norliving aps Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan bestemt ikke anbefales at bestille store leveringer. Vi har bestilt en Matteo sofa i grøn. Den bestilte vi d. 29.11.24 og vi har forsat ikke fået den. Vi har været i dialog med dem,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte og betalte for chaiselong sofa i uge 42 sidste år, 4 gange er levering udskudt, så nu kan vi vist godt vinke farvel til 12.000 + kr. Umådelig tarveligt og håber ejerne kan straffes på den e... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sofa bestilt i uge 4! Nu uge 28…stadigvæk ingen sofa…ingen besked fra forretning…og nu er Norliving “midlertidigt lukket”! Iflg revisor er der intet regnskab registreret for 2024…svinsk at sælge varer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte tilbage i januar måned en seng hos Norliving i Hillerød. Leveringstiden var sat til 5-6 uger, men jeg modtog desværre først sengen efter cirka 10 uger. Ved leveringen var sengen let beskadig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Beddenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos norliving.dk har vi et stort udvalg i Møbler, Senge og Interiør! Vi er en e-mærket Dansk forretning. I Hillerød er vores 1000 m2 store butik hvor du finder et smagfuldt udvalg af vores møbler, senge og interiør. I Vejle er vores ubemandede showroom hvor du har adgang hele døgnet året rundt. Se mere på vores hjemmeside.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har skrevet til deres e-mail for at…

De har rettet fejlen og var meget hjælpsomme og venlige, så jeg trækker mine ord tilbage.

Har skrevet til deres e-mail for at annullere handlen og de reagerer ikke. 5 dage efter, sender de ordren afsted alligevel. De skriver i deres e-mail, at de har sendt en SMS fra fragtfirmaet omkring levering, men det har de ikke. Så nu skal jeg til at bokse med det, når jeg alligevel modtager ordren, selvom den er annulleret :(

3 december 2024

Hej Maria.

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os, da vi kun kan lære af det.

Vi gør alt hvad vi kan for, at forbedre vores svar tider på både mail og telefon.
Jeg er glad for at vi på trods af dette, kunne være behjælpelige.

ALT for lang leveringstid

Jeg har ventet i snart 3 måneder på mine sofaborde.
Det er virkelig dårlig service.

26 november 2024

Hej Amalie.

Vi beklager mange gange at leveringstiden ikke er blevet overholdt, vi arbejder på at få optimeret leveringstiden, og bedre kommunikation såfremt der er forsinkelser.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende svar fra kundeservice ved lange ventetider

Kan se at jeg desværre ikke er den første herinde med dårlige leveringstider.

Jeg har netop modtaget min sovesofa efter knap 80 hverdage! Hvilket vil sige, at der kan opleves en leveringstid på ikke mindre end 16 uger.

På Norliving´s hjemmeside står der at leveringstiden er 20-40 hverdage. (4-8 uger)

De er ok gode til løbende at sende opdatering omkring leveringen ud. Men når man retter henvendelse tilbage bliver man ramt af stilhed.

Med andres oplevelser på kvaliteten er jeg spændt på at se hvordan den er - næste år.

Grundet den lange leveringstid når jeg ikke at finde ud af det, da produktet er til et sommerhus og den lange ventetid har gjort at vi ikke har nået at bruge den i år!

Vi har udelukkende siddet i den enkelt gang efter opsætningen og jeg kan oplyse at Torino LUX Open-end modellen føles hård at sidde i.

12 november 2024

Hej Christian.

Nu har jeg ventet i over 11 ugers

Nu har jeg ventet i over 11 ugers, efter at blive lovet 8-10 uger. Min kæreste har ringet gentagne gange hvorefter de er så frække ikke at tage den, men ringer man fra et andet nummer eller ukendt, så svarer de med det samme. Eddermedme noget sketchy adfærd når man driver en butik. Har lige ringet for 5 minutter siden hvor de lover at den kommer 1. Dec. Der skal nok blive opdateret om den kommer eller ej. Nu læser jeg også at kvaliteten skulle være dårlig. Håber jeg ikke når der er blevet brugt 30.000kr. Håber inderligt det bare deres leverings planlægning der er dårlig og ikke kvaliteten

7 november 2024

Hej Allan.

Vi gør alt hvad vi kan for, at forbedre vores svar tider på både mail og telefon, beklager at du ikke har kunne komme i gennem til os.

