Altid imødekommende og venlig samt kvalificeret samtaler med Niels Høg Henriksen fra Nordens. Har været med i flere år og har nu som noget nyt fået tilbudt obligationer til mine 2 drenge, som jeg nat... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
jeg har siden 2011 lavet flere opsparinger i nordens De holder hvad de siger og altid en udførlig forklaring. Har osse fået udbetalinger flere gange. Og altid behagelig snak med thomas ligegyld... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nordens er finanshuset for selvstændige. Vi leverer enkle og gennemskuelige finansielle produkter til selvstændige. Formuepleje er et attraktivt alternativ til traditionel pensionsopsparing. Hos Nordens kan du sikre dig selv, familien, virksomheden og fremtiden.
Contactgegevens
Strandboulevarden 89, 1, 2100, København Ø, Denemarken
- 70209595
- info@nordens.dk
- nordens.dk
Vi hørte om det da vi fik vores søn
Vi hørte om det da vi fik vores søn
Og nu er han 12 år
Vi har både lavet en opsparing på ham, samt på os begge to
Super service samt at vi føler os meget trykke.
En rigtig god og behagelige samtaler
Helt sikkert at anbefale !!!
Jeg har i en længere årrække benyttede mig af Nordens og har i hver periode fået større afkast end lovet 👍👍
Så jeg er 100 % tilfreds !!!!
De holder hvad de lover og mere til
Jeg forsætter helt sikkert min invisteringer hos Nordens 🙏🙏
Har kun haft gode oplevelser med…
Har kun haft gode oplevelser med Nordens, og Niels Høg Henriksen. Har fået udbetalt to gange, og det har været som lovet. En helt klar anbefaling, et godt sted at indbetale til sin pension.
Hilsen Ole.
Virkelig glad for det store afkast og…
Virkelig glad for det store afkast og den personlige betjening.
Jeg har kun gode oplevelser med…
Jeg har kun gode oplevelser med Nordens, og har nu igangsat en ny opsparing med obligationer med foventet godt overskud.
Ringer med telemarketing
Ringer med telemarketing, selvom man er reklamebeskyttet. Det er imod loven og ikke ok. Jeg har blokeret jer, men kan se hver gang i ringer, hvilket er sket flere gange.
Fup og fidus!
Hold jer langt væk fra Nordens syge og drift sikring!!

Antwoord van Nordens
Jeg har haft et par investeringer…
Jeg har haft et par investeringer igennem Nordens og frem til nu er det gået bedre end de lovede, så hermed mine anbefalinger til Nordens
Hej jeg har været kunde ved Nordens…
Hej jeg har været kunde ved Nordens igennem en periode. Jeg har ved to lejligheder inden for 1 år, oplevet ved operation og svær sygdom at de ikke vil udbetale min lønsikring. Dette grundet i en masse papirnusseri som forlænger sagsforløbet og strander på paragrafrytteri.
Jeg har bestemt ikke været tilfreds med Deres serviceydelser, men de er gode til at sælge forsikringer.
Filip Iversen
MVM

Antwoord van Nordens
Jeg er helt ny hos Nordens A/S(Faktisk…
Jeg er helt ny hos Nordens A/S(Faktisk har jeg endnu ikke fået tilsendt papirerne til underskrift), men har kun talt med Thomas Klarskov og det var en virkelig behagelig samtale og han var meget grundig i hele hans gennemgang af Nordens A/S og i hvad de kan tilbyde mig som selvstændig møbelsnedker. Så jeg ser virkelig frem til at blive kunde hos jer.
Mvh. Trine Jørgensen
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse, med personalet fra Nordens A/S.
har fået udbetalt mere end lovet, sidder lidt og smiler..
fremsendt aller dokumenter som lovet, ikke nogen dårlig oplevelse overhovedet...
Det kan anbefales
Det kan. Varmt anbefales har nu været med i mange år og har ikke fortrudt i et sekund
Super tilfreds
En rigtig god investering.
Da jeg i sin tid 2009, indgik en aftale med Nordens, om en beskeden månedlig indbetaling i de næste 6 år. i alt kr. 26.000. Disse er nu kommet til førtidig udbetaling og vokset til næsten 50.000 på ca. 8 år. næsten 100% i udbytte. dette må siges at være en rigtig god investering. Kan klart anbefales til alle.
Udøver en tillidsvækkende god service
Udøver en tillidsvækkende god service - God til at oplyse og informere kunderne.
Wauv
Blev ringet op af Thomas Klarskov, og blev underrettet om status på mine opsparinger hos Nordens. Det var en god nyhed og vi taler om en forøgelse på 14-20%. De har mere end holdt hvad de lovede og meget mere. Glæder mig allerede til jeg bliver gammel.
Kan klart anbefales og tak for opringningen Thomas Klarskov.
Fremragende service og godt udbytte på investeringer
Fremragende service og med god og forståelig forklaringer ved henvendelse. Købte obligationer tilbage i 2009, som allerede nu har forrentet sig stort. Fik positivt opkald både i 2016 og igen i år. Har du penge du ønsker at investere langsigtet, køb obligationer hos Nordens😉
Kunne være meget bedre.
Kan ikke anbefale dette selskab, holder ikke hvad de lover.

Antwoord van Nordens
Fremragende firma med styr på tingene
Totalt fremragende service og god information fra Nordens medarbejder Christian Simonsen. Dejlig at få en helt igennem forståelse for ens sag i et sprog der er til at forstå. Jeg kan helt klart anbefale Nordens.
Lees meer over geverifieerde reviews.