5 stjerner 1 fordi nordtop er ejet af en ung og sej entreprenør 2 fordi online mobbere er super nederen 3 fordi trustpilot er fyldt med falske anmeldelser så her er en ægte 4 fordi det ikke er et... Toon meer
Værre en Temu Købte her - følte mig snydt- Dårlig kvalitet gik i stykker da jeg prøvede dem på Ingen returnering og ignorering af ejeren Totalt uprofesionelt og ulovligt
Nordtorp Smykker laver de fineste smykker til gode priser - det er dejligt at kunne pifte sit outfit op til meget fair priser. Kundeservicen er HELT i top - der er styr på tingene i Nordtorp Smykke... Toon meer
Min oplevelse med kundeservice var virkelig dårlig. Ikke nok med at problemet ikke blev løst, men det værste var, hvordan kritikken blev håndteret. I stedet for at tage feedbacken til sig og arbejde... Toon meer
NORDTORP SMYKKER er en lille virksomhed, som laver og sælger håndlavede smykker. Virksomheden er drevet af 14-årige Olivia Gry, som selv laver alle smykkerne i hånden. NORDTORP SMYKKER har fokus på kvalitet og på at skabe unikke smykker, inspireret af havet, som kan være med til at udtrykke din personlighed🌊
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Så fine smykker til gode priser
Så fine smykker til gode priser
Hende der laver smykkerne er klar på at hjælpe hvis man har svært ved det.
God kvalitet, gode priser og ikke mindst god service
Det er nu anden gang jeg har bestilt og det er dejlig nemt at finde ud af🥰🥰🥰

Nordtorpsmykker
Ejeren af nordtorpsmykker smykker er mega sød!!
Hindes smykker er mega fine💗
Kan helt klart anbefales !

Antwoord van NORDTORP SMYKKER
Elsker dine smykker de er så fine
Elsker dine smykker de er så fine. Ville også selv sige at det er super kvalitet og pakkerne bliver hurtigt leveret. Det er så sejt at en ung pige som dig kan lave så pæne smykker. Elsker egentlig bare dine smykker og er så glad for at jeg købte dine flotte smykker

Antwoord van NORDTORP SMYKKER
Flotte smykker, gode priser, kundeservice helt i top
Kundeservicen er HELT i top - der er styr på tingene i Nordtorp Smykker. Varm anbefaling herfra!