Virkelig god service! Hvis man trods de mange gode hjælpe videoer og vejledninger har brug for hjælp, kan man forvente hurtigt svar - også aften og weekend! Som ny hjemmeside ejer, er Nordicway et try... Toon meer
Først og fremmest: gode produkter i stabil drift Og samtidig altid hurtig og hjælpsom support, som følger løsningerne helt i mål
Relativt hurtig support, på alle tidspunkter af døgnet, og det til en meget fornuftig pris, og gode muligheder for webhosting.
Gennem flere år med Webhosting og Wordpress - kan jeg konstatere at det bare kører. God support (de få gange jeg har haft spørgsmål) - og deres selvbetjenings værktøjer i "C-panel" er helt perfekte t... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Alt du behøver i ét webhotel
Ny Banegårdsgade 48, 8000, Aarhus C, Denemarken
- nordicway.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fuld tilfredshed
Har været kunde et års tid nu, og det har kørt uden problemer. Hurtige servere og god support, så de bedste anbefalinger herfra!
Billig men for dårlig service
oprettede et webhotel og et domæne, efter en lang korrenpence eftarede jeg at de krævede at min router skulle være en 5G router, og jeg så mig nødsaget til at opsige min aftale. Jeg havde bl.a. valgt dem fordi de var jyder, men erfarede at de ikke kendte til service. Tilmed måtte jeg betale 90 kr for at få flyttet mit domæne til anden udbyder.
Efterfølgende har leverandøren sendt mig en mail hvor han bad mig ændre min vurdering, det vil jeg ikke da jeg spildt en halv dags arbejde på ingenting, da jeg skiftede udbyder kørte hjemmesiden i løbet af 2 timer.
De burde fra start af have oplyst at de kun kunne køre på 5G.

Antwoord van nordicway
Superhurtig og præcis support.
Superhurtig og præcis support i forhold til min problemstilling.
Professionel og hurtig support hvor der…
Professionel og hurtig support hvor der blev gjort alt for at løse mit problem. Mange tak.
Super support hos Nordicway.dk
Super support de har hos Nordicway.dk
Den er hurtig og præcis
Hurtig svar på spørgsmål
Jeg havde et spørgsmål og fik et svar inden
for en dag.
Nem oprettelse af webhotel og god…
Nem oprettelse af webhotel og god information på hjemmesiden. Nordicway var blevet anbefalet pga pris og service - så indtil nu er alt godt!

Antwoord van nordicway
Hurtig svar på hjælp
Jeg fik ingen mail fra Punktum.dk l, men Nordicway svarede hurtigt med hvad problemet var og lader til at være gode til at gøre det nemt at købe domæne og lave en hjemmeside.
Hurtig og god rådgivning
Hurtig og god rådgivning. Kan anbefales 👍
Gav gerne 10 stjerner
Jeg har haft brug for hjælp nogle gange nu. Mest fordi at jeg er en tosse til mail og domæne mm. Hvor jeg er sgu imponeret over den hjælp og service jeg har fået. Kun en ting er jeg ked af. Og det er at jeg ikke har skiftet over til jer noget før.
Hvis man havde kunne give flere stjerner, så havde jeg givet mange flere.
Jeg er lige overflyttet til nordicway…
Jeg er lige overflyttet til nordicway for at oprette et webhotel. ind til videre er det uden problemer. hvorfor skulle der også være det.
Altid hurtig og relevant support
Altid hurtig og hjælpsom support
Har været kunde lidt under 5 år
Har været kunde lidt under 5 år. Helt fra starten af min freelance-rejse, til nu hvor vi er en virksomhed og har nogle andre behov, hvorfor det er på tide jeg skifter. Beholder stadigvæk DNS og mails hos Nordicway, men har netop flyttet alle sites til en anden provider.
Når det er sagt, så har jeg nydt tiden hos Nordicway, og kommer stadigvæk til at være kunde. Man bliver behandlet ordentligt, priserne er mere end fair og jeg synes at de har et fint interface.
Nu er vi dog nået et sted hvor 24/7 support er et must for vores kunder, vi har brug for mere fleksibilitet og vi har brug for flere features.
Jeg kan anbefale Nordicway til enhver der ønsker god prisvenlig hosting, fremragende kundeservice og et højt fokus på kunden.
Fantastisk support
Rigtig god og hurtig hjælp ved overflytning til nordicway.
Nordic way er betydeligt billigere end…
Nordic way er betydeligt billigere end de andre.
Det bedste sted
Har brugt Nordicway i flere år nu
Har brugt Nordicway i flere år nu, og jeg er meget tilfreds med både webhoteller (pt. har jeg 8 stk. hos dem), hastighed og kvalitet.
Deres support er intet midnre end fanstatisk <3 Mange andre virksomheder kunne lære meget af Nordicway.
Tak for at være kunde hos jer !
Support i top
Jeg er virkelig glad for, at jeg har skiftet til nordicway, men var meget i tvivl inden, om jeg skulle gøre det.
Skriftlig vejledning, oplysende videoer på dansk og god support, bliver man lovet - og man får det.
Det har været en positiv oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre at få.
Jan Sass Petersen