De grootste oplichters. - veel langere levertijd dan op de website beloofd; - ontzettend slechte verpakkingswijze, waardoor beschadigd geleverd; - slechte reacties op feedback. Telkens begi... Toon meer
Nooit hier bestellen! Is een dropshipper die plastic kleding levert ipv organisch katoen zoals op de site vermeld staat. Weigert aankoopbedrag terug te geven zonder dat je zelf verzendkosten naar Chin... Toon meer
5003, 5/F, The Lee Centre, 45 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Hong Kong
- info@noahsuit.com
- noahsuit.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vandaag heb ik eindelijk na een half…
Vandaag heb ik eindelijk na een half jaar mijn geld terug. Ik had een hardloopbroekje besteld wat echt Chinese bende was. Na een slechte review kreeg ik opeens bericht terug.
Mail naar vanoevelenmode Gmail.com en Jesse zorg voor de terugbetaling
TRAP ER NIET IN!!!
Opgelet niet betrouwbare Chinees bedrijf
Truien gekocht maat XXL in okt 24.
Deze kwamen ne ruim 4 weken pas aan en leken wel kinder maten.
Teruggestuurd naar het opgegeven adres.
Eind maart lag het pakket weer in mijn eigen brievenbus.
Zij laten weten het pakket niet te hebben ontvangen.
Hier iets kopen betekent geld kwijt!
Let op! dit is een Chinese nepbedrijf. Op deze site iets kopen = geld kwijt. Storneren werkt ook niet omdat de transacties via Ideal geschied.
Is doorverkoper van goedkope Ali troep
Is doorverkoper van goedkope Ali troep. Zeker geen Nederlandse shop. Niks kopen hier.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, reageert niet op mails. Krijgt ze ook niet te pakken. Op de advertentie staat max 7 tot 10 dagen levering. Wacht al 2 wkn en nog helemaal niks.
Oplichting
Niets bestellen
Dit is geen Nederlands bedrijf
Dit is geen Nederlands bedrijf.
- Bestelde product kwam na 2 weken
- Voldeed niet aan presentatie: werd verkocht als heren maat maar geleverd als kindermaat.
- Informatie over retourneren is minimaal
- Geen reactie op email (not deliverd)
Order (nog) niet ontvangen
Wat stom dat ik vooraf de recensies niet heb gelezen! Ik ben zojuist eens gaan zoeken omdat ik 'al' drie weken op een bestelling zit te wachten.
De website zag er best betrouwbaar uit, dus ben niet verder gaan kijken. Ik heb gelukkig een niet al te dure broek besteld en wacht nog 'maar' drie weken, dus wellicht komt hij alsnog binnen. Dan zal ik dat hier melden.
BAGGER
Jammer dat je nog een ster moet geven want dat is dit nepbedrijf met chinese synthetische troep niet waard. 4 oktober 2024 een donkerblauwe schippers trui maat L besteld en kreeg een mintgroene synthetisch ding maat S die je de pop nog niet aantrekt. Daarna uiteraard geen fatsoenlijke reactie meer en trui nooit ontvangen.
Ik heb een jas besteld van Hugo Boss
Ik heb een jas besteld van Hugo Boss. Ik krijg de jas binnen en deze is niet van Hugo Boss. De maat is niet goed en ik krijg geen enkel contact met dit bedrijf om de jas te retourneren en het telefoonnummer is onbereikbaar. Opgelicht!!!
Twee mooie truien besteld
Twee mooie truien besteld, dacht ik, bij aankomst blijkt het van zeer slechte kwaliteit te zijn. Tot drie maal toe verzocht om retour te kunnen zenden: men reageert niet meer!! Zeer slechte producten uit China!!
PAS OP! OPLICHTERS!!
PAS OP! OPLICHTERS!!
Ze verkopen Chinese troep !! Retourproces maken ze extra moeilijk dus je kunt fluiten naar je centen. Mijn broek ligt al in de container.
