Bedrijf heeft geantwoord
Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.
We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.
Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.
We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.
We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.
We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.
Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.
Lyongade 17a, 2300, Copenhagen, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig og let handel
Lever fuldstændig op til billedet og beskrivelsen
Bedste anbefaling :)

Antwoord van Nordicdrop
Jeg er vild med dem. Mine børn er vilde med dem. Én er allerede blevet kastet rundt med i skolegården og fungerer stadig helt fint. :)

Super gode drikkedunke og virkelig god kundeservice. 5 stjerner herfra

Antwoord van Nordicdrop
Jeg har købt 3 stk. over 2 ordre. Vi har brugt dem hverdag, siden vi fik dem.
Produkt:
Flakserne er enormt lækre, og holder perfekt på tempteraturen, som de lover. Vi alle i min husstand er meget glade for vores flasker. Og med de mange forskellige designs, kan man sagtens finde en flaske som passer til en hver personlighed familien.
Levering:
Hurtig levering. Nemt og lige til.
Service:
Jeg havde brug for kundeservice, da jeg havde et spørgsmål til min ordre nr. 2. Og fik hurtig svar på mail, som var skrevet i en sød og venlig tone. Meget positiv oplevelse.
Jeg giver dem 5 stjerner, fordi deres produkt lever op til det de lover, og kvaliteten er lækre. Hurtig levering og god kundeservice, så fortjener de 5 stjerner i mine øjne.

Antwoord van Nordicdrop
Alt var fint. Vi er glade for deres drikkedunke og har lige købt for anden gang.

Antwoord van Nordicdrop
Lækre produkter- har lige bestilt flere. De virker og er virkelig pæne at se på også.

Antwoord van Nordicdrop
Fredag modtog jeg to drikkedunke. De blev brugt til byfesten i weekenden, og idag har jeg bestilt to mere til os selv og to til en veninde! De er jo SÅ lækre!!!
Sindsyg hurtig levering og super lækre drikkedunke med iskoldt vand hele weekenden. Kæmpe anbefaling herfra

Antwoord van Nordicdrop
De bedste drikkedunk vi har haft. Vi købte først en til vores datter og derefter bestilte jeg til mig selv. Flotte farver, holder vandet koldt, er tæt også er drikkehullet stort, så man ikke føler man drikker af et sugerør (som nan jo jo gør) De er virkelig gode. Min mor har også lige bestilt en.

Antwoord van Nordicdrop
Fin og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god information. Vandflaskerne er flotte og det er dejligt at der følger flere typer låg med. Indtil videre holder de tætte.

Antwoord van Nordicdrop
Gode drikkedunker holder vandet koldt.
Fin service

Antwoord van Nordicdrop
Jeg bestilte tre flasker, og de to af dem blev vi med det samme glade for. Desværre var låget til den ene utæt, men jeg skrev til Nordic Drop og fik et nyt låg allerede to dage efter.
Super god hjælp og service.

Hurtig og effektiv levering
Holder væsken kold i rigtig mange timer.
Nem at rengøre
Dejligt med de 3 forskellige låg.

Antwoord van Nordicdrop
De bedste drikkedunke til koldt vand iskoldt i mange timer. Så glad for dem, at jeg netop har købt 2 mindre til vores varme kaffe.

Antwoord van Nordicdrop
Jeg har købt 5 drikkedunke efterhånden og jeg er meget glad for dem. Jeg havde dem med på ferie og de holder vandet koldt hele dagen! Så gode!!
Nemme at rengøre

Antwoord van Nordicdrop
Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i flera timmar, vattnet håller sig verkligen kallt! Snabb leverans och bra företag!

Antwoord van Nordicdrop
Flaske i god kvalitet til en super pris! Skønt at der er så mange valgmuligheder for både farve og størrelser! Bestilling og levering gik uden problemer. Købte to til mig og min kæreste, og efter vi fik dem leveret købte jeg en til min bror og mor også :D

Antwoord van Nordicdrop
Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som blev hurtigt blev rettet op uden ekstra omkostninger🙂
Handler meget gerne hos Nordic Drop igen og kan varmt anbefales herfra vores familie.