Nordstrandmobler Reviews 12

4. Woonkamermeubilairwinkel
  5. Kantoormeubilair winkel
  6. Tuinmeubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Nordstrand Møbler og Interiør er en norsk nettbutikk for møbler og interiør med showroom som tilbyr et bredt utvalg av møbler, belysning, interiør og hagemøbler til hjem over hele Norge. Vi har spesialisert oss på kvalitetsmøbler i skandinavisk og moderne design, med fokus på funksjonalitet, holdbare materialer og tidløse uttrykk. I vår nettbutikk og showroom finner du alt fra spisebord, spisestoler, sofaer og lenestoler til lamper, oppbevaringsmøbler og nøye utvalgte interiørartikler. Vi samarbeider med anerkjente merkevarer og leverandører for å tilby produkter som kombinerer design, kvalitet og god verdi. Vårt mål er å gjøre det enkelt å skape et hjem du trives i. Gjennom personlig service, rask oppfølging og et inspirerende sortiment hjelper vi kunder over hele landet med å finne møbler og interiør som passer deres stil, behov og budsjett. Velkommen til Nordstrand Møbler og Interiør – din destinasjon for kvalitetsmøbler, interiør og design til hele hjemmet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Godt fornøyd!

Flott showrom med veldig hyggelige og dyktige ansatte. Godt utvalg av designmøbler til gode priser.

6 juni 2026

Utrolig fornøyd med Nordstrand Møbler

Utrolig fornøyd med Nordstrand Møbler. God oppfølging gjennom hele prosessen, rask respons og veldig hyggelige folk å forholde seg til. Ikke ofte jeg tar meg tiden til å skrive anmeldelser, men syntes de fortjener det. Følte meg godt ivaretatt og fikk bedre hjelp enn jeg kunne ha forventet også før kjøp. Kan anbefales på det sterkeste

3 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte en sofa og seng hos…

Kjøpte en sofa og seng hos norfstrandmøbler. Flinke ansatte som viste tålmodighet, engasjement og fleksibilitet som tilfredsstilte mine behov. Anbefaler på det sterkeste

10/10 handel

10/10 handel. Fikk god hjelp til både oppsett, modeller og tekstiler! Vi kommer igjen :)

3 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og trygg handel

Handla mange fine møbler,fint og oversiktlig showroom og blide selgere.
Rask levering .

Hei Tove,
Stas å bli kjent med deg :) Grattis med nye møbler! Dette ble bra :D

VH
Filip Durkan

Veldig god kvalitet

Veldig bra oppfølging og service

Hei Benjamin,
Tusen takk for tilbakemelding :)
Gratulerer med nye fine møbler!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

STYR UNNA

Styr unna.
Dette er ikke en seriøs aktør.
De fraskriver seg alt ansvar når man prøver å forklare dem at de har sendt ut et produkt med skader.
De påstår at det er transportskade selv om emballasje og alt annet er inntakt.
Umulig å få tak i på tlf/mail
Så når man ikke får kontakt med dem så får man heller ikke meldt ifra om skader før det er for sent!!

28 januari 2026

Hei Line,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at produktet du mottok hadde en frakt skade, og vi forstår at det var frustrerende.

Selv om emballasjen kan se uskadet ut, opplever vi fra tid til annen at produkter kan få skader under transport eller håndtering. Når slike saker oppstår, ber vi alltid om bilder av både produkt og emballasje slik at vi kan dokumentere forholdet overfor transportør og leverandør, og finne en løsning så raskt som mulig.

I denne saken forsøkte vi å hjelpe ved å innhente nødvendig dokumentasjon for videre behandling. Vi har også forsøkt å komme i kontakt med både deg og din samboer for å finne en løsning på saken. Det er derfor leit å lese at du opplever at vi ikke har tatt ansvar eller forsøkt å hjelpe.

Når det gjelder tilgjengelighet, har vi faste telefontider mellom kl. 10–16. Dersom vi er opptatt i kundemøter eller med andre kunder, kan det hende vi ikke svarer umiddelbart, men vi etterstreber alltid å besvare henvendelser så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke finne tidligere e-poster fra deg før henvendelsen vi mottok 5. februar, som vi svarte på fortløpende.

Vi beklager igjen at produktet ikke kom frem i forventet stand. Vårt mål er alltid å finne gode løsninger dersom det oppstår problemer, og vi hjelper gjerne kunder videre når vi får mulighet til å behandle saken.

Med vennlig hilsen

Torbjørn Vollen
Daglig leder
Nordstrand Møbler

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr unna!

Styr unna Nordstrand Møbler og Interiør AS!
Ventet over 6 måneder på møblene våre. De lovte og lovte og sa flere ganger; "i neste uke blir det sendt, noe har allerede kommet til lager", men ingen ting skjedde. Til slutt bare kansellerte de ordrene våre. Slik driver en ikke en service-bedrift!
Mvh
Bedriftseier
Servicenæringen

22 juli 2025

Hei Per,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at du sitter igjen med denne opplevelsen. Ingen ønsker å vente lenger enn forventet på møbler de har bestilt.

Bestillingen gjaldt en spesialbestilling med oppgitt leveringstid fra leverandør. Underveis oppsto det dessverre ytterligere forsinkelser på grunn av eksterne faktorer preget verdensbildet og fraktveien som lå utenfor vår kontroll. Vi forstår godt at dette var frustrerende.

Vi ønsker samtidig å presisere at vi gjennom hele prosessen forsøkte å holde deg oppdatert på statusen vi mottok fra leverandøren. På et tidspunkt informerte vi om at varene var kommet til lager, men i etterkant viste det seg at kun én av stolene hadde ankommet, mens den andre fortsatt var under levering. Dette beklager vi, og vi skulle gjerne hatt mer presis informasjon tidligere.

Når vi oppdaget dette forsøkte vi å finne gode løsninger og alternativer for deg.

Vi har full forståelse for at den lange ventetiden var skuffende. Samtidig ønsker vi å understreke at vi aldri har hatt som hensikt å holde tilbake informasjon eller gi uriktige oppdateringer. Vi videreformidlet den informasjonen vi mottok fra leverandøren, og forsøkte hele veien å finne den beste løsningen for deg som kunde.

Vi beklager at vi ikke klarte å innfri forventningene i denne saken, og ønsker deg alt godt videre.

Med vennlig hilsen

Torbjørn Vollen
Daglig leder
Nordstrand Møbler

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.