Noorenjune

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Nog niet eens 1 ster

Nog niet eens 1 ster. 0 sterren kan helaas niet. Ik heb twee jurkjes besteld. Komen totaal niet overeen met de foto’s op de website. En de klantenservice, hoewel vriendelijk, houdt je aan het lijntje om de kosteloze retour (waar je als consument gewoon recht op hebt!) tegen te houden. Overigens lijkt het alsof deze winkel een fysieke locatie heeft in Haarlem. Dit klopt niet en is zeer misleidend.

3 september 2025

Antwoord van Noorenjune

Beste Anke, wij hebben u meerdere oplossingen aangeboden. Vervelend dat we niet tot een oplossing zijn gekomen. Groetjes Noor & June

Oplichting

Oplichting. Kleding komt niet overeen met de foto. Zeer goedkope kwaliteit en geen mogelijkheid tot retour. Heb het idee dat ze een naam van een voorheen bestaande winkel misbruiken.

26 augustus 2025

Antwoord van Noorenjune

Beste Inge, super vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Wij maken gebruik van meerdere leveranciers en proberen de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Er is altijd mogelijkheid tot retour zoals ook netjes vermeld in onze voorwaarden. Verder zijn wij absoluut niet actief/eerder actief geweest onder een andere naam. Groetjes Noor & June

Zeer slechte kwaliteit en zeer weigerachtig om te retourneren

Ik bestelde 2 kleedjes op de webshop omdat ze in korting stonden en ik nog extra korting kreeg bij meerdere items. Echter bleek de kwaliteit van de kleedjes echt zeer slecht. De kleedjes zaten oncomfortabel en de stof was zeer dun en onaangenaam. Het voelde heel goedkoop aan. Ik besloot ze terug te sturen. Ik mailde de webshop met de vraag naar het retourlabel. Ze gaven als antwoord dat ik ze niet kon retourneren omdat ze afgeprijsd waren (alle artikelen op hun webshop staan in korting). Wel gingen ze me compenseren door 2 andere stuks naar keuze op te sturen en ik de verzendkosten moest betalen, de kleedjes mocht ik dan houden. Ik wou de kleedjes niet houden en wou geen extra verzendkosten betalen voor andere kledij van dezelfde slechte kwaliteit. Tot 2 keer toe kreeg ik hetzelfde antwoord: dat ik niet kon retourneren. Na hen te wijzen op de consumentenrechten (wettelijke bedenktijd van 14 dagen, ook bij afgeprijsde artikelen) kreeg ik de kans de artikelen terug te sturen. Maar hun verzendkosten voor het retourlabel waren zeer hoog en toen ik vroeg naar het adres om het zelf te versturen kreeg in een adres in China. Uiteindelijk ter rade gegaan bij een bevoegd persoon die kon bemiddelen en kon bekomen dat ik de artikelen kon terugsturen naar hun adres in Nederland. Na terugsturen bleek er een probleem om het pakket in Nederland af te leveren, uiteindelijk na meerdere pogingen werd het pakket door hen in ontvangst genomen. De communicatie was altijd vriendelijk en tot slot kreeg in mijn geld, na ruim een maand discussiëren, terug. Ik zou deze webshop absoluut niet aanraden en zal er zelf in ieder geval nooit meer iets op bestellen.

19 juli 2025

Beste Shar,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer dat uw bestelling niet naar wens was en dat het retourproces zoveel frustratie heeft opgeleverd. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij nemen uw feedback mee om onze communicatie en retourafhandeling verder te verbeteren. Inmiddels hebben wij onze processen aangescherpt zodat toekomstige klanten sneller en duidelijker geholpen worden.

Fijn dat we uiteindelijk tot een oplossing zijn gekomen en dat u uw aankoopbedrag heeft terugontvangen. We hopen in de toekomst alsnog uw vertrouwen te kunnen herstellen.

Team Noor & June

Opletten met de webshop Noor en June

Opletten met de webshop Noor en June
Ze beloven kledij van een waarde van 90€ maar leveren iets wat nog geen 10€ waard is.
Ik bestelde een jurk op 2 juli en na 14 dagen kreeg ik deze. Zogezegd een jurkje van 90€ afgeprijsd naar 39,95. Toen ik deze eenmaal aankreeg zag ik dat de kleur helemaal niet overeenstemde met de beloofde reclame die ze ervoor maakte. Het zat opgefrommeld in een klein zakje nog erger als SHEIN.. en dat voor een jurk die een waarde zou hebben van 90€…
Als je dan een wil retourneren heb je pech want het gaat om een afgeprijsd artikel. Als je even verder kijkt op de webshop zie je dat ALLES is afgeprijsd waardoor je dus niets kan retourneren!
Let dan ook even op als je hen wil contacteren op de website staan 2 mail adressen. Na contact met de website mocht ik een nieuwe jurk kiezen maar moet ik wel 11,45€ verzendkosten betalen terwijl ze op hun webshop duidelijk schrijven dat ze gratis verzenden ongeacht de locatie!!
Laat je niet misleiden

21 juli 2025

Beste Lore,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat de bestelling en het retourproces niet aan uw verwachtingen voldeden. Dat is uiteraard niet de service en kwaliteit die wij willen bieden.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is geweest. Uw feedback nemen we serieus en we hebben inmiddels maatregelen genomen om onze productinformatie en retourvoorwaarden duidelijker en transparanter te communiceren. Daarnaast zijn onze interne processen aangescherpt zodat toekomstige klanten beter geholpen worden.

Fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen, en we waarderen het dat u ons hierop heeft gewezen. Uw opmerkingen helpen ons om continu te verbeteren.

Team Noor & June