Absolut en dejlig oplevelse. Både hvad angår modtagelsen af tøjet, samt kvaliteten og udtrykket på det. Meget tilsvarende billederne på nettet. Jeg bruger tøjet, alt fra de langsomme morgener, i ora... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super hurtig levering og fantastisk service. Kvaliteten er i top og sportstøjet passer perfekt. Hele familien elsker også de virkelig bløde og slidstærke bambusstrømper. Har vasket dem en del gange... Toon meer
OPDATERING: Jeg er blevet kontaktet af kundeservice, med en beklagelse og vi har fundet en løsning. Ændrer derfor fra * til **** Lækkert produkt og superhurtig forsendelse. ***** Kundes... Toon meer
Bestilte nogle T-Shirts men transportøren lavet fejl så der gik et par dage mere og det var også ok. Nordsus behandlet det professionelt. T-Shirt er bløde og har en feel good fornemmelse.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tøj til enhver tænkelig anledning.
Contactgegevens
Tulstrupvej 13, 7430, Ikast, Denemarken
- info@nordsus.dk
- nordsus.dk
Super produkter og hurtig levering :-)
Har kun godt at sige om både kvalitet
Har kun godt at sige om både kvalitet, kundeservice og leveringstid
*****
Hurtig ekspedition
Plads til forbedring
OPDATERING:
Ændrer derfor fra * til ****
Lækkert produkt og superhurtig forsendelse. *****
Kundeservice *
Jeg bestilte lørdag eftermiddag og kort tid efter sendte jeg en mail, med en tilføjelse. Søndag morgen sendte jeg yderligere en mail med en tilføjelse.
Da jeg jo ikke forventer at der er personale der læser mails i weekenden, ringer jeg mandag morgen kl. 8 hvor telefonen angiveligt skulle åbne....
Jeg ringede 21 gange i løbet af mandagen, og fik hver gang samme telefonsvarer "Læg en besked"
Tirsdag modtog jeg så det jeg oprindeligt havde bestilt, men Nordsus gik glip af et ekstrasalg!!!
Jeg kan godt være i tvivl om, hvorvidt jeg har lyst til at handle der igen.
PS, i dag onsdag har jeg prøvet at ringe til kundeservice, men mødes af den samme kortfattede telefonsvarer: "Læg en besked"
Det er virkelig ringe kundeservice.
Flotte produkter og nemt at bestille…
Flotte produkter og nemt at bestille samt hurtig levering
Det var bare helt perfekt
Gode produkter til en super pris
Gode produkter til en super pris, samt en rigtig fin kundeservice
Altid hurtig og top service.
Bedste varer og hurtigst levering.
Hurtig levering og super produkter
Hurtig levering - fantastiske produkter
Hele familien elsker også de virkelig bløde og slidstærke bambusstrømper. Har vasket dem en del gange nu og det er som at få nye lækre strømper på hver gang vi tager dem på.
Fuld tilfredshed!
En dejlig oplevelse
Jeg bruger tøjet, alt fra de langsomme morgener, i orangeriet, til og fra vildmarksbadet og som nattøj. Super lækker blød og fin kvalitet. Egentligt købte jeg primært på baggrund af den bæredygtige tilgang, og jeg er ikke blevet skuffet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.