Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konge kundeservice. Bare tak til dig Nicklas. Hvor er det dog en fornøjelse at handle med et RIGTIGT menneske - istedet for en chatboks. Som jeg er virkelig træt af! Det er så sjældent at få de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos Nobullets 3 gange nu, og vil helt klart gøre det igen. Nicklas er altid hurtig til at vende tilbage på spørgsmål og opdateringer på ens ordre. Jeg har haft et enkelt problem med en rep... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge en katana til min kæreste og var usikker omkring tilladelser og regler. Fik utrolig professionel og tålmodig hjælp fra Nicklas og det lykkedes at få kærestens drømme katana hjem. Tak for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selv om min vare ikke var på lager så henvendte Nicklas sig hurtigt til mig og fortalte hvornår jeg kunne regne med varen, sammen fandt vi en anden vare som faktisk var større hit. Nicklas var ek... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Nobullets.dk - Din danske forhandler af blankvåben og replika våben i høj kvalitet. Hos Nobullets.dk vægter vi god kundeservice, kommunikation og sikker levering. Og hos os kan du forvente en personlig kunde kommunikation der adskiller sig fra den endnu mere frembrusende AI kundeservice. Vi tilbyder sikre betalingsmetoder samt delbetalinger der sikre dig at du altid, sikkert kan købe lige præcist den varer du ønsker! Hjerteligt tak for at du kigger forbi og viser din interesse, vi glæder os til at se dig på shoppen!

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ja der er ikke meget at klage over...

Kvaliteten er i top. Hertil kommer en absolut konkurrencedygtig pris og hurtig ekspedition. Firmaet ved, hvad de taler om, så vejledningen kan man heller ikke klage over.
Endelig....det er et dansk firma og ikke en skjult kinesisk webshop.
Jeg er godt tilfreds. Jeg kendte ikke firmaet i forvejen.

5 november 2024

Hej Steen

Tak for de pæne ord, trods travlhed og enkelt mand i firmaet, så gør jeg alt hvad der står i min magt for at give den bedste oplevelse muligt og det glæder mig meget at det har betalt sig :)

Med Venlig Hilsen

Nicklas

Nobullets.dk

Supergodt

Købte 3 rollespilssværd til en virkelig skarp pris. Pakken blev lidt forsinket, men kundeservice var venlig og kompetent. Her handler jeg gerne igen!

1 juli 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg sendte en mail angående min to…

Jeg sendte en mail angående min to knive om hvor lang de var. Så skrev Niklas til mig om at de ikke var på deres lager, men de kom om 14 dage og dem glæder jeg mig til. Men jeg sætter pris på Niklas for hans hurtige svar og hvor hjælpsom han var så 5 stjerner her, jeg skal nok Update når jeg får knivene😁😇

29 mei 2024

Super dude

Super dude! Købte mit første Katana sværd af ham samt nogle andre ting og service er for det første super god. Var kun min egen mangel på årvågenhed der forsinkede processen. Max behjælpelig og flink... Fortjener flere stjerner end 5.

1 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte uchi-katana'en shiro fra John…

Jeg købte uchi-katana'en shiro fra John Lee. Virkelig godt og flot sværd, kvalitet også, man for æske og sværd beskytter med i kassen, samt en lille guide som er virkelig god at have. Jeg har også set få dårlige anmeldeser her på trust pilot og er positivt overrasket over Nicklas svar, da man kan se det kunden der tager fejl:) 100% god service, man får hvad man køber for, anbefaler meget :)

16 september 2023

Service i top

Fik virkeligt god rådgivning, og hjælp til blankvåben tilladelse. En rigtig entusiast ham Nicklas. 🙂
Købte sværd til vores søn, helt perfekt.

Prisen var iøvrigt billigere end det samme brugt på dba…

15 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min Oplevelse indtil nu

Da jeg faldt over Nobullets var jeg på udkig efter et sværd, da jeg er elsker historiske våben. Jeg blev overrasket over deres priser og besluttede derfor at bestille tre forskellige sværd. Prisen var rimelig omkring tusind kr, vilket passede mig fint. Jeg får dem bestilt og bliver kontaktet noget tid efter for at få bekræftet at jeg har våbentilladelse. Da mine oplysninger er godkendt får jeg at vide at det ville blive send hurtigst muligt og at jeg nok skulle få en mail når det var afsendt. Det var en god begyndelse, men det er ikke den fulde oplevelse. Vi skriver nu to uger senere, jeg har hverken sværd eller mail om afsendelse, og da jeg prøver at komme i kontakt med dem tog det mig tre dage. Bare for at få en forklaring om at de havde lavet en fejl, men ikke disse deret nogen forståelse for om den er ved er blivet rettet eller ej. Jeg kommet til det punkt hvor nok er nok, og jeg vil annulere min ordre. Det er menneskeligt at fejle, men fejl skal også rettes and kunder skal vide de bliver rettet.

