Bestelling geplaatst nooit iets…
Bestelling geplaatst nooit iets ontvangen je hoort er nooit meer iets van pure oplichting
NLStore.nl de online winkel voor cd's/dvd's/boeken/games en elektronica. gratis verzending!.
Tweede Broekdijk 7a, 7122LB, Aalten, Nederland
Ik ben ontzettend boos dat mijn BETAALDE bestelling na maanden er nog niet is. Ook dat ik geen reactie meer krijg en zelfs door jullie geblokkeerd ben.
Ik ga hier werk van maken en ook een zeer boze slechte review publiceren. Je kunt niet zomaar geld van de klant ontvangen en daarna niet leveren.
Schaam jullie!!
Het bedrijf kan niets meer verbeteren!
Het zijn pure oplichters!
Ik heb nooit mijn pakket ontvangen,
Mag hopen dat ze opgepakt worden!
Pure oplichters !!!
Ze zijn er blijkbaar mee gestopt dat is dan toch een pluspunt want mijn pakje heb ik nooit gekregen zo kunnen ze andere mensen niet meer oplichten!
pakket is nooit aangekomen, zogenaamd is het pakket kwijtgeraakt. MAAR IK BEN DUS GEWOON OPGELICHT. GA AANGIFTE DOEN.
Website ziet er redelijk vertrouwd uit. In maart een ordertje geplaatst. De bevestigingsmail deed me al vermoeden dat het fout was. Na 3 weken kwam er zowaar een T&T. Werd dagelijks geupdate. Zelfs tot afleveringsdatum. Ik heb nooit iets ontvangen. Kan nergens navragen wat er waar afgeleverd is. Nu afwachten of ze op de mail gaan reageren.
nlstore.2023onlinesalebest.com
Ik heb op maandag 26 oktober 2023 een bestelling geplaatst. De bestelling is nooit aangekomen. Volgens de leverancier was het product zoek geraakt. Na vele emails wilden ze me 50% vergoeden. Er ben er uiteindelijk mee akkoord gegaan, maar het bedrag van 50% is nog steeds niet terug gestort.
Dus dit is pure oplichterij.
pure oplichting: besteld en betaald (05-10-2023, knuffel Tip de Muis).
Nooit ontvangen, geen bericht...
Wegblijven is de boodschap.
dr. Réjean Minnekeer, Genk (B)
Niks ontvangen en geld weg pakketje was zogenaamd zoek geraakt 😡 Dus pas op dit zijn oplichters !!!!!!!
Super slecht. Ik had wat besteld, netjes betaald en nooit wat binnen gekregen. Contact gezocht.... natuurlijk geen antwoord. Ik heb hier geen woorden voor
Jammer dat NLStore.nl is gestopt.
Dit is een webstore waar ik ZEER over tevreden was. Nooit problemen mee gehad. Uitstekende prijzen, hele goede shipping.
Als je een vraag had over een missend product, had je een kans van 80% dat NLStore deze hierna direct aanbood op de website.
Super webstore.
Jammer dat nlstore is gestopt, ik was altijd tevreden over deze winkel. Als ik mailde met de mededeling dat een nieuwe cd uit was gekomen van mijn favoriete artiest, dan kreeg ik dezelfde dag nog mail terug en stond die cd ter reservering op hun website. Nooit problemen gehad. Heel tevreden over de service.
Heel lang wachten op verzending. Producten die waren besteld bleken later niet meer aanwezig te zijn. En als klap op de vuurpijl heb ik mijn laatste product nooit gekregen. Reactie van de klantenservice: We hebben het wel verstuurd. Ik ben er helemaal klaar mee.