Dejligt sted at handle

Behagelig, imødekommende og hjælpsom betjening i forretningen i Hillerød.
Jeg kunne afhente min vare inden for den aftalte tid.
Det er klart et sted, jeg vil vende tilbage til.

31 oktober 2024

Hej Jette.

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger, så du har kunne lave denne fine anmeldelse.

Perfekt

Fantastisk service 😄

28 oktober 2024

Hej Mads.

Uhyggelig ringe kundeservice

Uhyggelig ringe kundeservice.

Først får vi en sofa i ringe kvalitet - de anerkender fejlen og tilbyder en ny magen til, dog i et andet stof. Vi acceptere og bestiller sammen en ny til levering 8uger senere.

Nu har vi ventet 5 måneder! Vi hører intet fra norliving trods gentagende henvendelser!

Det er mig en gåde man kan drive en butik på den måde. Magen til plattenslagere skal man lede længe efter

4 juni 2024

Hej Andreas.
Jeg beklager mange gange, at din første sofa ikke var af en tilfredsstillende kvalitet.
Som jeg kan se det, skulle du meget gerne have modaget din nye sofa d.11/11-24, som jeg håber lever op til dine forventninger.

Vi gør alt hvad vi kan for, at forbedre vores svar tider på både mail og telefon, og løbende holde jer opdateret.

norliving // Maria

Manglende levering!

Har bestilt/købt en sofa med leveringstid på 10 uger ( står på købskontrakten). Vi ringer og rykker efter de 10 uger - ialt 3 gange - før vi får svar. Nu er den forventede leveringstid rykket til 13 uger. Efter de 13 uger rykker vi igen, og nu er leveringstiden rykket til en forventet levering efter 16 uger. De har aldrig selv ringet vedr forlængelse af levering, hvilket er yderst mærkeligt - det er da normal kundeservice! Min første tanke var, at vores ordre nok aldrig var gået videre til producenten, men først da vi rykkede 1. gang - og at vores sofa nok derfor først kommer efter 20 uger… men kan desværre se andre anmeldelser herinde, hvor de har haft samme oplevelse, så det er nok bare Norlivings måde at behandle deres kunder. De siger, at der desværre ikke er nogen form for kompensation, da vi i forvejen fik en god rabat ved købet!! Selvfølgelig burde de give kompensation - sofaen er stadig en dyr sofa (efter rabat kr 31.000)
Vi venter stadig tålmodigt, men forventer helt bestemt, at vi atter skal rykke efter de 16 uger….. 1 stjerne herfra - fordi man her på trustpilot ikke kan give 0 stjerner!

27 oktober 2024

Hej Lena.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid fantastisk og nærværende service

Altid fantastisk og nærværende service. Jeg har altid været fuldt tilfreds med alle de køb, jeg har foretaget hos norliving.
Helt klart en anbefaling herfra.

23 oktober 2024

Hej Martin.

Lang levering, ingen information

I juni købte jeg min nye sofa hos Norliving. Selve besøget i butikken var godt, men resten af forløbet har derefter været et mareridt.

Ved købet blev jeg informeret om levering i uge 34, dvs. en ventetid på 10 uger, hvilket jeg synes var ekstremt lang tid, men accepterede grundet deres forklaring om sommerferie.

Desværre skulle det vise sig, at der i alt gik yderligere en måned før min sofa ankom 1/10.

Undervejs har der været mangel på kommunikation og information. Jeg måtte rykke først gang 14 dage efter købet for at modtage min ordrebekræftelse trods at pengene på knap 34.000kr blev trukket fra min konto samme dag som jeg havde været i butikken.

Da vi nåede slutningen af uge 34 og jeg intet havde hørt mht levering prøvede jeg at kontakte butikken via mail uden svar. Efter lang ventetid i telefonen, kom jeg endelig igennem for at få at vide at leveringen desværre var udskudt til uge 38. Det samme skete så igen da vi nåede uge 38. Ingen levering og ingen information før jeg selv igen måtte vente på svar på min mail forespørgsel og igen sad længe i telefonen. Da den endelig blev taget efter 22 minutter, blev leveringen igen igen udskudt til uge 40. Sofaen ankom uge 41.

