Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg udløste nogle af mine point på M3 Panel´s hjemmeside`s shop og fik meget hurtigt tilsendt de ønskede varer via PostNord. Der er tale om produkter af høj kvalitet der skal bruges som gave. Jeg kan... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spændende at være panelist. Der kommer mange spændende spørgeskemaer af varierende længder. Så kan man selv vælge hvilke skemaer, man har tid og lyst til at besvare. Bagefter kan man ofte se resulta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Marktonderzoeker

Info over M3 Panel DK

Geschreven door het bedrijf

Modtag opinionsundersøgelser, besvar dem ved at give din mening til kende, og saml point: byt dem til gaver fra store brands, donationer til foreninger, lotterier eller gavekort!

M3 Panel samarbejder med private virksomheder, medier og offentlige myndigheder om at gennemføre undersøgelser.

Registrering er gratis, og der er ingen forpligtelse til at deltage på : https://www.m3panel.dk/dk-da-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Er generelt tilfreds

Er generelt tilfreds, men at blive afvist for at havde svaret en undersøgelse for hurtigt, når de første kvalificeringsspørgsmål allerede er besvaret, synes jeg ikke om. Det er M3 der tillader at ens profilsvar bliver gemt fra undersøgelse til undersøgelse, ikke respondenterne, men det tæller med i tiden de bruger på at svare.

12 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke særligt brugervenligt

Jeg har været glad for at kunne svare på (ofte) interessante spørgsmål gennem tiden, men på det seneste er jeg blevet lidt skuffet, når jeg har brugt tid på lange undersøgelser og får at vide, at jeg ikke får point, fordi svarene ikke kunne bruges.
Jeg tror, at jeg vender tilbage til jeres konkurrenter.

7 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er sjovt at deltage! 😄

Jeg er stort set tilfreds med M3 Panel.
Sommetider går I dog i selvsving i alt for ens spørgsmål og kører løs på de samme mærker, selv om jeg tit må skrive ved ikke.
Jeg får ingen reklamer og har både Netflix og TV2 Play Favorit, så jeg ser kun reklamer på TV 2, i lokalavisen og fx i busser og tog.
Det tager lang tid at spare op til de store præmier, selv om jeg er villig til at lave alle jeres undersøgelser!

5 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er utroligt hvad jeg spiser eller…

Det er utroligt hvad jeg spiser eller ikke spiser. hvor mange børn jeg har,og hvor mange jeg ikke har .om jeg bor på Fyn eller Jylland.. bor i hus eller lejlighed
Har en indkomst på 300.000 eller 1.000000.
🤣🤣🤣🤣
Tror i jeg er idiot. Ved sku godt hvordan man får sine point.
Det rager sku ingen hvem jeg er!

5 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er glad for at være medlem

Jeg er glad for at være medlem. Det ville være rart hvis man på forhånd vidste hvad spørgeskemaet handlede om, ofte har man svaret på personlige spørgsmål, og så er det et emne, man ingen viden har om. Ofte er den adviserede tidsangivelse sat for lavt og der er alt for meget tekst, der er skrevet med grå eller grøn, der er svært at læse på skærmen.
Men ellers synes jeg det er spændende at være med.

30 maart 2026

Fine undersøgelse

Fine undersøgelse. Jeg hygger mig rigtig at besvare dem.

13 maart 2026

Hej,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores undersøgelser interessante.
God fornøjelse med dem. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt at sprede tankerne med

Godt at sprede tankerne med, samtidig tjener du lidt penge..
Kan anbefales!

13 maart 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

/Elisabeth, M3 Panel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Giver sin meninger tilkende.

M3-panel er et sted hvor man kan svare på en masse undersøgelser og man kan give sin mening til at kende det kan være alt fra politik tv telefon andre ting og sager så kan man optjene nogle point som kan laves om til gavekort eller en donation eller bestille nogle gaver.

12 maart 2026

Hej,

Tak for de flotte stjerner!
Dejligt du er glad for at være med i panelet 😊

God fornøjelse med undersøgelserne.

Et af de bedre

Et af de bedre. Ingen problemer når man skal have udbetalt sine bonusser.

12 maart 2026

Hej,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er glad for at være med i panelet

jeg er glad for at være med i panelet. det er en god måde at tjene point op til gavekort

11 maart 2026

Hej Mathias

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

M3 panel spilder folks tid og rager…

M3 panel spilder folks tid og rager bare skemaer til sig som frasortere en midt i en lang undersøgelse.og så henviser de bare til at det er et opmærksomheds problem! Lad være med at spilde jeres tid på M3, de betaler dårligt pr undersøgelse og smider jer rask væk ud. De lytter ikke på hvad jeres skærm har vist hvis der er uenighed men skal nok fortælle jer at i har gjort noget forkert.

10 maart 2026

Hej Thomas

Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en ærgerlig oplevelse.
Vi har opmærksomhedsspørgsmål og kvalitetskontrol i vores undersøgelser for at sikre at vores data er af høj kvalitet.
Det kan ske for alle, at man misser f.eks. et opmærksomhedsspørgsmål og derfor er vi også åbne for dialog og lukker aldrig panelisters konti uden grund.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til os på support@m3panel.com

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er fuldt ud tilfreds med M3 Panel..

Er fuldt ud tilfreds med M3 Panel...
Regelmæssige spørgeskemaer som jeg svarer på og tjener lidt på baggrund af det

9 maart 2026

Hej,

Tak for de flotte stjerner!
Dejligt du er glad for at være med i panelet 😊

God fornøjelse med undersøgelserne.

M3panel er virkelig godt

M3panel er virkelig godt. Det fungerer og har fået 2 gavrkort på 2 måneder. Så 5 stjerner herfra.

28 februari 2026

Hej Anne-Mette

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)
Rigtig god dag.

/Elisabeth, M3 Panel.

Lees meer over geverifieerde reviews.