Bookede pakkerejse til Disneyland Paris, gennem Norwegian Holidays/TripX. Opdagede umiddelbart efter bekræftelsen, at datoerne ikke svarede til min søgning, og kontaktede dem skriftligt samme... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Konstante flyændringer/afrejsedatoer helt op til selve afrejsedatoen. Ringe el INGEN mulighed for at nå dansk kundeservice. Ingen refundering af rejsen trods ændring af afrejse/hjemkomst datoer så... Toon meer
Vi skulle have været afsted til Krakow i uge 13, og havde købt fly via Travel2BE. Norwegian aflyste, og nu startede en lang og svær kamp, lod dem trække vejret i en rum tid, og ringede og skrev mang... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dårlig oplevelse!
Har igen fået vores tur hos Norwegian ødelagt af ombookinger og dårlig service.
Norwegian er åbentbart blevet så internationale at de ikke kan snakke et skandinavisk sprog i deres kundeservice. De har flyttet kundeservice til Baltikum.
Vi har bestilt rejse og har oplevet at få den ombooket uden nogen form for kompensation selv om man skal have 3 flyvninger i stedet for de oprindelige to stop.
Desuden er ferien blevet afkortet så meget at vi har måtte aflyse oplevelser på rejsen den sidste dag.
Tænker service niveau droppet til Ryanair niveau men med en overpris som vi havde forventet at få en vis service for.
Det skal man åbentbart ikke forvente fra Call Center i Baltikum tænker de er billigere i drift.
I fortjener ikke engang 1 en stjerne!
På trods af flere henvendelser, har jeg fortsat intet hørt eller fået refunderet mine penge for en rejse fra den 28.05.20, hvor flyet var aflyst pga. corona. Sikken en elendig service, jeg er rystet!!!!
De har en skandaløs kundeservice og tyveri
De har en skandaløs kundeservice, de havde fået nul stjerner hvis muligt. De aflyste min rejse i maj 2020. De har stadig ikke refunderet mine penge. Har kontaktet dem utallige gange og ingen kan noget. Man bliver enten ignoreret eller sendt videre til nogle andre… som så igen ignorerer en. De skriver ting som, jeg “tror” du har fået pengene. Det burde de vel vide. De har tydelig en strategi hvor de håber kunderne giver op.
Det er ren og skær tyveri!
kundeservice er ikke eksisterende...
kundeservice er ikke eksisterende...
hvis jeg kunne skulle de have 0 stjerner.
ved ankomst var min kuffert ødelagt og tager kontakt til medarbejder i lufthavn og der udfærdiges en skades rapport ( PIR). får besked på at jeg inden for 30 min vil modtage mail med skadesnummer.... kommer aldrig.
får efter mega lang ventetid i tlf. ( på min ferie) fat i en som taler meget gebrokkent og uforståeligt engelsk, hun siger at sagen er oprette og giver mig et skadesnummer.
da jeg er hjemme vil jeg anmelde det til norwegian som man skal men ...... efter at have udfyldt alle sider og trykker afsend så er der sørme fejl på deres side så den kan ikke afsendes..
prøver flere gange over flere dage uden held.
og få fat på dem over tlf er ikke muligt.
vælger så at samle screendumps af anmeldelsen og afsende det hele på email til norwegian.
nu 10 dage efter afsendelse har jeg ikke hørt noget overhovedet ikke en gang en tak for din mail.
Om bookning af fly
Om bookning af fly
frygtede det værste
men koster gratis tjek :)
nemt at gøre tjek :)
mvh Hc
Kundeservice? Nej!
Prøv at søg kundeservice hos Norwegien.......
Almindelige hjælpeservice på hjemmesiden - nej!
Chat på dansk er ikke åben!
Chat på Engelsk : fuldstændigt som at tale med SIRI!
Telefonisk: efter ventetid og forfærdelig musik i 15 min, må jeg afbryde.
