Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,2

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Perfekt oplevelse

Har netop fået leveret 8 rummeter asketræ savet og kløvet.
Det blev tippet præcis, der hvor jeg ønskede det.
Mobilpay ved levering uden problemer.
Helt igennem en tryg og problemfri oplevelse, så de varmeste anbefalinger herfra.

17 augustus 2025

Flot arbejde

Jeg har fået topkappet en masse træer langs vores vej og vores store træ, tæt på huset blev også trimmet ned. Det gik så fint, og der blev ryddet flot op.

Trætoppene blev lavet til træflis og kørt væk, det er bare så nemt. Jeg giver de bedste anbefalinger her fra.
Hvis man ikke kan overskue at fælde det selv så gør nordjysk træsalg det og opgaven bliver fulgt hel til dørs. Tak for hjælpen.

17 april 2025

Virkelig god service..!

Nordjysk Træsalg leverede en fremragende service og produkter af høj kvalitet. Personalet var vidende og imødekommende, hvilket gjorde hele købsprocessen glidende. Leveringen var punktlig, og træet levede op til vores forventninger. En positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale Nordjysk Træsalg til andre.

4 december 2023

Kan klart anbefale dem

Kan klart anbefale dem
Super arbejde, og perfekt oprydning.
Alt til aftalt tid, og penge for træ kom som aftalt.
Efter mange år med skovarbejde, er det en super oplevelse
Mvh
Lynghøj skovbrug

16 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en…

Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service, som dette firma.
De kommer og går som det passer dem, svare ikke på hverken beskeder eller opkald.

Da de skulle rydde ud i min skov. Ødelagde de fuldstændig indkørslen og stierne i skoven. De lovede at jævne det efterfølgende. Det er nu 2 år siden, de lovede det. Svare stadigvæk ikke på opkald eller besked.

I perioden de tyndede ud i skoven. Lod de også massevis af flis rester ligge tilbage på offentlig vej. Der kom massevis af forklaringer om, hvorfor det ikke var blevet gjort.
Efter det havde lagt der en uge med farlig kørsel for alle trafikanter, valgte jeg selv af bruge timevis på at fjerne det fra offentlig vej.for at undgå en ulykke.

17 juni 2023

Tyveri

De skal ryde naboens skov.
Da vi kommer ud i vores skov, har de rydet skeltræer og 10-15 meter at vores skov.
Og vi har ikke bedt om skovfældning!
Endvidere har de kørt hele skoven op.
Vi påtænker politianmeldelse. Det er jo tyveri, ved åbenlys dag☹️

28 mei 2023

Yderst tilfredsstillende..

Vores nye ejendom var spækket med træer rundt i kanten af hele grunden.. vi bestilte NTS til at fjerne en stor del af disse, for at få opsat hegn senere.. i løbet af en uge fra bestilling havde de været og fjernet træerne, taget træet med og vi er meget tilfredse.. de gav sågar en god pris for at hjælpe os med boring til stolper.

15 maart 2023

Super godt tilfreds !!

Skulle have beskåret læbælte da grene fra træer gik i mit hegn omkring min hestefold. Super godt tilfreds med beskæring af læbælte, lidt træfældning og oprydning.
Pænt og lækkert stykke arbejde 🤩

26 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra nordjysk træsalg

Nordjysk træsalg er et firma man ikke ønsker på sin ejendom eller skov
Magen til useriøs firma og elendig udført arbejde skal man lede længe efter.
Trods instrukser om kørevej valgte han alligevel vores indkørsel som kørevej.
Ikke alle udviste træer blev fældet, og heller ikke grenknust som aftalt.
De kommer og går som det lige passer dem, snakker for deres syge moster og så er de væk og ikke til at kontakte.

De har desværre også været hos et par naboer der heller ikke har noget som helst godt st sige.

Vi forsøgte gennem 10-12 måneder at få svar, via sms opkald og messenger, hvornår det sidste skulle udføres(her påstår de at de ikke læser sms-messenger)
Da vi endelig får kontakt, bliver vi hurtig beskyldt for at vil snyde dem!?

Jeg har bedt dem om at holde sig langt væk og søger nu en anden entreprenør til at grenknuse det sidste.

Jeg har selfølgelig gemt alle sms-messenger-video og billeder og opkald og kan til enhver tid fremvises!!

27 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold Jer fra dette firma!

Vi bestilte Nordjysk Træsalg til at rydde et lille stykke skov i foråret 2022. Skovhuggeren kom da også og ligeså gjorde flishuggeren. Dog med mange forsinkelser. Aftalen var, at de beholdte flisen i bytte for rodfræsning af arealet, så vi kunne så til kommende efterår. Rodfræsningen er endnu ikke kommet. De overholder ikke deres aftaler. De tager ikke telefonen. Det lykkes nogen gange at få fat i dem, ved at ringe fra et andet nummer - de tager ikke telefonen hvis vi ringer fra vores eget nummer. Her lover de gang på gang, at de vil komme om nogen uger, og de lover at vende tilbage. Det er endnu ikke sket. De ignorer os konstant. Stol ikke på disse folk.

17 oktober 2022

Vanvittig dårlig service!

Vanvittig dårlig service!

Jeg bestilte firmaet til at ryddet ca. 60-70 store træer på min grund i starten af sept. 2021. Aftalen var at de fik træet for at ryddet det og skulle være fjernet inden udgangen af sept. 2021.

Efter af have lavet en utallige aftaler hvor de ikke dukkede op eller meldte afbud kom de endelig i okt. 2021.
De fjende langtfra det aftalte træ og efterlod store stammer og dele af trækroner rundt omkring på min plæne/grund. Her måtte jeg ringe flere gange for at få dem ud igen og alligevel fjernede de kun en del af det.

De efterlod 15-20 stammer efter aftale på min nabos grund som de skulle hente. Det gjorde de aldrig og i maj 2022 måtte få et andet firma til at hente det.

Ellers efterlod de reb, flasker osv. rundt omkring på min grund når de arbejdede. De lånte en batterimotorsav mig da de havde glemt deres egen som de så efterlod udenfor i nattefrost.

De har ingen fornemmelse for kundeservice overhoveder, holder ingen aftaler, melder ikke afbud og er generelt sure. Kan på ingen måde anbefale andre at bruge dem.

7 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.