Da min gamle tandlæge afsluttede blev jeg henvendt til nørreport tandlægerne hvor Maria lavede en behandlingsplan på ca 30.000kr plus en pardentose behandling på yderligere 7000kr vel at mærke uden b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fremragende oplevelse! Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydeli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk rodbehandling. Jeg var nervøs, da dette ville være en ret vanskelig rodbehandling. Men den top professionelle Maja og hendes dygtige assistent gjorde det hele så afslappet og fuldstændig sm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er endelig kommet af med min tandlægeskræk! Lars Hansen og hans kollegaer er virkelig dygtige! Troede aldrig jeg skulle skrive det - men jeg glæder mig til mit næste eftersyn - for jeg behøver ikke læ... Toon meer
Nørre Voldgade 96, 1358, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rigtig fin oplevelse. Fik tandrens af fagligt dygtige og søde Erika. Hun taler også spansk.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Fremragende oplevelse af Mortada som er virkelig sød og tålmodig.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Excellent service as always. Érika also speaks Spanish and is very professional and attentive. I highly recommend her.

Fremragende oplevelse!
Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydelig, grundig – og vigtigst af alt: ærlig omkring min situation. Hun pakkede ikke tingene ind, men handlede resolut og professionelt med det samme. Det satte jeg stor pris på.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Nørreport Tandlægerne are very professional, helpful and skilled. I got 4 wisdom tooth removed. The procedure went smooth and they have been very helpful afterwards. The practice also have a lot of high tech tools to make the experience more enjoyable.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Jeg har været kunde i mange år og har altid fået den bedste behandling. Jeg kan varmt anbefale min tandlæge Maja og tandplejer Houda. De er begge utrolig søde og virkelig dygtige.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Hvor inde på en almindelig tandrensning og blevet så fint passet på af Erika. Hun var så sød og fik forklaret alt nemt og forståeligt.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Mortada var SÅ sød - har generelt tandlæge skræk, men han gjorde det til den bedste oplevelse. TAK.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Jeg stemmer i ift. at der er tale om en tandklinik, som har til formål at få så mange penge ud af deres kunder som muligt.
Ved mit seneste besøg hos klinikken fik jeg nærmest en dødsdom over mine tænder. Jeg havde angiveligt begyndende parendentose, mine tænder var i forfærdelig stand, og vedkommende som behandlede mig ønskede at putte plastfyldning i 9 af mine tænder - hvilket jeg blev meget chokeret over. Da jeg stillede spørgsmål til, om dette var den rette tilgang svarede vedkommende:
"Vi kan også bare fjerne dine visdomstænder. Dem er der mange der lever uden."
Dertil er de "grundige" med tandrensningen i den forstand, at de nærmest hakker løs med mejsel og hammer i ens mund og bagefter siger: "Se hvor du bløder! Du har tandkødsbetændelse!"
Ovenpå den oplevelse kontaktede jeg en anden tandlæge for at få en anden vurdering. Denne tandlæge afviste påstanden om, at jeg havde begyndende parendentose og sagde, at det var helt åndssvagt og unødvendigt at få plastfyldninger taget min alder og mine tænders tilstand i betragtning. Hun vurderede i øvrigt, at jeg kun behøvede at komme til tandlægen 1 gang om året, istedet for hver halve år.
Sidste gang jeg kommer hos Nørreport Tandlægerne.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Har været patient hele mit voksenliv og har aldrig haft dårlige oplevelser på trods af at have haft en håndfuld forskellige behandlere gennem årene, og også på trods af at klinikken vidst er skiftet ejere undervejs. Udover Lars så kan jeg særligt anbefale Maria og Mortada. Alle behandlerne er dygtige, meget grundige og professionelle. Gennem tiden har klinikken både hjulpet med almindelig tandrensning, fjernet visdomstænder og mere komplekse procedurer som en bøjle eller specialtandlæge også kan. Alt sammen til fair priser.
Kan anbefale Nørreport Tandlægerne på det højeste og håber på at kunne gå der mange år endnu :)

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Jeg vil også anbefale Mortada.
Det er allerede blevet skrevet at han er meget rolig og opmærksom, gode til at forklare og at gøre et flot styk arbejde. Jeg er meget tilfreds med mine rene tænder😊

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Tandlægen er meget tålmodig og omhyggelig, klinikken er yderst ren og velholdt, servicen er af høj kvalitet – selvom det er en smule kostbart.”

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Great personnel! Great treatment. You feel very good taken care of and your wishes are being taken into consideration!

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Jeg er blevet behandlet hos dygtige Maja Mellin, hvilket var en virkelig behagelig og god oplevelse - med tillid og tryghed. Jeg kan varmt anbefale denne tandlægeklinik❤️

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Kan varmt anbefale Mortada.
Jeg har tandlægeskræk men behandlingen forløb rigtig godt. Takket være hans rolighed, opmærksomhed og inddragelse i processen. Meget professionel.

Antwoord van Nørreport Tandlægerne
Han er sød og dygtig, men jeg fik desværre ikke tandrensning bagefter. Generelt har jeg altid en god oplevelse hos dem, men jeg får en ny behandler hver gang, hvilket kan være lidt forvirrende.