Kan bestemt ikke anbefales at bestille store leveringer. Vi har bestilt en Matteo sofa i grøn. Den bestilte vi d. 29.11.24 og vi har forsat ikke fået den. Vi har været i dialog med dem,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte og betalte for chaiselong sofa i uge 42 sidste år, 4 gange er levering udskudt, så nu kan vi vist godt vinke farvel til 12.000 + kr. Umådelig tarveligt og håber ejerne kan straffes på den e... Toon meer
Sofa bestilt i uge 4! Nu uge 28…stadigvæk ingen sofa…ingen besked fra forretning…og nu er Norliving “midlertidigt lukket”! Iflg revisor er der intet regnskab registreret for 2024…svinsk at sælge varer... Toon meer
Jeg købte tilbage i januar måned en seng hos Norliving i Hillerød. Leveringstiden var sat til 5-6 uger, men jeg modtog desværre først sengen efter cirka 10 uger. Ved leveringen var sengen let beskadig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos norliving.dk har vi et stort udvalg i Møbler, Senge og Interiør! Vi er en e-mærket Dansk forretning. I Hillerød er vores 1000 m2 store butik hvor du finder et smagfuldt udvalg af vores møbler, senge og interiør. I Vejle er vores ubemandede showroom hvor du har adgang hele døgnet året rundt. Se mere på vores hjemmeside.
Contactgegevens
Frejasvej 40A, 3400, Hillerød, Denemarken
- hej@norliving.dk
- norliving.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Meget positiv oplevelse👍👍👍God…
Meget positiv oplevelse👍👍👍God vejledning ved telefonisk kontakt, okay priser, fin sovesofa, leveringstiden ok og chaufførerne der kom med sofaen, er der også kun👍👍👍til - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van norliving aps
Kanden jeg hentede var i stykker
Kanden jeg hentede var i stykker, men skrev med det samme og fik svar en time senere, med en beklagelse og besked om, at jeg kunne få den byttet dagen efter. Super service. Bedste hilsner, Majbritt

Hjørnesofa
Vi har fået betjening af Norliving i Hillerød.
Temmelig professionel rådgivning.
Men iht levering, blev vi lovet levering for to uger siden, fristen er overskredet, men vi får intet svar fra Norliving, vi kontakter dem gentagende gange.
Dette er mangel på god service.

Antwoord van norliving aps
God og hjælpsom service, hvor kunden er i centrum
Gog kommunikation til kunden, hvor det mærkes at der bliver lagt et godt arbejde i at finde løsninger. Tak.

Antwoord van norliving aps
Hurtig levering og møbler af høj…
Hurtig levering og møbler af høj kvalitet

Vi havde en reklamation på bordben
Vi havde en reklamation på bordben
Og Norliving var på vores side hele vejen. Tog kommunikationen med producenten og inden for en uge faldt det hele på plads og nye bordben til spisebordet er på vej
Kæmpe tak og stor anbefaling herfra

God kvalitet og information
Vi bestilte en sofa for nogle uger siden. Virkelig fin kvalitet til prisen og levering som beskrevet. Absolut tilfreds med hele processen :-)

Antwoord van norliving aps
Jeg bestilte et tæppe sidste uge
Jeg bestilte et tæppe sidste uge, onsdag.
Men den er stadig ikke afsendt fra lager? Ingen respons på mine mails?! Hmm, kundeservice niveauet plejer at være noget højere!! På hjemmesiden står på lager..
Jeg annullerer mine ordre!

Antwoord van norliving aps
Butik i Hillerød Frejasvej. Arrogant betjening.
Butik i Hillerød Frejasvej.
Besøgte denne d. 4.2.23. og mandlig ekspedient var noget af det mest arrogante og uvidende sælger vi nogen sinde har mødt.
Bliv væk fra denne butik.

Antwoord van norliving aps
Jeg glæder mig til at få min bestilte…
Jeg glæder mig til at få min bestilte sofa hjem, kun ventetiden er træls.
Men jeg håber det er det værd, for det er en skøn sofa jeg har bestilt.

Antwoord van norliving aps
Godt udvalg af lækre møbler
God vejledning og meget lækkert udvalg af møbler. Vi blev informeret om, at der ville gå et stykke tid inden vi kunne få vores stol, hvilket var fint for os. Vi hentede den hos transport firmaet, og fik ligeledes en super service der.
Vi er vilde med vores stol, og sidder fantastisk i den.

God kvalitet
Købte for noget tid siden 'Full Cover Kontinental 180x200 cm 1 Blå Livingbed Supreme' fra Norliving.dk, og jeg er stadig ret glad for den. Sengen er ikke kun comfy, men dens cool blå look har også gjort noget specielt for mit soveværelse. Norliving.dk har god kundeservice – de er super hjælpsomme og effektive. Denne seng er både komfortabel og stilet, et fedt køb til hjemmet. Helt ærligt, jeg vil anbefale Norliving.dk, hvis du leder efter gode møbler og solid service."

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, at handle her!

Antwoord van norliving aps
Rigtig god vejledning ved køb af min…
Rigtig god vejledning ved køb af min nye sofa. Stort set alt kunne lade sig gøre. Er nu meget spændt på at modtage den med fragtmanden - 1 uge tidligere end forventet :-)

Antwoord van norliving aps
Har ikke modtaget varen endnu
Har ikke modtaget varen endnu, men blot besked om, at vi vil blive kontaktet af transportøren. Derfor neutral i vurderingen…….

Antwoord van norliving aps
Nemme at komme i kontakt med over tlf og hurtig levering

Antwoord van norliving aps
Afventer at høre fra kundeservice
Jeg afventer at høre fra kundeservice, vores bord var desværre beskadiget da det kom.

Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse - bestilte en stol -fik ingen da de kun blev solgt i sæt af fire stk. som der intet stod om på hjemme siden.
Og gik mere en en uge om at få sendt beskeden til mig.
Øv