Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er virkelig et dårligt firma. Løber fra sin reklamationsret. Lang svar tid på deres mail. Fejer alle fejl på produktet over på kundes siden, med reststrøm eller afbryde. Tros den sidder... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Minus the star I had no choice but to give it CLOSE THIS PLACE DOWN ITS FRAUDULENT I GET NO WHERE WITH THEM I ORDERED A SWEATSHIRT FROM THEM ITS SAYS MENS MEDIUM BUT IT WONT EVEN FIT A 10 year... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøs virksomhed med adresse i Holland selvom jeg har købt på dansk (novensa.dk) hjemmeside. Lampen er noget billig skrammel. Alt står på kinesisk. Ingen brugsvejledning. Fjernbetjening på kine... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er virkelig et dårligt firma

Det er virkelig et dårligt firma.
Løber fra sin reklamationsret.
Lang svar tid på deres mail.
Fejer alle fejl på produktet over på kundes siden, med reststrøm eller afbryde. Tros den sidder på lampe.
Lever det forkert produkt.
Mega lang levering.
Samme produkt kan have forskellig ledningsudtag. En lamp med udtag i toppen og den anden med udtag i bunden. (Men sådan kan det være nogen gange, efter deres mening)
Kan ikke anbefale andre at handle her.

5 maart 2026

Hello Pernille,

Tak fordi du har delt din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration omkring produktet og leveringen.

Din feedback er vigtig for os, og vi sætter pris på muligheden for at gennemgå eventuelle problemer, du måtte have oplevet. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine ordreoplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er imponeret over NordicVase-sættet…

Jeg er imponeret over NordicVase-sættet fra Novensa; hvert stykke føles solidt og stilfuldt. De tilføjer et raffineret touch til mine hylder og lyser hvert rum op uden besvær. Et fantastisk valg til indretningen i moderne og klassiske hjem!

18 februari 2026

Hello Jeppe A. Poulsen,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at NordicVase-sættet lever op til dine forventninger, og at det tilføjer et stilfuldt og raffineret præg til dit hjem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine venner kan ikke lade være med at…

Mine venner kan ikke lade være med at kommentere vægdekorationen fra Novensa. Den tilføjer kunstnerisk flair og en varm glød, der øjeblikkeligt ændrer rummets stemning. Et fantastisk køb, der bringer daglige smil og komplimenter.

16 februari 2026

Hej Isabella,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at dine venner lægger mærke til og roser din Novensa vægdekoration. At den tilfører et kunstnerisk udtryk og et varmt, hyggeligt lys til rummet, er præcis det, vi håber at skabe. Der er ikke noget bedre end at vide, at vores produkter bringer daglige smil og ændrer stemningen i hjemmet på en positiv måde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Svampelampen er super sød og passer…

Svampelampen er super sød og passer perfekt på mit natbord. Batteriet holder længe, hvilket gør den praktisk at bruge. Brugsanvisningen var lidt uklar, men jeg fandt hurtigt ud af det. Den er en flot tilføjelse til mit værelse.

12 februari 2026

Hi Charles Buck,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at svampelampen passer godt på dit natbord, og at batteriets levetid lever op til dine forventninger.

Vi sætter også pris på din bemærkning om brugsanvisningen og vil tage din feedback med i vores videre forbedringer.

Tak igen for din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en væglampe fra…

Jeg bestilte en væglampe fra novensa.dk, og den ser rigtig flot ud i min entre. Lyset er blødere end forventet, emn det skaber en hyggelig stemning. Leveringen tog en uge, men pakken ankom sikkert.

6 februari 2026

Hi Chloe Williams,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at væglampen ser flot ud i din entré, og at lyset skaber en hyggelig stemning.

Vi sætter også pris på din bemærkning om leveringstiden og er glade for, at pakken ankom sikkert.

Tak igen for din feedback.

ZenGlow fra Novensa er fantastisk

ZenGlow fra Novensa er fantastisk. Bevægelsessensoren fungerer perfekt, og det bløde lys gør min gang hyggelig. Den ser stilfuld ud, og jeg er rigtig glad for den.

4 februari 2026

Hej Sander,

mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med ZenGlow fra Novensa, og at bevægelsessensoren fungerer perfekt, mens det bløde lys skaber en hyggelig stemning. Det betyder meget for os, at designet og funktionaliteten lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er tilfreds med det omgivende lys…

Jeg er tilfreds med det omgivende lys fra Novensa. Den er trådløs, nem at flytte, og lyset føles blødt og afslappende. Designet er enkelt, men elegant – et rigtig flot produkt.

2 februari 2026

Hej Laerke,

mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med ambient-lyset fra Novensa, og at du sætter pris på, at det er trådløst, nemt at flytte rundt og giver et blødt og afslappende lys. Det er dejligt at vide, at det enkle og elegante design faldt i din smag.

Tak fordi du delte din oplevelse med os.

