Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ben erg boos want ook ik ben er in…
Ben erg boos want ook ik ben er in getrapt. Het is van de zotte dat deze mensen zo werken. Een grote ellende. Deze mensen moeten vervolgd worden.
Oplichterij
Bestelling nooit ontvangen. Site niet meer terug te vinden. Bevestigingsemail ontvangen van 'ahmadmahmud2801' (gmail), maar nadien niks meer en geen communicatie mogelijk. Oplichterij dus!
Ook bekent als de thrifftershop.com
Ook bekent als de thrifftershop.com
Op lichting bestelling geplaats en betaald maar nooit wat ontvangen.
Zijn ook niet bereikbaar via mail en de site is niet bereikbaar.
Gaf graag -sterren
Helaas kan je geen - sterren geven want dan had ik die gebruikt. Ook ik ben er ingetrapt. Als iets te mooi om waar te zijn lijkt dan is het dat meestal ook zo.
Wel geld afgeschreven en mail ontvangen maar ik kan geen mail terugsturen om te vragen wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen. Nu is de site uit de lucht. Misselijkmakend persoon dit.
Scam oplichters, " te mooi om waar te zijn "
Scam oplichters
Zoals vele anderen ben ik er ook ingetrapt. Oplichters.
Helaas via ideal betaald dus overboeking is onomkeerbaar.
Balen, trap er niet in!
" te mooi om waar te zijn " is weer eens waar.
Scam oplichters
Zoals vele anderen ingetrapt. Oplichters. Geen reactie ontvangen op vele mails, zelfs status bestelling werkt niet en ook geen levering van de goederen . Helaas via ideal betaald dus overboeking is onomkeerbaar. Balen!
Trap er niet in! Bestel elders
Oplichters
Is niet te bereiken. Geen communicatie. Zij sturen niets. Oplichtersbende. Ik heb ook twee camera's besteld. Voortaan alleen nog betalen achteraf ( via Klarna) of via credit card. Ik bestel in de toekomst alleen nog via de bekende sites zoals Wish, Amazon, Bol.com etc. De bank kan niet storneren, dus het geld is weg. Het gaat nu om een paar tientjes, ik zie het maar als lesgeld.
adverteren via facebook
adverteren via facebook. Is volledig nep. De man zal wel schatrijk zijn inmiddels. Hij stuurt netjes een bevestiging, maar als je een paar dagen erna kijkt wat de status is van je order dan is hij afgeleverd. Nou mooi niet en op mails reageert hij niet. PURE OPLICHING, doe aangifte zodat de site
( thrifftershop.com ) ook bij politie.nl bekend wordt.
Ook ik ben erin getrapt...
Ook ik ben erin getrapt.... 2 cheeseboeard voor de prijs van 1 besteld....
Geen contact mogelijkheid meer, website waar besteld uit de lucht....
Ik ga aangifte doen!!
Iemand dat ook al gedaan (en daarmee effect gehad)?
klootzakken
pas op mensen je word belazerd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trap er niet in
En ja ook ik ben er ingetrapt
En ja ook ik ben er ingetrapt, 2 van die leuke huisdieren pluche stoeltjes voor op de bank besteld, dacht lekker kunnen ze daar op liggen nu 2 voor de prijs van 1. Jaja 29,95 gewoon foetsie, ze worden slapend rijk daar, al die idioten die er in trappen inclusief ikzelf @ tig keer per dag g.v.d😡😡😡 we zijn gewoon genaaid.
JA HOOR!....Ook ik ben er weer in getrapt
Heb daar mee moeite mee dan die paar tientjes die ik kwijt ben. Lesgeld zullen we maar zeggen. Voortaan eerst maar eens naar trustpilot alvorens ik iets in een opwelling bestel. Met andere woorden Novalands.store is één grote oplichterij. Niet intrappen dus.
Wat een oplichters zooitje.
Wat een oplichters zooitje.
Heb nog steeds mijn geld niet terug en ook niets ontvangen.
Dezelfde dag nog geannuleerd en geen enkele reactie.
Wit heet ben ik
Waardeloos
Waardeloos, besteld en betaald via Ideal, bevestiging per mail ontvangen, nog geen levering gezien of mail ontvangen wanneer er geleverd gaat worden. Inmiddels deze firma in de UK terug gevonden met een eigenaar in duitsland onde de naam Nakkash Gallery Ltd,scam dus reageerd niet op mails
Oplichting!
Oplichting!
3oktober besteld nog steeds niks ontvangen
Ik wil graag me geld terug!!
Oplichting
Slecht heb 1 sept 2 cams besteld en betaald nog steeds niets geleverd het zijn dus weer oplichters en ik stink er weer in voortan betaal ik met credit kaart dan draai ik het terug heb het nu met ideal gedaan nooit meer bestellen bij dit bedrijf
Nog steeds niet geleverd
IK heb een bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen. Ik heb op 12-8 een bevestiging van bestelling ontvangen. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Ik denk er over om een aanklacht in te dienen.
heb hier ook een bestelling geplaats en…
heb hier ook een bestelling geplaats en betaald op 20 augustus maar artikelen nog altijd niet ontvangen
het blijkt dat deze side ook niet bestaat en je kunt er geen e-mail klacht naar toe sturen
ze laten gewoon niks meer van zich horen
dus pure oplichterij