Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid imødekommende og venlig samt kvalificeret samtaler med Niels Høg Henriksen fra Nordens. Har været med i flere år og har nu som noget nyt fået tilbudt obligationer til mine 2 drenge, som jeg nat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg har siden 2011 lavet flere opsparinger i nordens De holder hvad de siger og altid en udførlig forklaring. Har osse fået udbetalinger flere gange. Og altid behagelig snak med thomas ligegyld... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beleggingsadvies
  2. Vermogensbeheerdiensten
  3. Pensioenfonds

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nordens er finanshuset for selvstændige. Vi leverer enkle og gennemskuelige finansielle produkter til selvstændige. Formuepleje er et attraktivt alternativ til traditionel pensionsopsparing. Hos Nordens kan du sikre dig selv, familien, virksomheden og fremtiden.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt sikkert at anbefale !!!

Jeg har i en længere årrække benyttede mig af Nordens og har i hver periode fået større afkast end lovet 👍👍
Så jeg er 100 % tilfreds !!!!
De holder hvad de lover og mere til
Jeg forsætter helt sikkert min invisteringer hos Nordens 🙏🙏

16 augustus 2022

Ringer med telemarketing

Ringer med telemarketing, selvom man er reklamebeskyttet. Det er imod loven og ikke ok. Jeg har blokeret jer, men kan se hver gang i ringer, hvilket er sket flere gange.

22 oktober 2020

Fup og fidus!

Hold jer langt væk fra Nordens syge og drift sikring!!

11 mei 2020

Kære Jon,

Først og fremmest er det beklageligt, at du er utilfreds med din tidligere forsikring som sikrede dig økonomisk ved sygdom. Vi vil dog indledningsvis pointere at din utilfredshed desværre beror på din manglende hukommelse.

Der er betingelser som skal være opfyldt for at forsikringsdækningen træder i kraft. Vi har veldokumenterede beviser for, at du er klart og tydeligt er blevet oplyst om disse betingelser, både mundtligt og skriftligt.
At du desværre ikke kan huske dette er dog ikke noget du kan bebrejde os for.

Din frustration afstedkommer at du uden omtanke farer til tastaturet, og skriver en uberettiget anmeldelse. Anmeldelsen er usand, uberettiget og anses som injurier. Din kritik ikke i overensstemmelse med fakta. Du har fået udbetalt erstatning.

Vi står til rådighed hvis du ændrer mening og tager imod vores tilbud om at indgå i dialog. En dialog som markant vil ændre dit syn på sagen.

Mvh Nordens Formuesikring

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej jeg har været kunde ved Nordens…

Hej jeg har været kunde ved Nordens igennem en periode. Jeg har ved to lejligheder inden for 1 år, oplevet ved operation og svær sygdom at de ikke vil udbetale min lønsikring. Dette grundet i en masse papirnusseri som forlænger sagsforløbet og strander på paragrafrytteri.
Jeg har bestemt ikke været tilfreds med Deres serviceydelser, men de er gode til at sælge forsikringer.
Filip Iversen
MVM

3 oktober 2018

Kære Filip,

Det er beklageligt at du ikke har fået mulighed for at få dækning i forbindelse med din lønsikring. Der er dog nogle betingelser der skal være opfyldt for at få dækning ved sygdom eller ulykke. Dette indbefatter at man skal indsende dokumentation for at kunne få dækning. Dette er ganske normalt, at man skal dokumentere krav for at få dækning.

Derudover dækkes f.eks. ikke tidligere skader. Man kan ikke tegne en forsikring efter skaden er sket, og forvente at den vil dække bagudrettet. Det vil svare til at man kører bil uden forsikring og efter en skade tegner en forsikring for at få dækket udgifterne til skaden.

Dette gælder for alle forsikringer, og har intet med paragrafrytteri at gøre.

Vores serviceydelser kræver at vi får det rigtige grundlag at arbejde ud fra. Hvis dette ikke bliver opfyldt at anden part, så kan vi desværre ikke udføre vores arbejde. Vi vil dog hjertens gerne udføre vores arbejde tilfredsstillende. Dette kræver dog bare, at vi får tilsendt den rette dokumentation. Derudover kan vi, uagtet hvor gerne vi vil, desværre ikke opfylde urealistiske forventninger. Herunder udbetale dækning for tidligere skader.

Mvh Nordens

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er helt ny hos Nordens A/S(Faktisk…

Jeg er helt ny hos Nordens A/S(Faktisk har jeg endnu ikke fået tilsendt papirerne til underskrift), men har kun talt med Thomas Klarskov og det var en virkelig behagelig samtale og han var meget grundig i hele hans gennemgang af Nordens A/S og i hvad de kan tilbyde mig som selvstændig møbelsnedker. Så jeg ser virkelig frem til at blive kunde hos jer.
Mvh. Trine Jørgensen

23 maart 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse, med personalet fra Nordens A/S.
har fået udbetalt mere end lovet, sidder lidt og smiler..
fremsendt aller dokumenter som lovet, ikke nogen dårlig oplevelse overhovedet...

3 januari 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god investering.

Da jeg i sin tid 2009, indgik en aftale med Nordens, om en beskeden månedlig indbetaling i de næste 6 år. i alt kr. 26.000. Disse er nu kommet til førtidig udbetaling og vokset til næsten 50.000 på ca. 8 år. næsten 100% i udbytte. dette må siges at være en rigtig god investering. Kan klart anbefales til alle.

30 november 2017

Wauv

Blev ringet op af Thomas Klarskov, og blev underrettet om status på mine opsparinger hos Nordens. Det var en god nyhed og vi taler om en forøgelse på 14-20%. De har mere end holdt hvad de lovede og meget mere. Glæder mig allerede til jeg bliver gammel.
Kan klart anbefales og tak for opringningen Thomas Klarskov.

28 oktober 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service og godt udbytte på investeringer

Fremragende service og med god og forståelig forklaringer ved henvendelse. Købte obligationer tilbage i 2009, som allerede nu har forrentet sig stort. Fik positivt opkald både i 2016 og igen i år. Har du penge du ønsker at investere langsigtet, køb obligationer hos Nordens😉

24 oktober 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kunne være meget bedre.

Kan ikke anbefale dette selskab, holder ikke hvad de lover.

18 maart 2017

Kære Peter,

Vi gør dagligt vores ypperste for at servicere og sørge for at vores kunder er tilfredse. Alle andre anmeldelser giver også et klart billede af at vores kunder er tilfredse.

Vi er derfor lidt uforstående overfor din anmeldelse. Vi har forsøgt, at finde dig i vores kundedatabase, men da du kun er benævnt med Peter Jensen er det desværre lidt af et detektiv arbejde, at finde frem til dig. Vi kan dog konstatere at vi indenfor det sidste år ikke har haft nogle henvendelser fra en Peter Jensen, og ej heller nogle klager fra en Peter Jensen.

Skulle vi dog have lavet en eventuel fejl, så håber vi da at vi kan få lov til at rette op på denne. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, så vi kan få gjort dig tilfreds igen.

Nordens A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende firma med styr på tingene

Totalt fremragende service og god information fra Nordens medarbejder Christian Simonsen. Dejlig at få en helt igennem forståelse for ens sag i et sprog der er til at forstå. Jeg kan helt klart anbefale Nordens.

14 maart 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.