Man får intet svar når man kontakter…
Man får intet svar når man kontakter firmaet. Useriøs og dårlig forretning
Man får intet svar når man kontakter firmaet. Useriøs og dårlig forretning
1 stjerne får de for at svare på Messenger at fejlen ikke er deres at vi ikke får vores pakke. Gir’ Dao skylden og så siger de vi skal kontakte dao og dao siger det er firmaets skyld . Pas på dette firma
Lang leveringstid 21 dage. Hvis kvaliteten så levede op til billederne så kunne man leve med leveringstiden.
Købte Cargo shorts, stoffet tyndt som papir og slet ikke farver/mønster som billederne.
Lad vær med at handle der, i bliver så skuffet.
Tro mig og de andre anmeldere.
Har aldrig modtaget afhentnings besked på mobil eller mail, hverken fra dem eller fra DAO, men påstår det er sendt. Efter længere tid, er pakken rejst videre, de har ikke styr på den, jeg har aldrig set den, og jeg får ikke mine penge tilbage! Jeg kan absolut IKKE anbefale at handle der fra!
Total fake you never get the goods and impossible to get a refund, total scam DO NOT USE THIS COMPANY:
Lever på ingen måde op til billederne. Dårlig kvalitet og ingen mulighed for retur. Ren fup…..
Varen lever slet ikke op til forventningen, i dette tilfælde en hat og et par solbriller, i annoncen stod der klart, at det var for begge dele, men jeg modtog kun hatten, da jeg skrev til Nordicescape, skrev de tilbage, at det måtte jeg da kunne regne ud at de ikke kunne sælge til den pris (dkk 229) og at de i øvrigt ikke havde flere solbriller
Dette er i mine øjne svindel helevejen igennem - hold jer væk fra deres forretning
venligst/ Simon
Der er utrolig lang ventetid på sine vare.
Varerne ser helt andeledes ud end på billederne.
Mega dårlig kvalitet
Rigtig dårlig kvalitet der bestemt ikke lever op til produkterne der fremvises på hjemmesiden.
Meget dårlige kopi vare og køb ikke hos denne kunde.
De skriver lokationen er København men sendes fra hon kon med rigtig lang leveringstid.
Ingen informationer om at varen afsendes derfra og alt indikere Dansk butuk men det er det ikke. Svinden bestemt.
Lees meer over geverifieerde reviews.