Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Hos NordicBodyLab udvikler vi effektive og brugervenlige hud- og kropsplejeprodukter, som hjælper med at opstramme, glatte og forme huden – med fokus på arme. Vi kombinerer nøje udvalgte ingredienser med dokumenterede hudplejeløsninger, så vores kunder kan få synlige resultater og øget selvtillid. Vores mål er at gøre avanceret hudpleje tilgængelig for alle, så du kan tage hånd om din hud på en enkel og sikker måde – uden behov for invasive behandlinger.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

dejligt produkt med resultater og…

dejligt produkt med resultater og hurtig levering.

Som alt andet har jeg min skeptisk nær jeg køber online, men jeg blev anbefalet cremen fra nordicskinLab fra en kamerat. Jeg er meget tilfreds med resultatet og virjelig dejligt med gratis og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos jer

4 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktet giver et tydeligt og hurtigt…

Produktet giver et tydeligt og hurtigt resultat – især under øjnene ser huden mere glat og frisk ud kort efter påføring. Effekten holder dog ikke hele dagen og aftager efter ca. 8 timer. Perfekt til brug før arbejde eller en aften ude. Overordnet set meget tilfreds.

7 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig glad for denne creme

Jeg er virkelig glad for denne creme. Den fugter huden rigtig godt og efterlader den blød og glat hele dagen. Den trænger hurtigt ind i huden uden at føles fedtet, og den har en mild og behagelig duft. Efter nogle dages brug kunne jeg allerede mærke en stor forskel. Min hud føles mere sund og velplejet. Jeg vil helt klart anbefale denne creme til alle, der ønsker en god og effektiv hudpleje. 😊

12 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig glad for Sculpt & Tone…

Jeg er virkelig glad for Sculpt & Tone Arm Cream. Den er nem at bruge, trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Efter nogle ugers brug synes jeg faktisk, at huden på mine arme føles mere fast og ser mere glat ud.

Derudover var leveringen hurtig, og hele købsoplevelsen var nem. Jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at bruge den og kan godt anbefale den til andre, der gerne vil give huden på armene lidt ekstra pleje.

16 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste produkt jeg nogensinde har…

Det bedste produkt jeg nogensinde har købt. Har prøvet mange forskellige ansigtsprodukter, men intet har virket mod min hud, og det jeg ledte efter, indtil jeg fandt det her. Det har hjulpet og virket som jeg præcis vil have det. Intet at fortryde, og bedste investering du kan gøre for dig selv. De bliver solgt som vand, så køb nu, inden det for sent. Red dig selv.

15 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.