SLUT MED NORWEGIEN
Norwegian er så desperate for penge at de snyder deres kunder
At snyde kunderne for penge er muligvis blevet hverdag for Norwegian, efter at økonomien har været stærkt udfordret. Om det er regler for størrelse håndbaggage som ændres drastisk, uden at kommunikere klart ud, eller om det er aflyste fly som man aldrig får penge retur for. Meget uetisk firma, med en kundeservice som er til at skylle ud i toilettet.
Altid været tilfreds med at flyve med…
Altid været tilfreds med at flyve med dem
Ikke noget at sætte en finger på
Altid været glad for at bruge dem
Kære rette vedkommende
Kære Norwegian,
Jeg skriver for at klage over en oplevelse i forbindelse med min flyrejse.
Jeg har tidligere rejst med jer flere gange og har uden problemer medbragt både en mindre kabinekuffert og en personlig taske ombord – senest på en tilsvarende flyvning fra København til Aalborg den 12. marts.
Ved min rejse blev jeg imidlertid ved gaten, kort før boarding lukkede, pålagt at betale 350 kr. for min kabinekuffert. Dette undrer mig, da jeres egne oplysninger angiver en væsentligt lavere pris for indchecket bagage.
Derudover blev situationen håndteret uhensigtsmæssigt. Jeg opholdt mig ved gaten i god tid inden boarding, men blev først gjort opmærksom på forholdet få minutter før lukning. Havde informationen været givet tidligere, ville jeg have haft mulighed for at håndtere bagagen korrekt.
Jeg finder det derfor både uklart og urimeligt, at gebyret blev pålagt under disse omstændigheder.
På den baggrund vil jeg bede om en forklaring på prisforskellen samt anmode om tilbagebetaling af det opkrævede beløb.
Rebekah Christel Cromwell
Jeg havde flybilletter til Malaga 23
Jeg havde flybilletter til Malaga 23. marts 2020. Vi kunne som bekendt ikke rejse til Spanien i marts 2020 pga. COVID-19... rejsen blev ikke annulleret af Norwegian på noget tidspunkt på trods af at de ikke måtte have passagere med til Malaga. Mærkeligt???
I perioden efter var det total umuligt at ringe til Norwegian ....der blev automatisk lagt på. Jeg har opgivet at få mine penge retur, men jeg er stadig pisse sur over at blive snydt og ikke engang har kunnet få kontakt til Norwegian. Jeg kommer aldrig til at bestille billetter der igen. Jeg vil have de 6000kr retur først.
Efter aflyst rejse tilbød Norwegian…
Efter aflyst rejse tilbød Norwegian cashpoint i stedet for refundering. Kort tid efter blev cashpoint suspenderet pga. konkursbeskyttelse og kan derfor ikke bruges som betaling. I har stjålet 3500 kr fra mig. Jeg kommer ALDRIG til at lægge så meget som 1 kr. i jeres butik. Farvel fra en trofast kunde gennem 8 år.
Tar p.. på deres gamle tro kunder
I tager p..på jeres gamle faste kunder. For nyligt har i stjålet billetpenge fra mig på flere tusinde kroner. Det er sgu ikke min skyld, at Corona har ramt verden. Alle de arrengementer jeg har bestilt fly til er aflyst. Men i mener at hvis i flyver, kan man ikke få refusition på billetter. Og det selv om at der er købt afbudsforsikring. Mega dårlig service.
Norwegian hæver ulovligt penge fra dit kreditkort
Vil advare andre om at Norwegian har mulighed for at hæve penge på det kreditkort man har opgivet ved køb af rejse. De har hos mig hævet et anseeligt beløb ved en "fejl". Det fandt jeg selv ud af ved gennemgang af bankudskrifter, og det er efterfølgende ikke muligt at få kontakt til et levende menneske angående sagen. Jeg har nu ageret bank for dem siden 2. januar og har stadig ikke hørt fra nogen i sagen. Skammeligt!
Håber snart Norwegian kommer på banen…
Håber snart Norwegian kommer på banen igen. Altid sødt personale.
