Really nice location with super nice staff. So far I have had Cryo therapy and Infrared Salt Sauna. More of their treatments will be tested for sure.
Har modtaget 3 ud af foreløbig 6 behandlinger med insculpt. Kunne første gang mærke ømme mavemuskler. Glæder mig til man kan se lidt resultat.
From work-out to healing and wellness. Nord beauty health center provides that including a lovely atmosphere plus kind and helpful staff. You’ll easily get addicted to their great services. Cryo, Vacu... Toon meer
Koldt selvfølgelig 😉 men bagefter – SKØN følelse. Både humør og energi får et ordentligt boost. Jeg har en dårlig skulder, men smerterne bliver mindsket af kulden og da dette er et cryokammer, hvo... Toon meer
Willemoesgade 29, kl, 2100, København, Denemarken
- 30202502
- info@nordbeauty.dk
- nordbeauty.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Man mødes altid med et smil
Man mødes altid med et smil. Servicen er fuldt ud i top.
Der er altid rent og pænt.
Man kommer til,til tiden.
Altid friske drikkevarer.
God hygiejne.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Skønt som vinterbader at kunne få samme "kick" om sommeren.
Skønt og lækkert sted og CRYO er en…
Skønt og lækkert sted og CRYO er en dejlig behandling, som giver friskhed og velvære ❤️
Super godt
Super godt , venligt personale og meget hjælpsomme . Godt koncept
Super oplevelse ☺️
Rigtig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Følte virkelig jeg var i trygge hænder. Meget kompetent personale.
Jeg følge mig godt hjulpet og velkommen.
Meget venligt og imødekommende…
Meget venligt og imødekommende personale, fint rent sted.
Skønneste fornemmelse at være i cryo og ikke mindst velværet efterfølgende.
Jeg kan “varmet” anbefale CryoCare der…
Jeg kan “varmet” anbefale CryoCare der ønsker lidt Boost i velværet 💙
Super oplevelse
Super oplevelse - giver god restitution, færre skader og bedre søvn 👌🏼
Prøv det
Prøv det - prøv det - prøv det …. Skriver den største skeptiker 😉
Alt er professionelt - klinikkerne og personalet - vejledningerne og smilene
En kæmpe forskel.
Jeg har fået ca 10 cryo behandlinger, da jeg igennem længere tid havde døjet m både migræne og spændings hovedpine hver dag pga en stiv nakke. Efter 4. Behandling forsvandt migrænen og spændings hovedpinen. Jeg er gået fra at have ondt i hovedet på næsten daglig basis til ikke at have ondt i hovedet mere end ca 2 dage den sidste måned. Cryo behandlingen er fantastisk. Jeg er blevet gladere og er kæmpe fan, så jeg fortsætter hos de søde piger, der arbejder derinde.
Varmeste anbefalinger herfra
Har været så glad for at prøve cryocare.
Udover at hjælpe med lidt øgning af forbrænding så havde jeg den fedeste følelse i kroppen bagefter.
Kan kun anbefale det
God oplevelse
sjov oplevelse og super betjening
Kan kun anbefale cryocare
Kan kun anbefale cryocare. Jeg har altid været fuld tilfreds. Man møder smilende personale hver gang, man bliver kredset om inden og effer behandlingerne.
Skønt sted med venligt personale
Fantastisk service och sted!