1. Ramenleverancier
  2. Deurenfabrikant
  3. Deurenwinkel
  4. Deurenleverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

NorDan er en av Skandinavias ledende vindus- og dørprodusenter. Se vårt utvalg av vinduer og dører.

• Stasjonsveien 46, 4460, Moi, Noorwegen

• nordan.no

2,6

Slecht

Elendige vinduer og enda verre kundeservice

Nytt hus ble bygget i årsskiftet 1998/1999 med mange og tildels store vinduer med gjennomgående sprosser fra NorDan.
Nordan leverte vinduer med dårlig kvalitet og mange barkrandkvister + begynte å lekke ved kombinasjonen mye regn og mye vind (bor værhardt til på Sør-vestlandet).

Trass i utallige reklamasjoner og forhandlinger fikk vi aldri en tilfredsstillende løsning, og vi sliter den dag i dag med vanninntrengning på tenkelige og utenkelige steder
En servicemann som NorDan sendte gjorde vondt verre, og selv etter gjentatte besøk fra anerkjent glassmesterfirma som har kostet oss mange tusenwr, sliter vi den dag i dag med lekkasjer.
NorDans elendige kvalitet har gjennom mer enn 25 år gjort sørget for at vi aldri har vært bekymringsfrie huseiere !

5 november 2025

Nytt hus i 2020

Nytt hus i 2020, med sprøytet vinduer.
Vinduer flasser 2022.
Blir flikket på reklamasjon senere i 2022.
Flasser i 2023, men forhandler og Nordan trenerer det over i 2024 og vil ikke ta reklamasjonen.

17 september 2024

Kjøpte 2 x 2 fags skyvedører og en…

Kjøpte 2 x 2 fags skyvedører og en balkondør + vinduer til nytt bygg på hytten vår i Norge i 2022. De ble satt inn i januar 2023. Er veldig utilfreds med håndtakene og låsen. Balcondøren er vanskelig å låse, og for 2 gang er den lille plastikdimsen, som er i låsen på skyvedøren knekket. Har ringet kundesenteret, som sier, at de er klar over de plastikdimser ikke er gode. Hvordan kan de selge dette og mene det er top kvalitet???? Vi kjøpte dørene fra Nordan, fordi vi fikk vite de var top kvalitet. Dette stemmer ikke i forhold til låsen.Og håndtakene er alt for voldsomme, men det virker ikke som om der finnes andre. Er tilfreds med alle vinduene, som ikke har håndtak.

22 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?