Norsk Casino På Nett Reviews

Bedrijfsgegevens

1. Casino
  2. Online casino/bookmaker

Geschreven door het bedrijf

Oppdag norske nettcasinoer: trygge og lisensierte spill med rask betaling. Spill casino på nett med gode bonuser, live spill, sikre transaksjoner og norsk kundeservice – helt lokalt og brukervennlig.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Casinoet skrøt av et enormt…

Casinoet skrøt av et enormt spillbibliotek, men etter registrering føltes utvalget ganske magert. Enkelte leverandører manglet og noen spill kræsjet på mobil. Verst var uttaket, som hang i over ei uke. Etter det var tilliten vekk.

6 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mobilversjonen var det største…

Mobilversjonen var det største problemet for meg. Automatene frøs i bonusrundene, saldoen oppdaterte seg seint og jeg måtte laste nettleseren flere ganger. Da jeg spurte supporten skyldte de på forbindelsen. Rart, siden andre casino gikk fint på samme telefon.

4 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uttak venter fortsatt etter en uke

Jeg ba om en utbetaling for seks dager siden, og den står fortsatt fast som ventende. Kundestøtten sier stadig «vi behandler den», men ingenting skjer. Begynner å angre på at jeg gjorde et innskudd her.

14 juni 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har prøvd mange casinosider før

Har prøvd mange casinosider før, men denne føltes faktisk ganske ryddig. Bonusvilkårene var lettere å forstå enn på mange andre sider. Opplevelsen var jevnt over positiv.

19 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spillopplevelsen var problemfri fra…

Spillopplevelsen var problemfri fra start til slutt. Plattformen var stabil og brukervennlig.

7 januari 2026

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Takk for tilbakemeldingen! Det er veldig bra å høre at spillopplevelsen var problemfri hele veien.

Norsk Casino på nett – norsk språk og support

Casinoet var helt på norsk, med både språk og support tilpasset norske spillere. Dette gjorde opplevelsen enkel og komfortabel.

11 november 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Godt å vite at helhetsinntrykket var positivt. Slike norske løsninger skaper trygghet for nye brukere.

Gode bonuser og kampanjer

Jeg likte de gode bonusene og kampanjene. De ga mye ekstra verdi og flere sjanser til å vinne.

16 september 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Takk, Ana! Så hyggelig å høre at du likte bonusene og kampanjene. Flott at de ga ekstra verdi og flere vinnersjanser – lykke til videre med spillingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygge betalingsmetoder for norske spillere

Trygge betalingsmetoder som Visa og e-lommebøker gjorde at jeg følte meg sikker. Utbetalingene gikk raskt.

8 september 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Takk for vurderingen - det høres ut som du fikk en ryddig og trygg start som mange norske spillere setter pris på.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Spilleautomater og live casino tilgjengelig

Jeg spilte både på spilleautomater og live Norsk casino. Alt fungerte som det skulle, og kvaliteten på spillene var høy.

7 september 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Takk, Marija! Så bra å høre at både spilleautomatene og live casinoet fungerte som de skulle. Hyggelig at du likte kvaliteten på spillene – kos deg videre med spillingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel registrering og rask start

Registreringen var enkel og rask. Jeg kunne starte å spille nesten med en gang, uten unødvendige forsinkelser.

2 september 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Takk, Nina! Så bra å høre at registreringen gikk raskt og smertefritt. Vi er glade for at du kom i gang uten forsinkelser – kos deg videre med spillopplevelsen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt utvalg av spill Godt utvalg av spill for nordmennfor nordmenn

Godt utvalg av spill for nordmenn. Jeg fant både spilleautomater, bordspill og live casino. Bonusene var sjenerøse og enkle å bruke.

5 september 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Takk, Zeljka! Så hyggelig å høre at du likte det brede spillutvalget for norske spillere. Flott at både spilleautomater, bordspill og live casino falt i smak – og ekstra bra at bonusene var sjenerøse og enkle å bruke!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Norsk casino på nett – trygg opplevelse

Dette norske casinoet på nett ga meg en trygg og positiv opplevelse. Alt var på norsk, og kundeservice svarte raskt. En god start for norske spillere.

3 september 2025

Antwoord van Norsk Casino På Nett

Hyggelig å høre at plattformen fungerte godt for deg, spesielt med norsk språk og rask support.

Dit is Trustpilot