Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PostNord mista pakka mi, men for en service fra Noiia! De tok kontakt med meg når de så at det tok lang tid, og sendte ny pakke umiddelbart når det ble klart at den var borte. Og krydderglassene var f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fått oppvaskholder med fullt utstyr i dag som var helt fantastisk i flott materiale😍 Kjøpt div bokser i god kvalitet og har fått et nytt ordentlig system i kjøleskapet mitt. Veldig fornøyd, s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

"Vi har som mål å skape litt mindre rot i hvert eneste hjem". Dette gjør vi ved å tilby produkter som ikke bare er praktiske og av god kvalitet, men som også er laget av bærekraftige materialer og har et nordisk preg. Vi har tro på at god kundeservice er like viktig som produktene, og sikter på å gjøre deg fornøyd hver eneste gang! Ta gjerne kontakt med oss via mail, Instagram eller Facebook.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkt

Bra produkt. Tok litt tid med levering, men de ordnet veldig bra opp.

26 maart 2023

Antwoord van NOIIA

Hei Tanja! Takk for tilbakemeldingen din, og ikke minst tålmodighet & forståelse i en litt kinkig situasjon❤️ Håper produktet står til forventning, og at vi ser deg igjen en annen gang!😊

Kjempe god service!

PostNord mista pakka mi, men for en service fra Noiia! De tok kontakt med meg når de så at det tok lang tid, og sendte ny pakke umiddelbart når det ble klart at den var borte. Og krydderglassene var fine de og 😊

13 maart 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van NOIIA

Hei Iselin! Takk for kjempe hyggelig tilbakemelding❤️ Så godt å høre at glassene stod til forventning & at du er fornøyd med både produkt og service! Håper å se deg igjen senere🌟

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ønske om vurdering før varene er fremme :)

Jeg er påminnet for andre gang om at jeg kunne anmelde varene jeg har bestilt. Varene ser kjempe fine ut de, gleder meg veldig til å prøve, men de er ikke kommet frem enda :) Det er 14 dager siden bestilling, med forventet levering i går. Antar de kommer snart og tipper jeg blir fornøyd.

27 februari 2023

Antwoord van NOIIA

Hei Marianne! Beklager hyppigheten på disse mailene, det har vært en glipp😊 Som informert om i kasseområdet så vil enkelte bestillinger kunne bli forsinket grunnet ustabile værforhold rundt om i landet, men vi beklager virkelig at det har tatt såpass lang tid! Vi tar kontakt med PostNord med en gang og gir deg en tilbakemelding på epost med oppdatering🌸

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tar litt vel lang tid å få varene hjem…

Tar litt vel lang tid å få varene hjem i postkassen, eller hentested.

22 februari 2023

Antwoord van NOIIA

Hei Lene, så leit å høre at du ikke er fornøyd!
Som vi har opplyst om i kassen så må det beregnes med forsinkelser for enkelte leveringer, da ustabile værforhold ulike steder i landet påvirker transporten. Dessverre påvirket det din pakke denne gangen 😔 Jeg ser pakken din bør være fremme ila dagen i dag, eller senest over helgen, og håper du blir fornøyd med varene når de kommer frem! ❤️

- NOIIA

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig flotte og fine produkter

Veldig flotte og fine produkter. Rask levering! Super fornøyd :)

5 februari 2023

Antwoord van NOIIA

Hei Camilla! Så hyggelig å høre at du er fornøyd etter din handel hos oss❤️ Takk for din tilbakemelding!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Krydderglassene var veldig fine

Krydderglassene var veldig fine, krydderholderen var nett, stabil og perfekt.
Tok litt tid å få varene og er litt klønete at man ikke kan velge annet en henteboks, når det ender opp med at man må hente i butikk uansett.

12 januari 2023

Antwoord van NOIIA

Hei Jeanette! Takk for tilbakemeldingen, og så hyggelig å høre at du er fornøyd med krydderglassene🤍 PostNord har dessverre hatt endel forsinkelser om dagen grunnet tøffe værforhold over hele landet, og dette med henteboksen var merkelig da man skal kunne velge mellom de 3 nærmeste hentestedene basert på adressen du oppgir. Jeg skal undersøke dette, slik at dette ikke skjer igjen! Håper du vil gi oss en ny sjanse på et senere tidspunkt 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte på black Friday og har…

Hadde problemer med at en pakke ikke dukket opp, men NOIIA tok kontakt med postnord for meg og ordnet opp i alt med en gang.
Super flott service! Kommer garantert til og handle hos dem igjen

13 december 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Marte! Det var det minste vi kunne gjøre☺️ Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd! Velkommen tilbake 💫

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Knuste glass, men ellers fornøyd

Produktet var vi fornøyd med, men en del lokk var ødelagt og 3 krydderglass var knust

28 november 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Isabella! Dette var en beklagelig opplevelse hvor transportøren dessverre var uforsiktig med pakken. Som avtalt over mail sender vi ut både nye lokk og krydderglass så snart vi får varepåfyll, og håper at du blir fornøyd med både produktene og service😊

Fortsatt fornøyd:)

Andre gangen jeg handler her. Trengte flere krydder glass. Veldig fornøyd:) Med både produktet og kundeopplevelsen.

21 oktober 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Solvei! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd!☺️ Takk for hyggelig anmeldelse😊

Til å stole på!

Kjempe fornøyd! Anbefales! Sender fort og varer kommer kjapt frem!

15 september 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Emmi! Godt å høre at du er så fornøyd! Setter stor pris på den fine tilbakemeldingen😍

Super fornøyd!

Elsker produktene og det ble så pent 🤩

28 september 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Sigrid! Så utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd! Takk for hyggelig anmeldelse🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilling gikk smooth selv om jeg…

Bestilling gikk smooth selv om jeg bestilte en utsolgt ting, fikk lagt inn forhåndsbestilling på det utsolgte og en til ting, samtidig som resten ble sendt til meg

21 juli 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Kari! Beklageligvis var en av varene utsolgt på tidspunktet du bestilte, men vi er så glade for å høre at du fortsatt ble fornøyd!😊 Takk for hyggelig anmeldelse.

Hei!

Hei!
Pakken ankom meg totalt knust og ødelagt.:( posten har vært hardhendte. Det var synd jeg ikke fikk testet produktet.
Raskt svar på Mail fra dere, topp.

15 juli 2022

Antwoord van NOIIA

Hei June! Dette var en veldig beklagelig opplevelse med total svikt i transporten. Fakturaen din er slettet, og vi står, som skrevet på mail, beredt til å sende deg nytt produkt om du måtte ønske det🤗

Meget fornøyd med Noiia

Jeg er kjempefornøyd med Noiia. Produktene koster jo litt i forhold til andre oppbevaringsystemer, men kvaliteten virker som god og vi elsker alle produktene. Og så er servicen veldig god hvor de retter opp i feil på produkter og andre uventede tin som oppstår. Anbefales virkelig og jeg kommer nok til å benytte meg av dem senere.

14 juli 2022

Antwoord van NOIIA

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene våre og servicen🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fått oppvaskholder med fullt utstyr…

Veldig fornøyd, så løp og kjøp

12 juli 2022

Antwoord van NOIIA

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd!

Produkter i god kvalitet

Produkter i god kvalitet, kjapp levering og fikk umiddelbart svar fra kundeservice da jeg sendte henvendelse. Anbefales på det sterkeste.

30 juni 2022

Antwoord van NOIIA

Hei Rikke! Tusen takk for tilbakemeldingen, og utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd😊

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.