I forhandling med Norliving har jeg modtaget en lille kompensation på 5% - trods jeg har købt for så stort er beløb de tilmed hævede samme dag.

Stakkels DSV havde dertil ikke fået at vide at de skulle samle min sofa efter aftale med Norliving, men de løste det godt og kunne røbe at de også ser sådanne sjuskerier fra Norliving tit. Chefen jeg talte med fra DSV var helt træt over dem.

Nu er min sofa landet og jeg er så glad for den - derfor den ene stjerne. Men gad vide hvornår jeg får svar fra Norliving ang vedligeholdelse, som jeg sendte en mail om for 3 uger siden. Jeg tror jeg gir op.

Og dette bliver desværre første og sidste gang jeg handler hos Norliving.

14 juni 2024

Hej Elisabeth.

Når du betaler i butikken, bliver pengene trukket med det sammen som ved enhver anden kort transaktion.

Med hensyn til DSV´s udtalelser, står vi noget uforstående overfor de bemærkninger, da vi har snakket med dem, og det ikke er noget de kan genkende, så der må du meget gerne vende retur med hvem du talte med, for det vil vi gerne til bunds i.
På trods udfordringerne håber vi at du er glad for din nye sofa, og skulle du ikke have fået svar på din henvendelse omkring vedligehold, må du meget gerne skrive en mail med dit kundenr. så skal vi nok vende retur på det. Du sender blot mail til hej@norliving.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Langsom levering fremstår på…

Langsom levering fremstår på hjemmesiden men tog yderligere et par uger ekstra - har ventet næsten 2 måneder på et gulvtæppe

14 oktober 2024

Hej Jennie.

ABSOLUT INGEN KUNDESERVICE!!!

Leveringstid på tv-møbel blev lovet til 6-8 uger. Der skulle dog gå over 15 uger, før jeg kunne hente min tv-bænk. Hvis Norliving bare på et enkelt tidspunkt havde informeret mig eller var vendt tilbage på mine mails-forespørgsler, ville jeg have været glad, men jeg blev kun mødt af larmende tavshed. Da de så endelig vendte tilbage med info om, mit møbel var på vej fra producenten i Danmark til Norlivings lager i Tune, skulle der alligevel gå 12 dage og utallige opringninger, før jeg kunne hente mit møbel. Kundeservice er i den grad et ukendt ord hos Norliving. Helt klart sidste gang jeg handler der!!!!!!!

Redigeret 31/1-2025 - 3 mdr efter dårlig oplevelse: at der skal gå 3 måneder før man får en reaktion på en dårlig rating, siger vel det hele… at der i svaret står, at de gør alt for at forbedre kommunikation er svært at tage alvorligt!!!

12 oktober 2024

Hej Janne.

Opdateret svar:
Det er fordi vi ikke har haft trustpilot som en prioritet, at besvare tidsmæssigt, men derimod telefoner og mails.
Vi er ude mærket godt klar over at der er stor plads til forbedring, og vi lægger os fladt ned. For det har langt fra været optimalt. Derfor vi nu gør en stor indsats for at få det rettet op og ændret.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt alt for lang leveringstid.

Alt alt for lang leveringstid.
Havde bestilt en varer som skulle kommer for 1 uge siden og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem. Prøver at kontakte dem telefonisk flere gange men ingen tager telefonen.
Virkelig dårlig service og ville bestemt ikke anbefale nogen at købe fra dem. De virker som nogle der ikke kan overholde hvad de lover kunderne. Så køb et andet sted.

8 oktober 2024

Hej Lv.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel og humbuk…. Føj!!!

Vi bestilte d.16/7 (uge 29) en ny sofa til den nette sum af 20.000.- som ville blive leveret i uge 36 (6 ugers lev).
Da vi nåede til slutningen af uge 36 skrev jeg til kundeservice og bad om en status. En uge senere havde vi stadig intet hørt, så jeg ringede til dem flere gange før de gad besvare opkaldet.

D.17/9 skriver den venlige dame så at hun har videregivet mit spørgsmål om levering videre til en kollega, og SÅ STARTER SHOWET!!
Han starter med at sige at der er sket noget med leveringen og at han håber vi kan leve med den nu bliver leveret i uge 42.
Vi svarer retur at vi så ikke ønske sofaen alligevel da vi så snakker om +12 ugers levering.
Han beklager og indrømmer at ordren var “faldet ned mellem 2 stole” og tilbyder 10% i kompensation… 10%, hvor herre bevares!!