Corrupte website
Corrupte website. Nooit wat kopen. Bank blokkeerde ook de betaling omdat het een frauduleuze organisatie is
Dropship scammer!!!
Scammer! Ik moest snel iets hebben voor een themafeest en het zou er binnen een aantal dagen zijn. Komt het pas 14 dagen later binnen, dus ik wil het terugsturen omdat ik het niet meer nodig heb. Krijg ik een of ander adres uit China terwijl hij aangeeft op de webstite gewoon in Nederland te zitten. Ik gaf vantevoren via email aan dat ik me zorgen maakte over het aankomen van het pakket in China en ik het gewoon naar zijn Nederlandse adres wilde sturen en toen stelde hij me gerust met de woorden ''we weten hoe belangrijk dit voor je is dus we zullen er alles aan doen om het goed af te laten lopen''. Dus pakket verstuurd op goede hoop, het Chinese adres opgeschreven precies zoals hij me vertelde. Nu 3 maanden later is het pakket terug gekomen bij mij thuis nadat ik nog 35 euro had betaald om het te versturen (de producten zelf waren in totaal 70 euro). Ik stuurde hem een email reagerend op onze eerdere mails over en weer waarin ik zeg dat het 3 maanden later terug gekomen is en ik nog steeds al mijn geld terug wil hebben. Niets meer van gehoord sinds dien. Gigantische dropship scam!!! Het is niet erg om te dropshippen maar je kunt geen mensen oplichten op die manier. VERMIJD NOAHSUIT!!!
Gilet - en foutmelding op mail noahsuit.com
Ik had een mooie gilet besteld, maat XL. De maten zouden overeenkomen met NL. Helaas net te krap, teruggestuurd en nieuwe XXL besteld. Deze bleek vandaag 1/3 wel XXXXL. Daarom een mail gestuurd en verzoek om geld voor de eerste en dat deze ook teruggestuurd zou worden. Er kwam echter direct een foutmelding op de mail. Geen gehoor op hun mobiele nummer. Ik maak mij zorgen dat ik kan fluiten naar de centen.
Wat een stelletje oplichters zeg
Wat een stelletje oplichters zeg! Ik had een jas van hugo besteld bij ze die ik 24 na het bestellen verzonden zou krijgen van een bedrijf dat zogenaamd in Amsterdam zit! Ik woon zelf in den haag dus dat zou dan max 3 dagen moeten duren maar goed. Een mail gestuurd waar werd gezegd 7-14 dagen! Ik dacht laat ik maar geduldig zijn het zal het wel waard zijn, 6 weken later mijn jas binnen gekregen en wat denk je? Is gewoon van Ali expres vieze smerige oplichter maar op de website Hugo vermelden he. Niks bestellen bij deze mensen ze verzenden je troep wat misschien 15€ kost maar je wel 80€ of meer voor laten betalen. Droppshipping fraude 😡
Kreukvrij overhemd bestelt en eindelijk…
Kreukvrij overhemd bestelt en eindelijk na 4 weken ontvangen met China verpakking natuurlijk....pure dropshipping...kreukvrij was nooit meer kreuk eruit te krijgen zo slecht! E-mail gestuurd en nog steeds geen reply...nooit meer kopen bij Noahsuites.
Boerenbedrog
We zijn even een kijkje gaan nemen op Prins Hendrikkade 21 in Amsterdam. Daar zit een filiaal van de AH en geen kledingwinkel. De winkelpui op dat adres lijkt in de verste verte niet op de foto die op de website staat. Het telefoonnummer op de website is voortduend in gesprek. Kortom niet aan beginnen. Het is fake.
Rommel, niet doen!
Er wordt goedkope rommel uit China aan je geleverd …… lange levertijd, L valt als S en hele slechte kwaliteit. Hier nooit bestellen, trap er niet in!
Noah Suite
Besteld, bevestigingsmail ontvangen maar verder nooit wat vernomen. Order niet gehad, gemaild. Geen gehoor