Nybyg. Fra projektering til indflytningsklart hus. Tæt og nærværende samarbejde, og vi er endt med et hjem lige efter vores ønsker - og mere til. Kim og Bashar fra Nordpil supplerer hinanden god... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
We are still in the early stages, having just finished a first "sketch meeting" with Crawford from Nordpil, but we were impressed by how much progress we made in just the first meeting, blown away by... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
8 måneder med rotter i væggene og under gulvet – sådan var vores oplevelse med Nordpil Vores oplevelse med Nordpil har desværre været meget skuffende. Fejl kan ske i ethvert bygg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er netop igang med Nordpil Arkitekter. Vi er simpelthen så glade for at vi valgte lige netop Nordpil Arkitekter. Vi har i fællesskab fundet virkelig gode løsninger, og vores renoveringsprojekt bliv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nordpil har tegnestue i Aarhus, København Aalborg og udfører byggeprojekter i hele Danmark. Tegnestuen beskæftiger sig med renovering, ombygning, tilbygning, nybyggeri samt byggerådgivning. Nordpil består af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører og kan hjælpe i alle faser af byggeriet.
Søren Frichs Vej 40C, 1.sal, 8230, Åbyhøj, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tak til Nordpil Arkitekter for et fantastisk og udbytterigt samarbejde i forbindelse med totalrenovering af vores hus fra 1985 … fra skitseforslag til arkitekttegninger, proces med materialevalg, udbudsmaterialer, forhandling med entreprenører og byggestyring undervejs … det har været uvurderligt 🙏😊
Vi er super glade og tilfredse 😊❤️🏡
#byggeprojekt #totalombygning #dengodeplan #dengodeproces
#nordpilarkitekter #homesweethome

Antwoord van Nordpil
Nordpil arkitekter har været en stor hjælp i forbindelse med vores byggeansøgningen til eksisterende udhus. Prisen var også fornuftig. Alt i alt en professionel virksomhed der har styr på de skrappe myndighedskrav til byggeri.

Praktisk, pragmatisk og professionel
Vi har brugt Nordpil Arkitekter til renovering af parcelhus fra 1960'erne. Vi fik massere af inspiration fra Kim, som samtidig passende på vores pengepung, og vi brugte Bashar til byggestyring og kvalitetssikring på byggepladsen.
En utrolig positiv oplevelse og vil uden at blinke anbefale Nordpil Arkitekter

Nybyg.
Fra projektering til indflytningsklart hus.
Kim og Bashar fra Nordpil supplerer hinanden godt i processen, og vi har også sparret meget med dem undervejs bl.a. i forhold til materialevalg.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og et godt samarbejde. Ville til hver en tid vælge dem igen!
Mange anbefalinger herfra.

Antwoord van Nordpil
Vi havde en total løsning hos Nordpil, hvor de tegnede og styrede projektet.
Nordpil har været en super hjælp og god rådgivning.
Tak til Thomas for at have tålmodighed med os og hjælpe os igennem bygge fasen.

Antwoord van Nordpil
Nordpil har for nylig hjulpet mig med tegninger og byggeansøgninger til mit terrasseprojekt i en fredet bolig. De var super søde og hjælpsomme! Nem og hurtig process. Giver mine varmeste anbefaling.

Antwoord van Nordpil
Vi har været meget tilfredse og følt os trygge gennem hele forløbet med Nordpil.
De kom med super gode ideer og løsninger, samt kreativ sparring.
Vi oplevede en god forståelse af netop vores unikke situation og behov. Kan på det varmeste anbefale Nordpil.