Og nu her 3 uger og MANGE mails senere har vi stadig intet hørt eller modtaget, og norliving har endda trukket penge på vores konto.

Køb ALDRIG ALDRIG ALDRIG nogensinde noget i denne svindler butik…
havde vi da for pokker bare læst anmeldelserne på trustpilot inden så havde vi aldrig handlet hos norliving!!
Nu må vi forsøge at få pengene retur via en refusions blanket via vores bank.

10 oktober 2024

Hej Thomas

Jeg kan forstå du har talt med min kollega her til formiddag og han er kommet med forskellige løsninger.

Vi har bestemt ikke lyst til at fremstå som svindlere.
Vi syntes vi driver en flot forretning, men vi kan desværre heller ikke se os fri for diverse udfordringer i forsyningskæden, som engang i mellem resulterer i forsinkelser, som vi selvfølgelig godt kan forstå, er super frustrerende for dig som kunde.

Vi afventer dig hvilken løsning du ønsker.

norliving aps

Mikkel Elgstrøm

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Sender den forkerte vare er ikke til at komme igennem når man ringer blir smidt af efter 2x30min opkald

4 september 2024

Hej Dorthe.

Beklager at du fik tilsendt den forkerte vare, det er bestemt en fejl som forhåbentlig er udbedret.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig levering og service!

Jeg har i næsten 3 måneder ventet på min sofa. Når jeg kontakter norliving bliver jeg gentagende gange bedt om og ringe igen på forskellige dage. Da jeg så endelig får fat i personen der har solgt os sofaen, har personen lovet og sende en mail hvilket jeg har ringet og rykket på 3 gange uden og have modtaget noget. Jeg har nu stadig ikke fået min sofa ej heler en mail

26 augustus 2024

Hej Melissa

Vi er kede af forsinkelsen.
Vi har bedt om flere oplysninger, da vi ikke kan finde din ordre ud fra dit navn her på Trustpilot.

norliving aps

Mikkel Elgstrøm

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. En fantastisk ekspedient. Sød, venlig og imødekommende. Virkelig god betjening. Her handler jeg gerne igen.

24 augustus 2024

Hej Martens.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God betjening, rådgivning og vejledning igennem hele processen. Stort udvalg af møbler i Hillerød. Skarpe priser på alt.
Vi glæder os til at modtage vores møbler.

9 augustus 2024

Hej Henrik.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen levering 7 uger efter bestilling!

Ingen levering 7 uger efter bestilling!
På trods af flere rykkere på mail og via telefon har vi fortsat ikke fået besked om, hvornår bordet leveres. Det er et bord, som min familie og jeg står og mangler. Det går ikke! Kan se flere dårlige anmeldelser for nyligt om samme problemstilling.

10 augustus 2024

Hej Gustav.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin sofa, men…..

Har fået en torino sovesofa i fødselsdagsgave, og når man har fået den samlet er den absolut lækker. - det kan der på ingen måder være tvivl om, men….
Det der egentlig skulle være så smart og nemt i at samle den, gik hen og blev et decideret mareridt.

Armlæn, chaiselongen og selve sofadelen skal hægtes sammen via skinner. Dvs armlænets skinner skal glides ned over chaiselongens skinner, sofadelens skinner, skal glides ned over chaiselongens skinner osv.

Egentlig ganske nemt set udefra, men absolut en helt anden sag i praksis. Det var noget nær umuligt at forbinde skinnerne med hinanden, så vi måtte simpelthen gøre skinnerne så løse (og sætte pap bagved) så skinnerne nemmere kunne ramme hinanden.

Det kan da ikke være rigtigt at man skal løsne beslagene (skinnerne) SÅ meget, for at kunne hægte dem sammen. Det tog os af samme grund flere timer at samle sofaen, og hvor sælgeren havde sagt 20 min😳

Jeg vil igen gerne understrege at når sofaen endelig er samlet, så er den 5 stjerner værd. Vi oplevede også lidt forsinkelse på sofa som flere andre nævner, men for os var det ikke et problem, så vil ikke inkludere dette i min vurdering.- sofaen som samlet var bestemt ventetiden værd, men det her skinne system bør virkelig revurderes.

8 augustus 2024