Ondertussen 3 NoMorePlasticBag tassen in mijn collectie gekocht bij Bell Boutique in Rhoon. De grotere shopperbag in het roze met groen is ook mooi gebleven na flinke zon en best intensief gebruik 3 m... Toon meer
Door een domme fout van mij zelf, namelijk de tas wassen op een 30 graden wasprogramma, was mijn leuke zebra een hele bleke versie van zichzelf geworden. Toen ik contact zocht met NoMorePlastic werd v... Toon meer
Wij gaan voor een wereld zonder plastic tas! NoMorePlastic is hét duurzame tassenmerk van Nederland. Onze tassen zijn zeer sterk en gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. Ze zijn lekker groot, gevoerd en hebben een met rits afsluitbaar binnen- en hoofdvak. 5% van onze opbrengst doneren wij aan The Great Bubble Barrier. Met dit systeem wordt een luchtbellenscherm neergelegd in rivieren, waarmee plastic afval afgevangen wordt, nog voordat het in open zee belandt.
Rijnstraat, 48, 2025rs, Haarlem, Nederland
- info@nomoreplasticbags.nl
- nomoreplasticbags.nl
Groot fan!
De tassen die ze verkopen zijn echt zwaar favoriet hier thuis. Ik heb vorig jaar een voor mezelf gekocht, maar mijn moeder was jaloers dus ik heb haar dit jaar een cadeau gedaan. Na een jaar gebruik is hij nog net zo mooi als toen ik hem kocht. Ik kocht hem rond kerst, en er stond al bij dat het heel druk was en dat het een week later pas verzonden zou worden, maar hij was de volgende maandag al verzonden en ik had hem snel in huis. Ik zou dit zeker aanraden!

Antwoord van NoMorePlastic
Ik heb 2 tassen van No more plastic…
Ik heb 2 tassen van No more plastic bags. Ze wegen niets, zitten lekker om je schouder en er past super veel in. Ik vind het een mooie manier hoe ze milieubewust bezig zijn bij No more plastic bags en ik krijg veel complimentjes over mijn mooie tassen!

Prima tas, mooi ook.
Duidelijke website. Makkelijk bestellen, snelle levering. Mooie, ruime en stevige tas. Gaat vast lang mee!

Mooie vrolijke kleuren
Mooie vrolijke kleuren
Goede kwaliteit, met binnenvak afsluitbaar met rits
Erg blij mee!!

Super ruim
Super ruime, stevige tas in heel veel kleuren en printen.

Een prachtige missie!
Een prachtige missie, een mooi product en een snelle levering!

Antwoord van NoMorePlastic
Een heel mooi product van gerecycled materiaal -Super!
Ik ben zeer tevreden over de (strandtas-boodschappentas) die ik kocht voor mijn kleindochter. De kleuren zijn prachtig. Het geld dubbel en dwars waard. En.. het idee dat het gemaakt is van o.a gerecyclede lakens is heel aangenaam. Mijn kleindochter is er ook trots op. Insprirerend ook voor haar, ook om zich meer bewust te worden van respect voor grondstoffen.
Super dat er mensen zijn die zich hiervoor inzetten!!

Antwoord van NoMorePlastic
Eenvoudig te bestellen en snel bezorg
Eenvoudig te bestellen en snel bezorg. Goede kwaliteit tas die we met veel plezier gebruiken.

Superfijne tas
Superfijne tas! Heb hem al paar keer kado gedaan en die zijn er ook helemaal blij mee! Goed initiatief en voor allerlei bezigheden gemakkelijk! Als boodschappen tas, opgevouwen mee op vliegvakantie in handtas, als zwem- en/ of sporttas. Echt een geweldige tas en nog leuk ook!

Super Bedrijf
Super goede service en snelle levering! Was iets fouts met een tas en na contact te hebben gehad kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd! En het idee achter deze tassen is gewoon super. Heb er nu twee in huis. Maar zullen er zeker nog wel meer volgen!

Stevige tas
De tas is super stevig, ik gebruik hem overal voor. Ik had een probleempje met een cadeaukaart en de service was top. Aanrader!

Perfecte tas
Ik had al wat canvas tassen, maar kon de verleiding bij dit mooie exemplaar met rits niet weerstaan. Ik heb ‘m altijd bij me; groot genoeg voor een middagje zwemmen, licht genoeg voor even de deur uit.
Helaas ging de rits stuk. En heeft NoMorePlastic nog geen reparatieservice. Dus kreeg ik zonder problemen een nieuwe. Heel blij mee!
Fijne tassen en goede service!
We gebruiken onze tas om vanalles mee te slepen, de stof wordt vanzelf soepeler. Het lusje van de rits van onze bag liet telkens los. Na contact heeft NoMorePlastic een nieuwe tas opgestuurd. Zonder gedoe!
Groen doen!
Van de week 2 shoppers gekocht. Leuke prints en mooie kleuren combinaties. Snel geleverd. Goede kwaliteit, leuk om cadeau te geven. Mooi initiatief, meehelpen aan een meer plasticvrije wereld, wees groen….. gewoon doen!
Helemaal leuk!
Super leuke tassen die multifunctioneel zijn! Mijn dochtertje van 3 heeft de tas met flamingo's al in gepikt! Heel snel geleverd! Goed concept ga zo door!
Top!!!
Super fijne site! De tas is erg mooi, multi-functioneel en goeie kwaliteit, heel erg blij mee! Ook was het binnen 2 dagen al binnen, erg fijn :)
Een ontzettend leuk bedrijf met goede…
Een ontzettend leuk bedrijf met goede service en ideeën! En de kwaliteit van de tassen zijn echt heel goed en duurzaam. Mooi concept.