Fantastisk pris og sender til Norge! Har flere år lett etter parfymen jeg kjøpte på Swedishface i Norge. Ikke vært i salg i Norge på mange år, og sidene i statene og England jeg har funnet dem har... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Veldig fornøyd med stort sett alt, 99%. Servicen og parfymen er topp. Prisene også.😁👍 Men det burde vært litt lettere å sende eventuelle returer tilbake. Siden Norge ikke er i EU må skjema fy... Toon meer
Grei nettside, har handlet der før, men nå merker jeg at ting endres fort. Ikke bare har prisene på varer gått opp en del, nå koster frakt 79kr istedenfor 60 som det gjorde før. Jeg kjøpte Lattafa Kha... Toon meer
Stort utvalg. Kjapp levering (stort sett). Dessverre har prisene steget mye og grensen for fraktfri levering er økt til 1000 NOK (før 800 NOK). Kan komme over noe få gode tilbud men ellers kan man kjø... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På SwedishFace Norge kan du handle god hudpleie, duft og hårpleie fra de mest kjente merkene. Vi tilbyr rask frakt, hjelpsom support og kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.
Contactgegevens
Åbäcksgatan 6, 43167, Göteborg, Zweden
- +46 (0)122 444 444
- support@swedishface.com
- no.swedishface.com
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Pris på produkt på nettsiden samsvarer…
Pris på produkt på nettsiden samsvarer aldri med faktisk betalt beløp.
Bra produkt fornøyd sier sønnen
God kundeservice
God kundeservice. Alt ble håndtert riktig da varen ikke var på lager.
Rask levering
Rask levering
Rask levering. Godt innpakket og god hjelp fra kundeservice, men tok litt lang tid før jeg fikk svar. Over 1 uke. Jeg kjøpte led ansiktsmaske. Produkt med kvalitet.
Cheep hack
Produktet jeg kjøpte var betraktelig billigere enn noen annet sted, og kom i posten innen en uke. Godt pakket inn og god frakt informasjon underveis. Ingen toll utgifter. Veldig fornøyd!
Alltid fornøyd med rask levering
Har ikke fått alle 3 parfymer som jeg har betalt for
Jeg hadde bestilt og betalt for 3 parfymer, det ligger bare 1 parfyme i boksen som dere har sendt til meg. Kan dere sende resten (2 stykk) som jeg har betalt for?
Kjøpt: 2026-01-13
Reference: 584825
Raske til å sende varer
Raske til å sende varer, godt utvalg i nettbutikk og gode priser😊
Utrolig rask levering
Utrolig rask levering! Så fikk jeg jo parfymen jeg har ville ha lenge, til en meget god pris ☺️
Hurtig og bra levert 😀
Bra produkt til riktig pris.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.