Har fået super fin hjælp i disse Corona tider
Det er vildt at læse alle de dårlige oplevelser folk har haft - og trist!! Vi har haft det stik modsatte med Norwegien - og SAS. Vi havde købt flybilletter via DTF/Sembo og det gentager vi aldrig!!. Da DTF's kundeservice var så ringe, - kontaktede jeg de selvskaber, hvor flybilletterne var udstedet fra - og her fik jeg pæne svar - endda på dansk og så lige norsk og jeg fik også oplyst, da vores penge fra flybilletter var gået retur til DTF. Det var meget fin service!!
Bad customer experience - extend cashpoints
Hi,
Last year at Christmas (2019) I received a giftcard (2.000 cashpoints), the cashpoints will expire end December 2020 (31. December). The last few weeks I have spend so much time trying to get in touch with you (both on via phone, live chat, claim and mail) not without any luck.
Since I havent been able to travel and use the cashpoints this year due to COVID-19 I would very much like to have my giftcard extended so that I Can use in 2021. I was told that I should have received an e-mail about this and that The points could be extended and thereby used until June 2021 - I never received that mail, looked and searched in all mail boxes. I am getting more or less desperate and its very frustrating that I cant get any help - its been such a bad customer experience and I am surprised that no one have been able to answer / assist me. Such a bad experience and so much time spent without any help.
I use to be very happy for Norwegian but after this experience I dont have much trust left. I really hope you will take this serious, get back to me asap and help me.
From Sarah Jensen
DK
Svindel
Norwegian har annulleret min flybillet grundet Covid 19.
Jeg har nu i flere måneder forsøgt at få mine penge retur, ved at udfylde deres blanket på deres hjemmeside.
Der står at man hører fra dem 14 dage efter. Nu. flere måneder efter har jeg, til trods for, rykker efter rykker efter rykker, intet hørt fra dem. Jeg kommer aldrig til at rejse med dette selskab mere, da tilliden er fuldkommen væk.
I har stjålet mine penge.
Meget blandende oplevelser...
På grænsen til direkte svindel
Jeg skulle til bryllup i Norge, men corona gjorde at brylluppet blev udskudt.
Vi besluttede derfor, at vi ville forsøge at få vores penge tilbage, hvis det var muligt, hvis det ikke var muligt, ville vi tage afsted alligevel, hvis begge lande stadig var gule.
Jeg er herefter i korrespondance med Norwegian, såvel over mail som telefonisk.
Jeg snakker med ikke bare én, men to ansatte, som begge forsikre mig om, at jeg kan få pengene tilbage, hvis jeg (med dem i røret), afbestiller turen.
Det gør jeg så, de kan se hos dem at den er afbestilt korrekt, og jeg vil modtage pengene inden for et par måneder.
Pengene kommer aldrig, og jeg kontakter dem igen, hvorefter de fortæller mig at jeg ikke kan få nogle penge tilbage, da jeg afbestilte turen INDEN deres fly blev corona aflyst... JA, PÅ DERES ANVISNING !
de penge er nu væk.
så mit råd til folk der køber ved Norwegian.
ALDRIG afbestil jeres tur. I får ikke jeres penge tilbage alligevel.
Hvem i alverden har en handling der hedder afbestil, hvis det blot betyder at man giver flyselvskabet pengene tilbage, som gør de kan sælge dem videre til andre, men man ikke selv får sine penge retur. absurd!
Og og og, ikke køb ved dem så længe der er corona - corona gør det usikkert at rejse, derfor har vi som brugere behov for en sikkerhed ift. vores penge. den giver de ikke ved Norwegian!
Burde være 0 STJERNER!
Burde være 0 STJERNER!
Jeg er normalt meget glad for at både rejse med Norwegian - og ikke mindst deres kundeservice.
Selvom at Corona virkelig er træls, og at rigtig mange er stresset, presset og i knæ - så ændrer det ikke på at vi jo alle sammen stadig har et ansvar for at komme på fode igen..
Norwegien har desværre bevist at de IKKE magter opgaven, og der må jeg bare sige at det er en ommer!
ØV!