Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, skovstykket Espergærde. forsømmelse af købere efter kontrakt er lavet og de løber fra ansvar, lovgivning og alle aftaler. De stopper med at svare eller kommer med usaglige konklusioner hvis det er omkostningstunge fejl som de selv har lavet. Få det lavet før køb eller hold jer langt væk er mit bedste råd. Ren hovedpine og amatører.

1 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give et 0 så havde jeg…

Hvis jeg kunne give et 0 så havde jeg gjordt det. Desvære kan man ikke.
Virkelig dårlig renoverings arbejde . Skuffende. Og dårligt
Og nu efter jeg kan se at der ikke er en eneste fem stjerner så er jeg mere sikker på at jeg har ret.
Dårligere kan det ikke være. Nordstern Dårlig dårlig dårlig.
Kan ikke sige mere end det bare er så dårligt.

14 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt levede ikke op til…Entreprenør

Alt levede ikke op til forventningerne.nordstern bruger underleverandøre hvor ansatte ikke altid er ansatte og de ansatte er udlændinge uden uddanelser de roder og sviner der ligner en losseplads hvor nordstern og deres amatører arbejder og deres tidsplan er helt hen i vejret tager dobbelt så lang tid end andre entrprenører..deres uderleverandører går konkurs på stribe og der ved jeg at det er aftalt spil da jeg ved at de fupper samfundet for hårdt og gjort det op til flere gange SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA NORDSTERN.

11 juni 2025

Klamphuggere.

Klamphuggere.. Nordstern tidligere Casa lover udbedring af fejl og mangler ved overdragelse, 1 års gennemgang og 5 års gennemgang, men afviser efterfølgende alt.. umulige at have med at gøre - køb ikke lejligheder hvor de er entreprenør.

15 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er måden Nordstern arbejder på…

Dette er måden Nordstern arbejder på først planter man dejlige planter udenfor ved vores terrasse, så sætter man hegn op og vader rundt i det nyplantede, ikke mærkeligt at byggeri altid springer budgettet og det gælder for hele byggeprocessen 1 skrit frem 2 tilbage, skulle have taget 6 mdr. Men er ikke slut endnu og har varet 3 år og de gør lige hvad de vil, ikke engang vores boligselskab kan komme igennem til dem, de er et selskab af ubehagelige personer jeg kan næsten love jer at i kommer til at få afsky for dem, når man møder dem i området er der ikke noget med at hilse, nej man kigger væk eller ned i jorden, jeg kan kun anbefale, man holder snitterne langt væk ellers brænder man dem!!!

7 mei 2024

Virkelig dårlig selskab

Virkelig dårlig selskab. Når de bygger har de absolut ingen respekt for omkringliggende naboer. Vejene er beskidte, de bygger om natten og lastbiler kører forbi døgnet rundt, specielt midt om natten.

12 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Klamphuggere hvor man virkelig skal…

Klamphuggere hvor man virkelig skal kæmpe og høre på sø forklaringer eller lovninger på deres håndværkere og under entrepenøre kommer og laver deres klamp om, før man måske er heldig de kommer.

Hold jer langt væk fra dem

1 december 2023

Mine erfaringer med Nordstern

Min bolig udlejer har i omkring 2 år nu renoveret mit boligområde med hjælp fra Nordstern. Igennem perioden har jeg gjort mig nogle erfaringer med Nordstern.
Det er ikke den komplette liste, men burde være nok til at man selv kan finde ud af om man vil bruge Nordstern eller ej.

Du kan roligt hyre Nordstern hvis:
Du gerne vil have en oplevelse for livet, hvor alle dage kan blive spændene og oplevelsesrige, helt inde i dit ejet hjem.

Du gerne vil blive vækket af en fremmed mand der uanmeldt er gået ind i dit soveværelse for at arbejde, selv efter at have fået på skrift at håndværkene kun ville være ude i dit badeværelse, entre, og køkken i den periode.

Du gerne vil have håndværkere der bruger og ødelægger din egen støvsuger, mens du ikke er hjemme.

Du gerne vil have et firma der gør det klart at de er ligeglade med om kæledyr stikker af. EFTER en inde kat stak af, fordi nogle håndværkere ikke lukkede hoveddøren efter dem.

Du gerne vil udvide din horisont, jeg viste for eksempel ikke at der fandtes firmaer der specialiser sig i lejere og lejeloven, før Nordstern gjorde det nødvendigt for mig at søge juridisk vejledning

Du gerne vil have en kontaktperson der til tider lyver overfor dig, både på skrift og face to face, til andre tider blot ignorer dine e-mails, eller dele af dem hvis spørgsmålene ikke lige passer ham.

Hvis du hellere vil have et funktionelt firma, der gør deres job, så find dig et andet firma end Nordstern.

18 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.