21 april 2023

Antwoord van Nobullets

Hej Niels. Jeg sætter stor pris på at du har sat dig ned og formuleret dine frustrationer. Men forløbet du forklare er ikke helt korrekt og det syntes jeg er ærgerligt da det bevidst prøver at skade den forretning jeg kæmper så hårdt hver dag for.
Det er helt korrekt at jeg begik en fejl, samme dag du sendte dine lovpligtige papirer, sendte jeg en ordre næsten magen til din ud til en anden kunde der tilfældigvis også hed Niels. Jeg har i given situation byttet op på jeres E-mails og har derfor taget fejl af hvilken Niels jeg var i kontakt med og dette beklager jeg i den grad!
Jeg tror da ikke jeg har fået svar på den mail jeg skrev angående forespørgsel på blankvåbentilladelse og kunne da ikke formidle din ordre yderligere da jeg var overbevist om at jeg ikke havde fået etableret kontakt til dig - igen - absolut min fejl!
Efter nogle dage skriver du og forespørger en leveringsdato på din ordre og her går det op for mig jeg har begået min fejl.
Jeg forklarede dig at jeg har byttet om på 2 Niels'er og undskylder storartet i længere format hele 2 gange i min mail. Her forklare jeg også præcist hvad der sker med din ordre. Jeg informere om at jeg mangler det ene ud af de 2 bestilt sværd men forsikre dig om at det er bestilt og giver dig en forsigtig dato på hvornår jeg forventer den hjemme - ca. en uge.
Du svare på denne mail at fortæller mig det er okay og i orden at jeg har begået min fejl, men du i det mindste er glad for at den er ved at blive rettet - præcist det du argumentere for at jeg ikke har gjort.
Blot et par dage efter ønsker du din ordre annulleret af personlige årsager du ikke lyster at gå i dybden med og jeg svare dig at det er absolut okay og helt i orden, og forsikre dig om at vi ikke stiller spørgsmål til en eventuel annullering og at du må have en god dag.

Konklusionen er at ja jeg begik en fejl, det er jeg rigtig ked af, jeg kæmper dagligt for at holde dem nede, men de hænder desværre.
Men så snart jeg fik den egentlige mail du sendte til vores e-mail: info@nobullets.dk - blev du klart informeret om hvor fejlen var begået, hvorfor fejlen var begået, og hvornår den ville blive rettet og hvordan.

Det er menneskeligt at fejle, fejlen blev rettet og min kunde blev informeret om hvordan den bliver rettet.

Jeg skriver med alt respekt i tilfælde af at vi måske har snakket forbi hinanden. I tilfælde af du måske ikke husker forløbet skal du være velkommen til at skrive en mail til mig og så vil jeg gerne sende dig vores korrespondance igen. Og ønskes det så kan du få tilsendt dine flotte sværd :)

Rigtig god dag fra mig her hos Nobullets.dk

- Nicklas

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det tag dem alt for lang tid

Det tag dem alt for lang tid. Med at sende dem. De er hurtigere til at tag deres penge. Syns det er få dårligt

14 maart 2023

Hejsa.

Nu er jeg ikke helt klar over hvilken ordrer der er tale om i given situation, men jeg beklager selvfølgeligt hvis du syntes det har taget for lang tid for dig at få din varer! Sker der ændringer, er der noget der er udsolgt, er der noget jeg er i tvivl om angående din ordre, eller er der nogen som helst anden grund til at ordren kan være forsinket plejer jeg normalt at skrive en mail til den e-mail adresse der er angivet i selve ordre oplysningerne og giver en forklaring på situationen.

Er dette ikke tilfældet skal du være velkommen til at skrive til mig på info@nobullets.dk og så skal jeg gøre hvad jeg kan for at kompensere for den uheldige oplevelse!

Angående det med at tage penge. Så er det noget jeg bliver spurgt om ofte ''hvorfor har i hævet pengene, uden at have sendt min varer'' og svaret er altid det samme.
Nobullets.dk hæver INGEN penge før varen er sendt ud af døren - dette er ulovligt, og ulovligheder er noget jeg personligt afskyer og distancere mig fra.
Hvad der rent faktisk sker er at din egen bank reservere pengene således at pengene vil stå klar til at blive hævet, uanset kundens økonomiske situation. Dvs. det er en sikkerhedsforanstaltning til shoppen der gør at shoppen er sikker på at kunne få sine penge, selv hvis kundens konto går i 0.-

Jeg håber dette bliver læst en masse gange af en masse kunder således at budskabet bliver spredt. Det er ærgerligt at folk går i troen om at vi hæver penge unødvendigt når det ikke er tilfældet. Vi hæver IKKE penge med mindre produktet er afsendt.

Men igen. Du må meget gerne skrive til mig, forklare din situation og så vil jeg gøre hvad jeg kan for at rette op på fejlen :)

Rigtig god dag!

- Nicklas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfede produkter og kæmpe udvalg.

Superfede produkter og kæmpe udvalg til store og små.
Var i forbindelse med kundeservice inden mit køb og fik meget professionel vejledning.
Vil absolut anbefale denne spændende hjemmeside!

13 mei 2022

Enestående oplevelse

Faldt over deres Katana kategori, og blev mødt af velinformerende beskrivelser om hvert enkelte sværd.

Endte med at bestille Katana Fuyuko, og har langt fra fortrudt mit køb. Smukke detaljer og præcis som beskrevet i beskrivelse samt på billederne.

5/5 - Hurtig leveringstid, gode beskrivelser og så får man hvad man betaler for. Virkelig en god kvalitet på produktet jeg modtog, især til pengene :-)

11 mei 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.