Winkel van

Ik had alles bekeken en ook de reviews, maar die moeten absoluut nep zijn. Bestelling gedaan in juni 2024. Het kostte mij EUR 85,- Het Atelier zou in Nederland zijn deuren sluiten. Spullen kw... Toon meer

Zoals anderen al beschreven: Chinese troep!!! Toen ik track en trace bericht kreeg, rook ik onraad. Handgemaakte oorbellen uit China??? Na twee weken inderdaad ontvangen, zijn geen zilver en ook ni... Toon meer

Dit is een gewetenloos bedrijf die goedkope rommel verkoopt onder het mom dat de winkel gaat sluiten. Deze onzin wordt gebruikt om kopers over te halen tot een impuls aankoop. De Nederlan... Toon meer

Puur bedrog. Zijn helemaal geen handgemaakte juwelen en al helemaal niet in Sterling zilver etc. Het is pure, compleet waardeloze Chinese rommel, die ook van daaruit verstuurd wordt in de meest zielig... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Misleiding/ koop hier niet

Er wordt geadverteerd (o.a.) op Facebook met zelfgemaakte sieraden uit eigen atelier. Bij bestelling wordt duidelijk dat deze uit China komen. Ziet er erg goedkoop uit.
Op de website staat dat retourneren geen probleem is maar uiteindelijk blijkt dat je een e-mail naar hun moet sturen om hun adres op te vragen en dan proberen ze je te intimideren.

Ik adviseer alle gedupeerden om een klacht in te dienen hierover op de site van ConsuWijzer. Als ze veel meldingen binnenkrijgen kunnen/ gaan ze er wat aan doen.

27 juni 2024

Nep sieraden uit een nep atelier.

Het is helemaal geen atelier, waar iemand met pijn in het hart moet ophouden. Het ziet er mooi uit maar het is troep van goedkoop materiaal met plastic stenen in de oorbellen en ringen. Komt uit China en terugsturen is eigenlijk geen optie. Net zo duur als de zgn. sieraden. Ik ben erin getrapt.

1 juli 2024

Pure oplichting.!!!!!

Pure oplichting.!!!!!! Advies hier niets bestellen!!!!! Shit troep uit China! KOOP HIER NIETS!!! Zelfde ringen staan bij Temu op de website vanaf 1,99€!!!

1 juli 2024

Waardeloze troep uit China

Waardeloze troep uit China ! Ze plaatsen vrijwel dagelijks een nieuwe foto en een zielig verhaal dat ze moeten stoppen ! Maar het is gewoon pure oplichting ! Kijk maar als je hebt betaald dat de afzender een vaag figuur uit China is! Dus niets klopt zelfs de materialen die ze benoemen komen niet uit Nederland ! Ik zeg met klem, nies bestellen

Wat een deceptie!

Wat een deceptie! Jammer dat ik niet eerder hier naar reviews heb gezocht want ik ben er dus ingetrapt...
Sieraden komen uit China, zijn hartstikke nep en de berichten over een atelier wat gaat sluiten zijn net zo fake als de oorbellen en ringen.
Wanneer je aangeeft dat je de hele koop wilt retourneren dan wordt er gesuggereerd dat retour zenden duurder is dan de sieraden zelf, wat gelijk aangeeft wat voor prullen het zijn.
Koop hier niets!

Hoe stom kan ik zijn

Hoe stom kan ik zijn ? Was vergeten om Trustpilot te raadplegen. Lelijke nepsieraden, wat erg dat er mensen bestaan die geld verdienen aan deze schandalige oplichterij.

Dit is een fake site

Dit is een fake site. Vandaag bestelde spullen ontvangen, na een hele tijd. Bleek uit China te komen. Niet uit haar atelier in Nederland. Slechte kwaliteit. Ziet er kitscherig uit. Dit is echte oplichterij. Ik heb het bij opgelicht gemeld. Hopelijk doen meer gedupeerden dat.

Fake!

Doet zich voor als NLe sieradenmaker die gaat sluiten, maar vervolgens komt het pakket uit China en is het geen goede kwaliteit

27 juni 2024

Noa's atelier zijn goedkope nepjuwelen

Volgens de website Noa's atelier gaat het om eigen gemaakte juwelen.
In werkelijkheid verkopen ze dezelfde "juwelen" als op Alie Express en Temu alleen zijn deze "juwelen" een pak goedkoper.
Emailadres (in de verkoopsvoorwaarden vermeld) om klacht te registreren bestaat niet eens.

10 juni 2024

Site is nep, producten komen direct van Amazon

Site is nep. Er wordt gezegd dat een atelier na 20 jaar gesloten dient te worden, maar het domein is vorige maand aangemaakt (mei 2024). Vervolgens kwam ik de oorbellen van de site voor 5,- op Amazon tegen :-) Gelukkig niets besteld.

20 juni 2024

Oplichting

Oplichting. Dit is geen Nederlands bedrijf en info en reviews op de website zijn nep.

19 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (98 reviews)