Svindel og useriøst
Har ventet i flere måneder på mit produkt. De sendte mig en forkert vare og har pænt (langt om længe sagt undskyld) men det rigtige produkt sender de ikke. Det er nok fire måneder siden. Pengene burde i det mindste sende retur
Helst ville jeg give 0 stjerner hvis det var muligt. Hold jer væk fra det her totale useriøse firma. Modtog et elektrisk springtorvsmaskine efter meget lang levering 1 1/2 mdr. Det virker ikke ved ankomsten! Har skrevet til leverandøren d. 15/9-25 og aldrig fået et svar. Så holder jer væk, det er rent svindel!!!
Fup og svindel. Skriver 8.7. at ordren er under afsendelse. Beløbet blev trukket med det samme. Nu 2 mdr. siden. Intet hørt. Skrevet til dem mange gange, men intet hørt. De burde meldes for svindel./ Jørn
Jeg skulle købe deres hegn. Jeg troede de havde glemt mig. Har modtaget den i dag 30x30 cm plast der måske skal kunne sidde på noget. Aner det ikke. Fup og fidus
Køb en, få en gratis i dag! BraLite™ - Komfortabel bøjlefri bh
Gul / 2XL
249,00 kr.
Det er skriften på den BH jeg bestilte, kom enelig i dag og der er kun en BH i pakken
Jeg har også flere gange skrevet til dem for at høre om hvornår jeg kunne vente min pakke da den har været længe under vejs, og pengene blev trukket hurtigt i forløbet, men man får intet svar
Dårlig butik man får ikke det de skriver man får. her handler jeg ikke mere, det vil jeg foreslå andre heller ikke gør
Det er heller ikke en EU størrelse den er for lille
Efter 4 uger er ordren endnu ikke afsendt fra producent i Kina. Skrevet til ”kundeservice” flere gange, men intet hørt.
Min penge er trukket d. 24.6.25 de svare ikke på mail selvom der står de svare inden for kort. Jeg har intet hørt om min pakke er på vej.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.