Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tyckte det hela flöt på bra när jag väl kom in. Blev lite väntan för mig. Kände mig trygg och väl omhändertagen under ingreppet. Blev lovad lite vatten efter men hände en del runt omkring så det glömd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Här är ett förslag på ett omdöme du kan skriva på Trustpilot: Jag opererades på Åderbråckskliniken Västerås idag och är väldigt nöjd med upplevelsen. Personalen var mycket trevlig och professionell... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gespecialiseerde kliniek

Geschreven door het bedrijf

Nordic Health Group offers high quality medical and surgical healthcare services through its specialised clinics. We believe it is adamant to operate within specialised areas, where we can focus on the things we are best at. For us, this is what it means when we say that Nordic Health Group is "Improving quality of life through specialised healthcare".

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Göteborg

Åderbråcksklinikerna Göteborg - Mycket trevligt och professionellt bemötande - tfnbokning, instruktion, undersökning, förklaring, kirurgiskt utförande och postop råd - av all personal (administratör, sjuksköterska och kirurg)

7 november 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde ett professionellt och trevligt bemötande genom hela processen. Det uppskattar vi mycket. /Åderbråcksklinikerna

Bra mottagande.

Bra mottagande.
Kände mig väldigt omhändertagen och blev informerad under hela operationen vad som skulle hända osv. Kan varmt rekommendera Åderbråckskliniken i Gävle.

3 november 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och informerad under hela behandlingen. Tack för rekommendationen och för ditt förtroende. /Åderbråcksklinikerna

Fantastiskt trevlig personal

Fantastiskt trevlig personal, berättade hela tiden vad dom gjorde, noga med att jag inte skulle känna smärta.

23 september 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för att du lämnat ett omdöme! Vi blir så glada att höra att personalen var omhändertagande och kunde skapa trygghet på ett informativt sätt. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket Positivt bemötande av både mig…

Mycket Positivt bemötande av både mig och min make. Kände att jag blev ”omhändertagen” av den glada och lättsamma personalen.

22 september 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för att du lämnat ett omdöme! Vi blir så glada att höra att personalen tog hand om dig och skapade trygghet /Åderbråcksklinikerna

Lugn och trivsam miljö

Lugn och trivsam miljö. Toppenfin bemötande som gjorde att man blev avslappnad och lugn.

22 september 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde miljön som lugn och bemötandet som tryggt och avslappnande. /Åderbråcksklinikerna

Trevlig och proffsigt bemötande

Trevlig och proffsigt bemötande. Effektiv och bra behandling som gick snabbt, teamet lyhörda för om man kände smärta och det gick väldigt snabbt och enkelt, rekommenderar kliniken

9 september 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde bemötandet som professionellt och behandlingen som effektiv och smidig. Tack för rekommendationen! /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kände mig trygg tack vare personalen

Kände mig trygg tack vare personalen, samt proffsigt arbete.
Om jag donar till det andra benet blir det samma klinik🥰

2 september 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Du är varmt välkommen tillbaka om det skulle bli aktuellt /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk personal som verkligen gör…

Fantastisk personal som verkligen gör att du känner dig trygg. Jag blev informerad under hela ingreppet om vad som skulle göras i nästa steg så jag kunde förbereda mig mentalt.

28 augustus 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vår personal tog hand om dig så du kände dig trygg och väl informerad genom hela ingreppet. /Åderbråcksklinikerna

Jättefint resultat…

Jag är jättenöjd efter min åderbråcksoperation, nu har det gått 2 veckor och jag kan se att resultatet är kanonbra.
Jag var på Drottninggatan i Stockholm och det var en lugn och behaglig både miljö och personal där, jag kan varmt rekommendera den kliniken.

10 juni 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet och att du upplevde både miljön och personalen som lugna och omhändertagande. Tack för rekommendationen! /Åderbråcksklinikerna

Professionella

Trevligt bemötande av alla, vackra miljöer, informativa och professionella.

5 juni 2025

Hej Eva

Tack för dina fina ord!

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både bemötandet, miljön och informationen som positiv – det är precis så vi vill att det ska kännas att komma till oss.

Stort tack för att du tog dig tid att skriva!

Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick ett sådant fint mottagande

Fick ett sådant fint mottagande. Av både receptionisten, sjuksköterska och kärlkirurgen. Kan varmt rekommendera Åderbråckskliniken i Kalmar👏🥰

22 mei 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för dina ord! Vi värderar det mycket och glada att höra över att du är nöjd med mottagendet i kliniken :)

Åderbråcksborttagning

Gjorde en åderbråcksborttagning. Bemötandet och utförandet var enastående! Professionellt

1 april 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår bemötande och utförande :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig behandling med mycket proffsig…

Smidig behandling med mycket proffsig och vänlig personal

25 maart 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Stort tack för dina vänliga ord! Vi strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga vård. Tack för att du valde oss!

Ett vänligt och trevligt bemötande

Ett vänligt och trevligt bemötande
Ifrån första kontakt till operationen
Kan bara ge dom varmaste rekommendationer
Kaffe och kaka efter var helt rätt
Vänligen Per Hagström

12 februari 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för dina ord! Vi värderar det mycket och glada att höra över att du är nöjd genom hela processen.

Vilket team

Vilket team, vilka proffs, vilken härlig jargong, som att träffa gamla kompisar! Suveränt jobb som utfördes på Drottninggatan 101 idag den 13 februari, ladies!
So far ingen genomblödning av bandaget, gubben mår bara finfint och väntar spänt på att få ta av emballaget i morgon
eftermiddag!!! Rekommenderar er hela vägen!!!

13 februari 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår behandling och vår service. Har du frågor under läkningsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Tack!

Blev ordentligt omhändertagen både innan, under och efter min behandling. Tusen tack för all hjälp!

16 januari 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och upplevelsen på kliniken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Idag var ja på kliniken och opererades…

Idag var ja på kliniken och opererades för åderbråck. Hela upplevelsen var otrolig bra och trygg. Kirurgen Khatereh är professionell, duktig och lyhörd, kan starkt rekommendera henne. Sköterskan som var med under op var så trevlig och hjälpsam. De gav massor med bra info både innan och efter op. Kliniken är mycket rent och de är noggranna.
Tusen tack tjejer.

15 januari 2025

Antwoord van Nordic Health Group

Tusen tack för dina ord! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en så positiv recension. Det är fantastiskt att höra om din upplevelse och vår service!

Lugnt och professionellt bemötande

Lugnt och professionellt bemötande, minimal väntetid och tydligt förklaring av vad som ska ske, vad som kan uppstå.

20 december 2024

Antwoord van Nordic Health Group

Tack för dina ord. Vi är stolta över att kunna erbjuda en nogrann service och ett tryggt bemötande.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt fint och trevligt bemötande…

Väldigt fint och trevligt bemötande från alla som jobbade på åderbråckskliniken. Dom förklarade vad som hände hela tiden och kollade så jag mådde bra!

3 december 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.