Meer Actieve Mensen in call Zodat ik mij problemen kan vertellen
Goede en snelle service, prijzen een beetje duur in vergelijking met andere hosts maar gewoon goede kwaliteit
NodesForYou Jouw Server Host & De Goedkoopste Op De Markt, Met De Beste Support. Games serves, VPS'en en discord bot hosting.
Nederland
- nodesforyou.nl
Goede host
Dit is een goede hosting ze hebben goede support ze zijn altijd staan ze voor je klaar.
Meer Actieve Mensen in call Zodat ik…
Meer Actieve Mensen in call Zodat ik mij problemen kan vertellen
goedkoop maar de server lichen om het…
goedkoop maar de server lichen om het uur plat

Antwoord van NodesForYou™
Top service
Snelle service en duidelijk uitleg over wat je het beste kunt doen
goed hosting en ook best goed suport…
goed hosting en ook best goed suport word snell geholpen en zij heben ook geduld voor jou als het niet leukt zeker an teraaden
FiveM server tier ll
Ik heb er zelf een server gekocht voor Fivem. De hosting is lekker goedkoop en chill. Enigste nadeel is dat voor beginners er wienig support is voor als iets niet lukt of ze vragen dan om geld. Maar voor de rest Prima!
Goede hulp als je problemen hebt
Goeie Kwaliteit, Voor lage prijs.
Scherpe prijzen voor doel, heb custom server gevraagd voor mijn specificaties. Was geen probleem. Ik raad aan iedereen die ik ken ik dit bedrijf de kiezen. Kortom goeie prijzen, goede support, aardige community, en boven alles goeie kwaliteit. 10/10 zeker een aanrader.
Colinnn#2561 en Koenfred19#7055 hebben…
Colinnn#2561 en Koenfred19#7055 hebben mij erg goed geholpen met mijn probleem! Ik ben een best groot stuk vooruit geholpen en heb er echt veel aan gehad! Vooral Colinnn#2561 heb ik onwijs veel aangehad! Hij heeft mij erg goed kunnen helpen met mijn key en doet het goed voor zijn eerste support taak!
Great customer service
Great customer service, also nice employees
super staff team
ik kreeg goeie hulp nu nog even kijken hoe de console een de hosting is ik geef het nu all 5 sterren
Echt een top host
Echt een top host snelle support en ze helpen met alles
Snelle support en levering

Antwoord van NodesForYou™
Goede en snelle service
Ik vind dat de hosting perfect is en de…
Ik vind dat de hosting perfect is en de service ook ik had een klein probleempje en ik maakte een ticket en gelijk was het opgelost dus een tevreden klant erbij
Hele goede hosting doet altijd zijn…
Hele goede hosting doet altijd zijn beste een heeft de beste medewerkers
leuke host goeie service