Noenoesdecoraties Reviews

1. Decoratie- en interieurwinkel

Noenoes Decoraties is een creatieve online shop gespecialiseerd in handgemaakte woon- en feestdecoraties. Elk item wordt met zorg en aandacht ontworpen, waardoor klanten altijd iets unieks in huis halen. Van sfeervolle wanddecoraties tot gepersonaliseerde cadeaus: Noenoes Decoraties biedt stijlvolle en originele items die elke ruimte een warme uitstraling geven. Maatwerk is mogelijk, zodat elke decoratie perfect aansluit op jouw wensen en interieur. Persoonlijke service, kwaliteit en liefde voor het vak staan centraal. Zo creëert Noenoes Decoraties bijzondere producten die een glimlach in huis brengen.

Uitstekend

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wat een geweldige service🤍

Wat een geweldige service🤍
Helaas was de bloem van mijn opbergdoos losgeraakt, maar nadat ik contact had opgenomen werd ik zó vriendelijk geholpen. Ondanks dat ze hiervoor geen claim konden indienen bij de leverancier, sturen ze mij alsnog een nieuwe op. Dat noem ik pas klantvriendelijkheid.Super bedankt voor de snelle en fijne service. Ik bestel hier zeker vaker en raad Noenoes Decoratie absoluut aan! 🥰

11 augustus 2026

Fantastische service!!!!

Fantastische service!!!!! Mijn mooie eettafel werd persoonlijk afgeleverd en zelfs nog in elkaar gezet ook! Super vriendelijke en deskundige mensen waar je echt terrecht kan voor goed interieuradvies. De showroom is ook echt een plaatje ❤️ Aanrader!!!!

3 augustus 2026

Ik had een kussentje besteld dat helaas…

Ik had een kussentje besteld dat helaas niet meer leverbaar bleek te zijn. Het bedrijf heeft hierover direct contact met mij opgenomen en een alternatief aangeboden. Tot mijn verrassing was dit alternatief zelfs duurder dan het oorspronkelijke product, maar het prijsverschil hebben zij volledig voor eigen rekening genomen.
Ik waardeer de vriendelijke communicatie, het meedenken en de klantgerichte oplossing enorm. Zo'n service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Daarom geef ik deze review met veel plezier. Bedankt voor de uitstekende afhandeling!

18 juni 2026

Twee schelpenazen

Ik heb na enige aarzeling twee schelpenvazen gekocht en die zouden verstuurd worden. Gewoon omdat tegenwoordig de bezorgdiensten niet voorzichtig met pakketten omgaan. Ik heb deze zaterdag geleverd gekregen en deze waren zo goed verpakt, gewoon geweldig. Als elke winkel zo zou leveren, Dank je wel voor de goede service. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

23 mei 2026

Ik ben al jaren klant en altijd met…

Ik ben al jaren klant en altijd met veel plezier! Zowel broer als zus geven steeds goede tips en denken echt met je mee. De service is top en de prijzen zijn ook nog eens zeer scherp vergeleken met de concurrentie. Ga zo door!

27 april 2026

Top service!!

Kandelaar besteld. Via email wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling. Helaas kwam door de post de kandelaar kapot aan. Via whatsapp contact gezocht. Werd vriendelijk geholpen. Werd meteen nieuwe opgestuurd en de volgende dag had ik de nieuwe kandelaar in huis. Top service!!

6 februari 2026

Prachtige boom en fijne ervaring

Ik heb een Schelpenvaas met magnoliaboom besteld. Ze dachten mee over de levering en communiceren hier goed over. Zelfs op vrijdag avond is hij hem komen brengen. Hij heeft hem naar boven gesjouwd, geplaatst en gestyled. Hele aardige meneer! De vaas met boom is prachtig! Hij is wel wat duurder, maar dat zie je er ook echt vanaf! Top bedrijf!

16 januari 2026

Goede service en prachtige assesoires!

Bestelling gedaan maar bleek niet op voorraad. Gelijk een apje gehad en een andere kleur opgestuurd gekregen. Heel mooi maar ik had twijfel over de maat. Ik mocht alle tijd nemen om te beslissen of ik het wou houden of retour zou sturen. Uiteindelijk gehouden en ben er heel blij mee!

30 november 2025

Zeer tevreden over deze winkel

Zeer tevreden over deze winkel. De kwaliteit van de producten is uitstekend, de klantenservice is professioneel en behulpzaam, en de levering was snel. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen!

Aneta

25 november 2025