Antwoord van Nordpil
Jeg vil gerne dele min utrolige oplevelse med Nordpil Arkitekter, et firma der ikke blot tegnede mit sommerhus, men også leverede en uovertruffen rådgivning gennem hele processen. Fra start til slut var samarbejdet med Nordpil Arkitekter en fornøjelse.
Det er tydeligt, at Nordpil Arkitekter har en unik evne til at forstå deres kunders behov og ønsker. Deres dedikerede hold af arkitekter og rådgivere lyttede opmærksomt til mine idéer og visioner for sommerhuset, og de formåede at omsætte dem til et fantastisk design, der oversteg mine forventninger.
Undervejs blev jeg imponeret over deres ekspertise og professionalisme. De gav mig værdifuld indsigt og rådgivning, der hjalp mig med at træffe de rigtige beslutninger i forhold til alt fra materialer til energieffektivitet. Deres engagement i projektet var tydeligt, og de sørgede for, at jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Resultatet af vores samarbejde er et sommerhus, der ikke kun opfylder mine behov, men også afspejler min personlighed og stil på en perfekt måde. Jeg er dybt taknemmelig for Nordpil Arkitekters ekspertise, dedikation og professionalisme, og jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der søger en arkitektvirksomhed, der virkelig går op i deres kunders tilfredshed og succes.
Norpil Arkitekter er hele grundet til at vores drømmehus kan blive til virkelighed vi vil aldrig have kunne klare hele denne process uden dem! De har hjulpet os hele vejen med godkendelser ved kommunen, udarbejdelse af hovedprojekt og nu tilsyn under vores byggeri de har de varmeste anbefalinger herfra!
Vi var meget tilfredse med nordpil arkitekter og følte os hørt og trygge hele vejen igennem!
Nordpil har hjulpet os med 2 projekter og i begge projekter har vi oplevet en rigtig god service. Vi startede med besøg af arkitekt som lavede nogle flotte udkast i hånden og nok til at processen nærmest startede ved det første møde. Vi blev udfordret på rigtig mange områder og vi er lykkelige for at originale plan blev erstattet af Nordpil's forslag. Kombinationen af arkitekt og bygningskonstruktør fungerer rigtig godt og overdragelse fra tegning til praktik blev håndteret flot. Især tilsyn på byggeplads fangede mange småting vi aldrig selv havde spottet. Nordpil er et hold men jeg vil alligevel fremhæve Kim og Bashar som har været vores primære kontakter henover længst tid.
Vi skulle have tegnet et nyt landsted, på en ugeneret skrånende grund. Vores ønsker var tydelige og sendt på mail til arkitekten forud for skitseforslaget. Ønsket var et murstens hus, indrettet med: "kloge kvm." som inviterede naturen ind.
Ved ideoplægs møde, præsenteredes vi for 2, stort set ens oplæg til et nyt hus. Et træhus, placeret helt inde i skoven så der ville været skygge i huset hele døgnet. Det var tegnet med gangareal i begge ender af huset og badeværelse var placeret inde midt i huset uden vinduer. Der var tegnet et walk-in closet med vinduer med udsyn over markerne... Skitsen var ikke tilnærmelsesvis gennemarbejdet. Det bar tydelig præg af, at det var et gl. projekt, der skulle genbruges. Da vi ikke var imponerede, fik vi at vide, at hvis vi ikke kunne bruge de oplæg, ville der gå lang tid, inden vi kunne få et alternativt oplæg fra dem.
Landmåler opgaven bestilte vi gennem Nordpil, da de havde en aftale med en landmåler. En del af opgaven var afsætning af skel og opmåling af eksisterende terræn med placering af træer osv. Da vi modtager opmåling, er der kun afsat 2 skel pæle, og opmålingen af eksisterende terræn er mangelfuldt.
På baggrund af den useriøse måde opgaven blev løst på, indledte vi en dialog med Nordpil. Vi ventede 11 dage, fra vi havde telefonisk kontakt med dem med kritik af opgaveløsningen, inden vi hørte fra dem. Det var først til midnat den dag, hvor vi mistede tålmodigheden, og skrev, at vi definitivt ønskede at afslutte samarbejdet, at vi fik en mail fra dem.
Under vejs i dialogen om, hvordan vi økonomisk skulle afslutte samarbejdet, blev vi truet med inkasso.
Vi kan overhovedet ikke anbefale, at man vælger Norpil til at tegne et landsted. Der mangler overblik, erfaring og viden om lovgivningen på området. Vi oplevede, at oplægget var venstrehåndsarbejde.
Vi oplever, at deres fokus var på egen drift og ikke på løsning af projektet.
Så vælg en anden arkitekt end "Nordpil", hvis der skal tegnes et nyt hus. De magter ikke opgaven.

Antwoord van Nordpil
Trygt og godt samarbejde hele vejen igennem.
Klart en anbefaling herfra.
Bashar og Kim er super dygtige og kompetente. De vil folk det bedste. Jeg kan kun anbefale dem! De kommer hele vejen rundt, samt imødekommer ens ønsker, og alt er undersøgt til punkt og prikke.
Mvh Fuad
178 / 5.000
Oversættelsesresultater
Oversættelsen
Det har været en meget god oplevelse at arbejde med disse to unge mænd, Bashar og Kim. Vi fik professionel rådgivning og tidslinjen blev overholdt.
Tak Bashar og Kim held og lykke.
Vi havde første møde med Sebastian Gram fra Nordpil Arkitekter tilbage i marts 2022, hvor vi mødtes grunden, så Sebastian kunne se grunden eksisterende rammer og den kontekst, han skulle forholde sig til. Vi var herefter hjemme hos os, hvor Sebastian forsøgte, at skitsere muligheder omkring huset ud fra vores inputs. Til mødet fik vi løse håndskitser, der illustrerede ideer, koncepter og forskellige muligheder.
Vi var meget imponeret over Sebastian og derfor skulle han selvfølgelig tegne vores hus.
Sebastian formåede faktisk, at tegne en plantegning, hvor der kun skulle justeres små detaljer efterfølgnede. Vi kan kun give Sebastian vores bedste anbefalinger.
Vi mødte Emil fra Nordpil, som er enormt nem at snakke med og engageret fra første øjeblik.
Vi vil altid gerne anbefale Nordpil, der svarer hurtigt og er comitted.
Vi havde en fantastisk oplevelse med Nordpil Arkitekter i forbindelse med vores nybyggeri. Alt gik efter planen. Vi følte at der blev lyttet til vores ønsker omkring husets udformning og detaljer. Der var god kommunikation hvilket var meget vigtigt for os, for at opnå gode resultater. Vi har været glade for det gode samarbejde vi havde med Nordpil Arkitekter og kan varmt anbefale dem.
Som nye ejere af et ældre hus, med en utidssvarende planløsning, havde vi brug for hjælp - og det fik vi! Efter et konstruktivt skitsemøde med kompetent sparring, er vi nu klar til at fremtrylle vores drømmehus🤩