Jeg har prøvet at komme i kontakt med…
Jeg har prøvet at komme i kontakt med firmaet grundet retur i 3 dage igen svar.
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har prøvet at komme i kontakt med firmaet grundet retur i 3 dage igen svar.
Købte en Ralph lauren cardigan i størrelse medium som jeg normalt bruger, men da trøjen ankom var den alt for lille, jeg tror det var en slags børnestørrelse. Jeg skrev til dem på Instagram og spurgte om der var nogen som helst mulighed for at pengene retur, jeg havde godt nok regnet med at få et nej, men jeg modtog ikke engang et svar.
Virkelig amateur virksomhed. Anbefaler ikke
Meget hurtigt og nemt, super god service :)
Hurtigt og fik et ordeligt steal! Det lækkert
Jeg købte en cp Company oversigten og den viste sig at være fake.
De har ikke svaret på min dm besked på Instagram endnu også selvom det er der de siger man skal skrive til dem

Antwoord van Nordicgarments
3 gang jeg køber, super god service og meget tilfreds med den jakke jeg købte, dog lidt langsom forsendelse grundet weekenden
Købte 2 skjorter begge ralph lauren, god til hjælp af størrelse.
Første gang jeg køber fra NG, god kundeservice der hjalp mig med at finde den helt rigtige størrelse 👍
Købt en Moncler jakke til en super god pris han svarer tilbage lynhurtigt og der var ingen problemer med salget overhovedet kan stærkt anbefaler og handel hos ham😁
Købte en Ralph Lauren skjorte, fejlede intet og blev leveret hurtigt.
Købte en Stone Island skjorte, der var helt som beskrevet. Fik kyndig vejledning til størrelsen. Varen modtog jeg lynhurtigt. Kan kun anbefale Dem.
Det er anden gang jeg køber herfra, og servicen og kvaliteten af produkterne er virkelig god
Super nemt at bestille og hurtig levering.
Tak for handlen.😊
Købte en parajumpers jakke til min søn på 12, som blev annonceret som i god stand, men dukker op med en masse små huller mv. Prøver at række ud på mail, men der svares ikke. De skriver på hjemmesiden, at man bare skal sende en DM på instagram, men den funktion har de slået fra. Og kommenterer man på deres opslag er slettes det bare igen

Antwoord van Nordicgarments
Jeg har nu købt 3 gange ved Nordic Garments, de første 2 var jeg super tilfreds. Senest købte jeg et par hvide jeans rated 8/10 i condition. Da jeg modtager dem er der pletter over det hele på dem, som der ikke er blevet oplyst noget om. Jeg har prøvet at give dem nogle produkter og en vask, men det er langt fra alle pletter der er gået væk…

Antwoord van Nordicgarments
Købte en Para jumpers jakke da jeg var på i tivl om strøelse skriver så derfor til deres Instagram og de siger den ville passe perfekt, da jeg modtager den er det en kvinde model? Og alt alt alt for lille, jeg ville så returnerer den men de svarer ikke? En gang på e-mail eller Instagram

Antwoord van Nordicgarments
Top klasse service, alt i orden. Ralph Lauren sweater/striktrøje'en jeg købte var som beskrevet både, stand og kvalitet.
Fuld fire Emoji🔥🔥🔥
Lees meer over geverifieerde reviews.