NOTHING UK ABOUT THIS COMPANY STAY CLEAR OF IT

Minus the star I had no choice but to give it
CLOSE THIS PLACE DOWN ITS FRAUDULENT
I GET NO WHERE WITH THEM I ORDERED A SWEATSHIRT FROM THEM ITS SAYS MENS MEDIUM BUT IT WONT EVEN FIT A 10 year old girl it’s also a fake contacted them the ignore my email ,then say send them proof of it which I have but now they don’t respond .
This company says uk trading standards need to close this rip of company down ,it’s false selling ,counterfeit goods and taking money under false representation
DO NOT BE TAKEN IN BY THE ADVERTS ITS ALL RUBBISH AND A CON

24 december 2025

Hej Karen,

det er vi kede af at læse, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende og utilfredsstillende denne oplevelse har været for dig. Vi beklager, at produktet ikke levede op til forventningerne, hverken hvad angår størrelse eller ægthed, samt at kommunikationen ikke har været tilfredsstillende.

Denne type feedback tages meget alvorligt, da den ikke afspejler den standard, vi tilstræber. Oplysninger om produkter, kvalitet og opfølgning bør altid være klare og pålidelige. Dine kommentarer er blevet noteret og vil indgå i vores interne gennemgang med henblik på at forbedre både produktinformation og håndtering af lignende sager fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

If I could give less than 1⭐️ I would

If I could give less than 1⭐️ I would. We ordered a clock from these cretins. The clock was broken when it arrived. Other than one email we haven’t heard anything from them despite several attempts at filling it their “contact” form.

DO NOT BUY FROM THESE TW@S

31 januari 2026

Hej Paul,

det er vi kede af at høre, og vi forstår godt din frustration over at modtage et produkt, der var beskadiget ved levering, samt den manglende opfølgning efterfølgende. Vi beklager de gener, dette har medført.

Denne feedback tages meget alvorligt, da den ikke lever op til den standard, vi stræber efter. Henvendelser om defekte varer og kommunikation bør håndteres langt bedre, og dine kommentarer er blevet noteret og gennemgået internt for at forbedre vores processer fremadrettet.

Tak fordi du delte din oplevelse.

This is a con!

This is a con!

Do not be taken in as I was. This is third rate Chinese rubbish.

I ordered a pair of sandals. They (eventually) arrived, having been sent from China. They looked like the sort of cheap shoes you might find on holiday, wear for a week and bin. The quality was awful. The fact that they didn't fit wasn't Novensa's fault but most online retailers will allow you to try and return - how else do you get it right?

Novensa discourage returns by making the customer responsible for organising and paying for carriage - to China!

I sent by Evri who tracked the package to China where it sat "in customs awaiting payment of taxes" for several months and then just disappeared. i have received no refund.

All I can do is warn others to be wary, and to avoid Novensa.

12 juni 2025

Hej Keith,

det er vi kede af at læse, at din oplevelse har været så skuffende, og vi forstår godt din frustration omkring både produktkvalitet og returprocessen. Vi beklager, at varen ikke levede op til dine forventninger, og at håndteringen af returneringen har været besværlig og utilfredsstillende.

Denne type feedback tages alvorligt, da den peger på vigtige områder som produktoplevelse, returvilkår og den samlede kundeoplevelse. Det er ikke det indtryk, vi ønsker at give, og dine kommentarer indgår i vores interne gennemgang med henblik på at forbedre vores processer fremadrettet.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte Luxalight Luxury Wireless…

Jeg købte Luxalight Luxury Wireless Table Lamp hos Novensa, og den er et rigtigt blikfang i min stue. Kraftigt lys, rent design og pålidelig batterilevetid. Et rigtig godt køb!

29 januari 2026

Hej Joseph,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at Luxalight Luxury Wireless bordlampen falder i god jord og pynter i din stue. Din feedback er meget værdsat.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hold dig fra Novensas produkter

Hold dig fra Novensas produkter. Du tror, at du handler med en dansk virksomhed, men i virkeligheden er den hollandsk og det er drop-shipping så varerne bliver højst sandsynligt sendt direkte fra Kina. Hvad betyder det? Det betyder, at Novensa er interesseret i salget, men ikke i den efterfølgende kundeservice.

Jeg købte to identiske lamper hos Novensa og batterilevetiden er ikke forrygende - tre timer for en bordlampe. Når vi har gæster til middag, må vi skifte lampen undervejs.

Nu har den ene lampe fået sit eget liv og blinker i et væk, tænder og slukker som den vil. Jeg har skrevet til Novensa om det, men intet hørt. Det er et fupforetagende med kun halvgode produkter. Hold dig væk.

9 september 2025

Hej Uffe,

tak for at du deler din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at produkterne ikke har levet op til dine forventninger, og at du har haft problemer både med batteritid og funktionalitet. Vi forstår godt, hvor frustrerende det er, især når produkterne bruges i hverdagen og ved sociale sammenkomster.

