Ontspannen workshop
Zeer ontspannen om bij Dave een workshop te volgen.
Alle ruimte voor vragen en goeie uitleg van alle belangrijke zaken.
Ook de afsluitend gesprek gaat zeer relax, met goeie tips daarbij nog.

Antwoord van Nldazuu fotografeert
nldazuu fotografeert legt vast en deelt kennis op het vlak van landschapfotografie. Het blauwe uurtje en heidelandschappen zijn zijn favorieten. Kennis delen doet hij graag via workshops en vastleggen van reportages verzorgd hij graag van je evenement of interieur. Veelzijdig met een focus en focus komt ook terug in zijn workshops.
Huissen, Nederland
Zeer ontspannen om bij Dave een workshop te volgen.
Alle ruimte voor vragen en goeie uitleg van alle belangrijke zaken.
Ook de afsluitend gesprek gaat zeer relax, met goeie tips daarbij nog.

Antwoord van Nldazuu fotografeert
Dave laat zich leiden door zijn gevoel en het licht, twee belangrijke ingrediënten voor een goede foto! Daarnaast heeft hij ook heel veel technische kennis en dat maakt hem een uitstekende fotograaf en zeer geschikt voor het geven van workshops. Daarnaast is hij ook gewoon gezellig en is het samen fotograferen met Dave naast heel leerzaam ook prettig en gezellig. Ga zo door Dave! Al met al een echte aanrader!
Ik heb zaterdag 19 september de workshop gedaan. Het is een aanrader. Hij belt je vooraf op en daar bespreekt hij wat je wilt leren of wat de aandachtspunten moeten zijn. Dave verdiept zicht in je leerproces en geeft tips hoe je bepaalde zaken moet aanpakken. Daarna neemt hij je mee om je eigen "Make Your Memory Today" te maken.
Gisteren een mooie blauwe uur workshop gevolgd in Arnhem bij de John Frost Brug. Dave is een deskundig fotograaf. Telefonisch een soort van intakegesprek gehad, waarin ik heb aangegeven waar mijn aandachtspunten lagen. Dave pakte dit uitermate goed op en gaf me diverse tips met uitleg waarom. Erg verhelderend en bijzonder leerzaam. En daarnaast was het gewoon een leuke. gezellige avond. En het mooiste: terug gekomen met mooie plaatjes....
Voor iedereen die verder wil in de fotografie: zeker een aanrader.
Dave is een kundige fotograaf en ook gewoon een zeer aardige vent. Ook wel Mr. Blue hour genaamd. Ik ken hem al van vroeger op Flickr en het is mooi om te zien dat hij nog steeds zo gedreven met fotografie bezig is.
Je kunt van hem altijd eerlijkheid verwachten. Dat zie je ook in de stukjes die hij regelmatig schrijft voor natuurfotografie en zijn eigen blogs. Maar met Dave is het altijd gezellig.
Binnenkort weer eens een fotosessietje doen :) ?
Afgelopen zondagochtend had ik met Dave (van NLDAZUU) om 6.15 afgesproken op de Haterse Vennen om van hem te leren over landschapsfotografie.
De dingen waarover ik deze ochtend meer hoopte te leren, waren zijn aanpak en het wel of niet gebruik van filters.
Beide onderwerpen zijn in de ochtend goed aan bod gekomen. Dave legde op een duidelijke manier uit, hoe hij zich voorbereidt en keuzes maakt op locatie. Daarnaast bood hij de mogelijkheid om te fotograferen met zijn filters. Hierdoor kon ik mijn bracket exposures vergelijken met foto’s met zijn grijsverloopfilters.
Naast dat het erg leerzaam was, was het ook erg gezellig en een erg leuke ervaring/ochtend.
Kort samengevat: Een aanrader voor mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van (landschaps)fotografie.