Nordic Fashion Outlet Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Super hurtig levering og dejlig god kundeservice. Havde bestilt en forkert størrelse, så jeg skrev en mail, og de fik det fixet med det samme. Pakken kom efter 2 hverdage. 👍🏽

Jeg bestilte to par bukser. Efter afsendelse skriver de, at de kun kan sende mig ét par. Jeg svarer, at det havde været rart at vide forinden, da jeg så ville have bestilt et andet sted, hvor jeg kunn... Toon meer

Jeg har lovet at give Jer en anmeldes, når min ordre var i hus. Jeg har købt vare som ikke passede teenageren. Så efter måneder, lavede vi en ombytning uden bøvl. De nye varer fra Jer, blev afsendt in... Toon meer

Jeg havde bestilt en vare, som desværre viste sig ikke at være på lager. Det gav virksomheden hurtigt besked om, og de var meget ærlige omkring situationen. Jeg er meget tilfreds med deres kunde... Toon meer

1. Herenmode
  2. Kinderkleding
  3. Damesmodewinkel

Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kære damer og herrer,

Kære damer og herrer,

Jeg har skrevet til dig i går. Jeg afgav ordren nedenfor hos dig for et par dage siden. Ifølge GLS er
levering ankom til destinationen den 2. maj 2022 kl. 9:27. Jeg var der i går og ville

at hente pakken. Ejeren af ​​butikken fortalte mig, at han opsagde kontrakten med GLS

den 1. maj 2022. Jeg spørger dig nu, fordi GLS ikke gør noget og sagde, at jeg skulle kontakte

du. Hvis du ikke har nogen varer eller pakken inden for de næste par dage, tilbagefører jeg betalingen. jeg

gerne vil have nogle oplysninger.

Med venlig hilsen fra Tyskland

Michael Enzman

8 mei 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Vi får pakken retur fra GLS efter et par dages korrespondance med dem, og har idag fået nye varer hjem, så der er gået en pakke afsted direkte til din privatadresse. Beklager ulejligheden på GLS’s vegne.
Vi gør altid alt hvad vi kan for at leverer ☀️

Alles bestens!

Top Preise, schnelle Lieferung und super Kommunikation mit dem Händler. Habe aus Versehen ein Fred Perry Polo in falscher Farbe bestellt, nach einer kurzen E-Mail schickten sie mir eins in richtiger Farbe. Die meisten anderen online Shops könnten sich hier ein Beispiel nehmen!

6 mei 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Hi Aleksandra, danke für die tolle Anmeldung, gerne tauchen wir um wenn der packet nicht schon von GLS abgeholt sind 😊

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Mange tak for den fine anmeldelse Carsten, vi sender altid inden for 1-2 dage så er resten bare op til GLS ☀️ God weekend til dig 😊

Man skulle tro det var løgn

Jeg var skeptisk overfor shoppen, med de så lave priser - så kørte til Varde for at se det med egne øjne, efter dialog m. shoppen. Kom hjem med to vildt lækre poloer, og så til en vanvittig pris!

Vil uden tvivl anbefale alle at handle her!

3 mei 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Tak for de fine ord Mads, mon ik vi får flere gode ting hjem som kan friste 😊

Nice Webside, Top Offers, Top Communication

Very good clear Webside
Top Products and very good offers
Top Service and very friendly communication

27 april 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Hi Rainer Thanks for the very fine recommendation, hope to see you again at our webshop ☀️

Genial service og hurtig levering.

Genial service og hurtig levering.
Blev kontaktet da den polo, jeg ville købe desværre var udsolgt.
men de var hurtige til at skrive om en anden polo som var til en dyre pris, men som de ville matche til den pris som den første polo var på. 🙂
Tusind tak for fed service

12 april 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Tusind tak for den flotte anmeldelse Stine, vi glæder os til at se dig igen 😊

Hurtig levering

Hurtig levering, i mit tilfælde var varen for lille i størrelsen i forhold til andre steder med samme brand

12 april 2022

Tak for den gode anmeldelse Lars 😊
Vi forsøger at gøre ombytningen nem og hurtig 👍🏻

5 stjerner Service

10 april 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Det glæder os give en god service, så får alle nemlig en god dag ☀️
Mange tak for den flotte anmeldelse 👍🏻

Købte to skjorter

Købte to skjorter, de skulle byttes pga str.
hurtigt og nemt gik det.

9 april 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Hej Pernille, så længe vi har noget at bytte med er vi altid klar på hurtig ombytning 😊

Alles gut geklappt

Alles gut geklappt. Super Ware.
Gerne wieder.

6 april 2022

Vielen danke für die gute Anmeldung, ich hoffe Sie wieder zu sehen 😊

9 Euro Versandkosten für ein Poloshirt

9 Euro Versandkosten für ein Poloshirt, dass man noch im Paketshop abholen muss, ist ganz schon hoch

2 april 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Es tut uns sehr leid, dass sie verkosten zahlung müsste, hätte sie 2 Polos in den Korb gelegt währe es auch kostenlos für sie 😊

Schnelle Lieferung nach Deutschland

Schnelle Lieferung nach Deutschland.
Sehr zufrieden. Sogar nach Hause geliefert mit einem kleinen Zusatz Betrag. Das würde vorher telefonisch abgestimmt. Sehr nett und freundlich

2 april 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Hi Heike 😊 Vielen Danke für die nette Anmeldung, wir haben jetzt die Möglichkeit mit privater Lieferung fest an unsere Webshop 👌🏻

God samtale undervejs , kan anbefales

God samtale undervejs da varen ikke var på lager alligevel , (var en fejl den stod på lager) men sendte en ny mail og personlig besked så snart den kom på lager og blev sendt, derfra modtog jeg super hurtigt. Desværre passede tøjet ikke personen det var tiltænkt.
Men var ingen problemer at sende retur og få penge retur . Så klart et sted jeg vil handle igen .

10 februari 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Sabine mange tak for den fine anmeldelse 😊

Fantastisk service!

Snabb leverans till Malmö och kläderna passade perfekt =)
Rekomenderar starkt denna sida!

10 februari 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Mange tak for den fine anmeldelse, ja vi leverer gerne til Sverige 😊
Glæder os tøjet passede 👍🏻

Alt vel

Alt vel. Købte en fødselsdagsgave- ingen problemer med ny bytte dato 😃

9 februari 2022

Antwoord van Nordic Fashion Outlet

Tak for den fine anmeldelse Lotte, hos er det ingen problem at bytte 😃
Bare skriv i bemærkningerne det er til en fødselsdagsgave og hvornår gaven gives 👌🏻