Nova Amsterdam

Heb na lange tijd jurk eindelijk ontvangen. Niet wat ik ervan had verwacht. Retourkosten zelf betalen, dacht dat t bedrijf in Amsterdam zat maar blijkt retour te moeten naar verweggistan 🙄! Kosten ze... Toon meer

Sneakers 'leer?' in stock? korting? snelle levering? Besteld in alle vertrouwen 16 mei ,Bericht YUNEXPRESS(CHINA) verzonden. Nu 8 juni nog niets gezien. Bericht Charleroi aangekomen. Nu courierdiens... Toon meer

Goeiemiddag Had op tijd geannuleerd vanaf 22 jan al mee bezig, heb veel gebeld tussendoor en emailtjes gestuurd geen van beide geen terugkoppeling gekregen. Gevraagd of ze me geld terug wil... Toon meer

Flamingo’s besteld waarop geen bevestiging per mail kwam. Gebeld naar het opgegeven 06 nummer wat niet meer bestaat. Vervolgens per mail contact gezocht. Bevestigingsnummer gehad en de opmerking da... Toon meer

Pure oplichterij

Pure oplichterij. De trui die ik besteld heb is van zeer goedkope rommel, de foto's waren prachtig.
Retourneren moet naar China, 20 euro verzendkosten. Doe het niet.

12 oktober 2022

Niet bestellen bij deze klaplopers

Niet bestellen bij deze klaplopers! Had 2 truien besteld die ten eerste 3 weken te laat aankomen en ten tweede totaal anders eruit zien dan op de plaatjes. Het materiaal is van troep polyester gemaakt, kost ze waarschijnlijk €2.50 in China.

Ze beloven je het bedrag terug te storten zodra het retour ontvangen is maar ze vergeten erbij te vermelden dat je het op eigen rekening naar China mag sturen.

Ik heb gelukkig via Klarna besteld en ga hier direct een conflict op melden en daarnaast stuur ik m’n advocaat hierop af. Het gaat me niet om het bedrag maar je wordt hier opgelicht. Onacceptabel in Nederland!

9 oktober 2022

Wat een oplichters

Wat een oplichters, polyester rommel zonder labels en twee maten te groot geleverd! Ruilen kan alleen als je het op eigen kosten retour stuurt naar China (Nova/Amsterdam)
Ruilen kan alleen als alle labels nog aanwezig zijn, terwijl alle labels door de verzender zelf al verwijderd zijn.

3 oktober 2022

Waardeloze ervaring

2 truien besteld die pas na 3 weken zijn geleverd. De kwaliteit is bedroevend slecht. Echt troep. Retourneren eigenlijk geen optie ivm de verzendkosten. Nooit iets bestellen bij Nova dus!!!

7 oktober 2022

Kwaliteit slecht / retour onmogelijk

Bestelling gedaan van truien maar M, geleverd 3 weken later.
Kwaliteit van 10x niks en maat XXL, terugstuur verzoek gedaan hierbij mag je het zelf terug sturen naar China. En de kosten hiervan zijn voor jezelf, globaal de helft van het aanschaf bedrag.
Dan is nog de vraag of je bestelling ontvangen wordt en of goed genoeg bevonden wordt.
Advies : bestel niks bij deze firma!

7 oktober 2022

2 truien besteld

2 truien besteld, duurde weken. Slechte kwaliteit en veel te groot L besteld en 2xl gekregen. Ik betaal niks. Oplichters!!!

6 oktober 2022

4 weken gewacht op polyester rommel uit…

4 weken gewacht op polyester rommel uit China in de kleur die ik niet heb besteld. Prijs was laag (net geen 40e) maar terugsturen kost bijna 20e. Ga ik dus niet doen. Kan meteen de vuilnisbak in. Zonde. Voel me op het verkeerde been gezet. En ik had het allemaal kunnen weten als ik dit bedrijf had nagespeurd voor mijn aankoop. Dom van mij. Stom van hen. Dat er mensen zijn die zo hun geld willen verdienen. Schandalig.

6 oktober 2022

Ingetuind helaas.

Ingetuind helaas..
Slechtste
Kwaliteit
Ooit

Zonde van het geld en de grondstoffen en het vervoer KANSLOOS
Enorm teleurgesteld —> dit is zo slecht voor milieu en consument dat het strafbaar zou moeten zijn.

Bestelde maar s heb een xxxl oid in beroerde kwaliteit

5 oktober 2022

oplichterij

Dit is oplichterij, geen ander woord voor. Vergeten de reviews te checken en er helaas ingetuind. Terugsturen naar China.... Bestelde trui is van de goedkoopste troep en komt in totaal niet overeen met hetgeen wordt aangeboden. Hopelijk heeft de volgende lezer iets aan deze review en besteld niet via deze site.

3 oktober 2022

Jurk besteld

Jurk besteld. Na 3 weken geleverd. Zat binnenste buiten gepropt in de verpakking heeft iemand dus aangehad. Geen maatlabel in de kleding. Verkeerde maat geleverd op de verpakking staat 2XL terwijl ik maat M heb besteld

2 oktober 2022

Een trui besteld bij Nova Amsterdam…

Een trui besteld bij Nova Amsterdam zonder de recensies te lezen . Toen ik die eenmaal gelezen had , dacht ik , volgende x eerst de recensies lezen. Maar , 7 dagen geleden besteld en vandaag binnen. Dik in orde dus in mijn geval.

4 oktober 2022

Bestel hier niet

Bestel hier niet! De kwaliteit is heel slecht en komt niet overeen met wat er online wordt weergegeven.

2 oktober 2022

Sneller mailcontact

Broek gekocht en moest omgeruild worden.
Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, daardoor krijg je langer mailverkeer, dat niet nodig zou zijn bij een telefonisch bereikbare klantenservice.

20 augustus 2022

Waardeloos

Waardeloos, niks duurzaam en kwaliteit. Zoals op de site beschreven. Lange levertijd deed me al vermoeden dit klopt niet. Na checken import vanuit china! En waardeloze kwaliteit. Bestel hier NIET!

30 september 2022

Wat een lachertje

Hahaha wat een lachertje. Ik bestel een Sweater maat M en krijg een Polyester trui binnen maat XL. De kwaliteit is om te janken. Heeft 5 weken geduurd en heeft mij 49,95 gekost! En terugsturen kost mij nog eens 20 euro!!!

Echt schandalig dat die dropshippers hier bakken met geld mee verdienen. Te triest voor woorden.

30 september 2022