Nordic Facility Partner Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kom på aftalte dag. Faktura på aftalte pris. Et 96 år gammelt tegltag blev renset for første gang, det blev meget pænere, næsten alle alger er væk, og blev lovet at efter endnu en rensning vil alle a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Algerens på taget har virket efter hensigten. Der var ingen alger efter ca. 2 mdr. Taget er eternitskiffer fra 1972 der blev malet for 10 år siden, og algebehandlet af firmaet flere gange.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse med Nordic Facility Partner. Jeg fik lavet hulmursisolering, og hele forløbet var nemt og professionelt. De kom som aftalt, arbejdede effektivt og ryddede pænt op efter sig. God se... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Terreinonderhoudsdienst
  2. Gevelreinigingsdienst
  3. Hogedrukreiniging
  4. Vochtweringsbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Høflig og imødekommende

Høflig og imødekommende
Hurtig og grundig
Flot resultat og rimelig pris
Yderst tilfreds

10 september 2026

Hej

Tusind tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du både er tilfreds med servicen, resultatet og prisen 💙

Det betyder meget for os, at hele oplevelsen har været god fra start til slut.

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Godt resultat.
Virker på kort sigt. Vi må se, hvad der sker på langt sigt.
Rimelig pris.

3 juli 2026

Hej Niels Erik

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du allerede kan se et godt resultat, og at du er tilfreds med både prisen og vores hurtige ekspedition 💙

Vi håber selvfølgelig, at du bliver lige så glad for resultatet på længere sigt.

Helt perfekt

Alt forløb som forventet og servicen var god. Resultatet var perfekt - efter et par måneder var taget helt algefrit.

10 juni 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at taget efter et par måneder står helt algefrit, og at hele forløbet gik som forventet 💙

Tak for de fem stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fint arbejde og søde medarbejdere…

Meget fint arbejde og søde medarbejdere :-)

1 juli 2026

Hej Tina

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet og havde en god oplevelse med vores medarbejdere 💙

Vi sørger for at give rosen videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høflige og lavet et godt stykke arbejde.

25 augustus 2026

Hej Andrew

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere var høflige, og at du er tilfreds med det arbejde, der blev udført 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og hjælpsom betjening både…

Professionel og hjælpsom betjening både per telefon og ved fremmøde.
Ankom præcist på det aftalte tidspunkt.
Udførelse udført uden problemer.
Ser frem til at se den fulde effekt om nogle uger/måneder.

11 augustus 2026

Hej Anne

Mange tak for den flotte og grundige anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse både over telefonen og ved selve besøget.

Nu håber vi selvfølgelig, at du bliver rigtig tilfreds med det fulde resultat, når behandlingen har fået lov til at arbejde videre 💙

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selvom der var bil problemer og press…

Selvom der var bil problemer og press grundet medarbj. mangel, så blev arbejdet alligevel udført på aftalte dag

12 april 2026

Hej Johansen

Mange tak for din anmeldelse og for din forståelse undervejs. Vi er rigtig glade for, at vi trods udfordringerne kunne få arbejdet udført på den aftalte dag 💙

Tak fordi du valgte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og grundigt stykke arbejde til…

Godt og grundigt stykke arbejde til fair pris. Ordner såvel træterrase som fliser og tag. Kommer altid til aftalt tid og er altid flink og imødekommende.

9 april 2026

Hej Katrine

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og vores medarbejdere 💙

Vi er også rigtig glade for at høre, at du oplever, at vi kommer som aftalt og altid er imødekommende.

Kvalitets arbejde

Kvalitet af arbejdet er rigtig god. Vi har ingen alger på taget efter behandling. Vi er rigtig godt tilfredse.

9 september 2026

Hej Keld

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at I er tilfredse med kvaliteten, og især at behandlingen har haft den ønskede effekt på taget 💙

Tak fordi I valgte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

grundige og gav sig god tid

9 juni 2026

Hej Finn

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede arbejdet som grundigt, og at vores medarbejdere tog sig god tid til opgaven 💙

Fuldstændigt som lovet!

Godt og hurtigt arbejde. Fuldstændigt som lovet og her 3-4 mdr. senere virker det som lovet!

9 september 2026

Hej Frank

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 💙

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig godt tilbud om algernes af vores…

Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af arbejdet må vente indtil da.

5 september 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både tilbuddet og vores medarbejder.

Som du helt rigtigt skriver, skal behandlingen have tid til at arbejde, før det endelige resultat kan vurderes. Vi håber selvfølgelig, at I bliver rigtig tilfredse, når effekten for alvor viser sig 💙

Det hjælper

God service og effektiv rensning/fjernelse af flisepest. Vi kan varmt anbefale firmaet efter at have fået besøg af firmaet to gange. Vi kan se, at det hjælper. Mvh Michael og Birgit

24 april 2026

Hej Michael og Birgit

Tusind tak for jeres anbefaling og for at vælge os igen. Det betyder meget for os, at I både er tilfredse med servicen og kan se en tydelig effekt af behandlingerne 💙

Vi glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang.

Fint arbejde

8 mei 2026

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, nem og flexibel rensning

Hurtig, nem og flexibel algerens af taget, hvor vi ikke behøvede at være hjemme for at få taget renset. Dejligt for en travl småbørnsfamilie 👍🏼

10 juli 2026

Hej Simone

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede det som både hurtigt, nemt og fleksibelt.

Det skal gerne være så enkelt som muligt at få ordnet taget, også når hverdagen er travl 💙

Effektiv til prisen

Effektiv arbejde

8 september 2026

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede arbejdet som effektivt og til en god pris 💙

Meget fin service

Meget fin service. Godt udført og endda til tiden. Venlig og præcis information. Overholder aftaler, og det til tiden.
Jeg vil klart anbefale dette firma, og håber den gode servide fortsætter i det nye firma.

30 juni 2026

Hej

Tusind tak for den flotte anbefaling. Det er virkelig dejligt at høre, at de regelmæssige behandlinger har gjort så tydelig en forskel på jeres tag 💙

Tak fordi I bliver ved med at vælge os.

Tag som ny

Det er ret vildt, hvor meget pænere vores tag ser ud, efter regelmæssige behandlinger. Kan stærk anbefale.

3 april 2026

Hej

Tak fordi I bliver ved med at vælge os.