Norstatpanel is een hardnekkig virus!
Account aangemaakt omdat normaal gesproken mijn vrienden zulje apps echt wel gauw doorhebben wanneer dit dikke onzin/oplichting blijkt te zijn, laat staan dat ze zo'n applink op hun Facebook.tijdlijn posten en, absoluut in hun eigen woorden, niet gehackt of wat dan ook in die trant, want ik sprak ze er nog op aan en kreeg daadwerkelijk een reactie terug op hun Facebookpost én mijn extra,whatsapp bericht met de vraag of hun meest recente Facebookpost betreffende een app die je gratis tegoedbonnen geeft voor enkel het invullen van enquêtes??? En ja hoor, screenshots Ls vewijs, selfie va hun met dikke pretkop. OKÉ, DIT KLINKT WEL ERG GOED! Ik maak een account aan. Ik vul de eerste enquêtes. Meteen in en vervolgens lees is rustig de regels van de site. Sterren, munten, waardebonnen. Ik denk, ondanks de pretkop en de screenshots van mijn vriend wat trust pilot zegt en ik voel een steen in mijn maag. Enquêtes die 10 minuten duren om af te krijgen voor een euro en je krijgt vervolgens maar 10 cent want tijdens die tien minuten is,de enquête afgesloten maar bedankt voor he moeite. Ander persoon zegt dat na het doen van 7 enquêtes er niets is bijgeschreven, maar Norstatpanel stelt gerust dst het om een tijdelijke storing ging. Nog een review met 1 ster. Nooit iets,te hebben ontvangen, maanden geleden uitgeschreven, blijft maik krijgen ondanks zichzelf wekelijks meerdere keren af te melden can hun mailinglist. Ik ben erin getrapt. Norstatpanel is,een hardnekkig virus dat je lokt met leugens en wat je niet weg krijgt. Ik ben bang en ga mijn account per direct verwijderen. Kijken of dit lukt/mag van Norstatpanel!
2 augustus 2025