Kom på aftalte dag. Faktura på aftalte pris. Et 96 år gammelt tegltag blev renset for første gang, det blev meget pænere, næsten alle alger er væk, og blev lovet at efter endnu en rensning vil alle a... Toon meer
Rigtig godt tilbud om algernes af vores tag. Udført af flink repræsentant fra firmaet. Men som vi blev gjort opmærksom på, vil resultatet først være synlig om 6-9 måneder. Så endelig bedømmelse af ar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Algerens på taget har virket efter hensigten. Der var ingen alger efter ca. 2 mdr. Taget er eternitskiffer fra 1972 der blev malet for 10 år siden, og algebehandlet af firmaet flere gange.
Super god oplevelse med Nordic Facility Partner. Jeg fik lavet hulmursisolering, og hele forløbet var nemt og professionelt. De kom som aftalt, arbejdede effektivt og ryddede pænt op efter sig. God se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nordic Facility Partner er en professionel facility service-virksomhed, der hjælper virksomheder og ejendomme med at skabe rene, ordentlige og velfungerende omgivelser. Vi arbejder med fokus på kvalitet, stabilitet og god kundeservice og lægger stor vægt på at levere en løsning, der passer til den enkelte kundes behov. For os handler god service ikke kun om at løse en opgave, men også om at være en samarbejdspartner, som vores kunder kan regne med. Vi prioriterer derfor en tæt og løbende dialog, så forventninger og aftaler er tydelige, og så eventuelle udfordringer kan blive håndteret hurtigt og professionelt. Vi ved, at kvalitet i facility service kan have stor betydning for både medarbejdere, kunder og besøgende. Derfor arbejder vi grundigt og ansvarligt med vores opgaver og har fokus på detaljerne. Vores ambition er at gøre hverdagen lettere for vores kunder ved at levere en stabil service, de kan være trygge ved. Nordic Facility Partner lægger samtidig vægt på fleksibilitet. Vi forstår, at forskellige virksomheder og ejendomme har forskellige behov, og derfor forsøger vi altid at finde en løsning, der fungerer i praksis. Vi er stolte af vores relationer til vores kunder og ser deres feedback som en vigtig del af vores udvikling. Trustpilot giver vores kunder mulighed for at dele deres oplevelser med Nordic Facility Partner, og vi værdsætter både positive tilbagemeldinger og konstruktiv kritik. Det hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hos Nordic Facility Partner er målet enkelt: at levere professionel og pålidelig facility service med kunden i centrum.
Kirke Værløsevej 38, st. th, 3500, Værløse, Denemarken
- 71 71 17 18
- info@nfpmail.dk
- nordicfacilitypartner.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Både tag og fliser kom til at se rigtig pæne ud
Kom som aftalt og selvom jeg ikke kunne se nogen forskel med det samme så virkede det og både tag og fliser så rigtig pæne ud der 6-9 måneder efter.

Antwoord van Nordic Facility Partner
Fantastisk service fra de bankede på…
Fantastisk service fra de bankede på døren til arbejdet var udført.mega gæve gutter. De skal ha 5 stjerner

Antwoord van Nordic Facility Partner
En utrolig dygtig og flink medarbejder…
En utrolig dygtig og flink medarbejder som lavede et tip top stykke arbejde.

Nem og god service
Nem og god service. Firmaet kom til tiden, og udførte det aftalte algerens/påføring af skum. Det har virket, og prisen var fair. Venlig hilsen Jesper

Antwoord van Nordic Facility Partner
Virkelig god kundeservice og rimelige…
Virkelig god kundeservice og rimelige priser.

Antwoord van Nordic Facility Partner
Prisen er rimelig og servicen er god. Personalet er professionelle.