Din feedback bliver taget alvorligt, da den peger på områder, hvor både produktoplevelse og opfølgning kan forbedres. Oplevelser som den, du beskriver, er ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade, og dine kommentarer indgår i vores interne gennemgang med henblik på at forbedre kvalitet og kommunikation fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte denne til min stue

Jeg bestilte denne til min stue, og jeg er helt vild med den. LumoSense LED-belysningen ser moderne ud, er nem at justere, og den smarte sensor fungerer fejlfrit. Den udsender et blødt og behageligt lys, der er meget eksklusivt.

27 januari 2026

Hej Mikael,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi er glade for at høre, at LumoSense LED-belysningen passer godt ind i din stue, og at du er tilfreds med både design og funktionalitet. Din feedback er meget værdsat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte den til min stur for at få…

Jeg købte den til min stur for at få den hyggelige belysning; den er bare så flot. Ambiluxe LED-lamper giver en varm, beroligende belysning og en meget rig fornemmelse. De er fantastiske til om aftenen, nemme at placere og ærligt talt meget bedre end forventet. Jeg er meget tilfreds med dette køb.

23 januari 2026

Hej Simone,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Ambiluxe LED-lysene har overgået dine forventninger og skaber en hyggelig og varm atmosfære.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte den efter at have søgt…

Jeg bestilte den efter at have søgt efter en ren, trådløs bordlampe. Den har overgået mine forventninger. Den er luksuriøs, giver et varmt lys og passer perfekt til mit skrivebord. Batteriets ydeevne er fremragende, og stilen er meget elegant. Jeg er yderst tilfreds med den.

21 januari 2026

Hej Rosa,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at lampen lever op til dine forventninger, giver et varmt lys og passer perfekt til dit skrivebord. Det er også godt at høre, at batteriydelsen og stilen lever op til dine forventninger.

Dette er det

Dette er det, jeg valgte til mit skrivebord på kontoret, og det ser fantastisk ud. LuminaTouch-lampen har et elegant design med jævn dæmpning og en atmosfære af rolig fokus. Den er perfekt til lange arbejdsdage.

19 januari 2026

Hej Alberte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at LuminaTouch-lampen passer perfekt til dit kontor og skaber en elegant og rolig atmosfære, især til lange arbejdsdage.

Jeg bestilte denne lampe

Jeg bestilte denne lampe, fordi en ven anbefalede den, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret. ZenGlow-væglampe ser eksklusiv ud, er ret nem at installere, og bevægelsessensoren fungerer meget smidigt. Den giver min trappe et moderne og hyggeligt look. Den er pengene værd og føles af høj kvalitet, som den skal.

16 januari 2026

Hej Helena,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at ZenGlow-væglampen lever op til dine forventninger, er nem at installere, og at bevægelsessensoren fungerer problemfrit. Det er skønt at vide, at den giver din trappe et moderne og hyggeligt udseende.

Poor quality

I placed an order for a FOG essentials hoodie, when it eventually arrived some three weeks later I found the quality to be awful.
I have reached out to Novensa via their email link to arrange a return and refund, at the time of writing this I've not heard anything back.

9 januari 2026

Hallo Darran,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung zu teilen. Es tut uns leid zu hören, dass Sie mit der Qualität des Hoodies unzufrieden waren und dass es Verzögerungen bei der Rückmeldung auf Ihre Anfrage gab. Ihr Feedback wurde zur Kenntnis genommen, und wir werden unsere Abläufe künftig überprüfen, um den Kundenservice zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do not buy from this company

Do not buy from this company, ordered a hoodie for Christmas that eventually arrived 2 weeks after. It was tiny, and was never going to fit a teenager. I requested return details; had to email photograph, they contacted to say it matched the order and offered my 25% or I could return at my own cost to China! Rather the dog slept on it. Disgusting service from a company that have UK after their name. Scammers!

11 januari 2026

Hej Anita,

Vi er kede af at høre om problemerne med din bestilling og forstår din frustration over størrelsen og returprocessen. Kontakt venligst vores kundeservice med dine bestillingsoplysninger, så vi kan gennemgå sagen og hjælpe dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I would urge great caution with this…

I would urge great caution with this company.

The products are not authentic. Quality was terrible.

When you attempt to return they advise you that you are liable for the cost of return; that it can only be processed in china. You have to send the items back to china at your expense … typically costs way more than the actual purchase price to return. They offer you the option to keep it for a 35% discount which to be honest is awful because the items are pretty much worthless due to the sizing being way off and the quality being shocking …. think carefully before purchasing

7 januari 2026

Hi Deon,

We’re sorry to hear about the issues with your order and understand your frustration regarding the product quality and return process. Please contact our customer service with your order details so we can review the situation and assist you.

Best regards,
Michelle

Lees meer over geverifieerde reviews.