Antwoord van Nordic Facility Partner
God og effektiv behandling til en fin…
God og effektiv behandling til en fin pris.
Kan varmt anbefales 👍🌞

Antwoord van Nordic Facility Partner
Store skader på vores have
Jeg modtog i dag en SMS fra Nordic Facility Partner (tidligere KNC Algerens) med en opfordring til at skrive en anmeldelse. Det gør jeg gerne – men desværre er vores oplevelse langt fra positiv.
De har renset vores tag, og ja, taget blev rent. Men desværre skete der samtidig alvorlige skader på vores have.
Vi har en stor og meget solid tujahæk, som går rundt om hele huset. I forbindelse med arbejdet blev der tømt væske fra deres udstyr i et hjørne af hækken, og hele dette hjørne er efterfølgende gået ud. Det er ikke tale om en lille plet – et stort og meget synligt stykke af vores høje flotte hæk er dødt.
Derudover blev vores japanske piletræ ramt af rensemidlet. Det resulterede i, at hele den ene side af træet døde, og vi endte med at være nødt til at fælde det.
Jeg har efterfølgende gjort Nordic Facility Partner opmærksom på skaderne, men desværre har deres reaktion været, at det var “uheldigt”. Der er hverken blevet tilbudt kompensation, erstatning eller refundering af betalingen.
Det er virkelig trist, for vi havde en flot og velholdt have, som nu står med en grim hæk og et manglende piletræ. At få renset et tag er selvfølgelig positivt, men det opvejer langt fra de skader, der er blevet påført vores have.
Jeg synes især, det er skuffende, at virksomheden ikke har taget ansvar eller forsøgt at finde en løsning, efter at vi gjorde dem opmærksomme på skaderne.
Hvis man hyrer et firma til at udføre en opgave på sin ejendom, forventer man naturligvis, at arbejdet bliver udført uden at ødelægge omgivelserne – og hvis der sker en skade, forventer man som minimum, at virksomheden tager ansvar og forsøger at rette op på det.
Derudover forsøger de at fjerne denne anmeldelse gennem Trustpilot support, det har jeg nemlig fået besked om via mail - hvilket så oveni er endnu mere vanvittigt af et firma der gerne vil fremstå professionelt.
Jeg ville ønske, vi aldrig havde fået udført arbejdet, og jeg undres så voldsomt over jeres måde at håndtere dette på.

Effektivt og som aftalt 👌
Kom som aftalt. Professionel og behagelig medarbejder, og opgaven blev udført effektivt og tilfredsstillende. Alt i alt en rigtig god oplevelse. ✔️😃

Hurtigt og effektivt
Hurtig og effektiv gennemførelse af behandlingen. Arbejde udført som aftalt og til den aftalte pris.

Antwoord van Nordic Facility Partner
Der blev gjort det I lovede og 2 flinke…
Der blev gjort det I lovede og 2 flinke folk der var positive at have på besøg.
Et enkelt spørgsmål: Når I sprøjter fliser, kan væsken så ikke slå det mos der kommer ihjel?

Antwoord van Nordic Facility Partner
God service og flot resultat.
God service og flot resultat.
Meget rimelige priser.

Antwoord van Nordic Facility Partner
Godt arbejde de komer som aftalt og ser ud som om de…
De komer som aftalt og ser ud som om de gør et godt stykke arbejde

Fremragende service og resultater
Fremragende service, meget flink medarbejder og fuld tilfredshed med resultatet.

Algerens med skum
Vi har over de sidste ca. 18 måneder haft KNCAlgerens (nu NFP) 2 gange ude hos os og skummet vores flisearealer. Det har lysnet fliserne, men ikke mindst har det tilsyneladende slået algevæksten og flisepesten ned, så den er lige til at fjerne med en patiocleaner. Behandlingen kan kun anbefales og vi vil fortsætte med at få en årlig forebyggende behandling.

Antwoord van Nordic Facility Partner
Jeg er meget tilfreds med resultatet af…
Jeg er meget tilfreds med resultatet af det arbejde der er udført på mit tag.
Det ses tydeligt at vores hustag står og "skinnet" i forhold til vores naboer.
Nu har vi vejens flotteste tag.
Tak for det

Alt godt
God service, godt udført arbejde til aftalt tid og gode priser.

Kom til aftalt tid
Kom til aftalt tid