Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Novera Tech een oplichter
Ook wij zijn hier ingetrapt. Alles ziet er qua website goed uit, zelfs een kvk nummer. Dus dan denk je een normaal bedrijf. Wij hebben een koffiemachine besteld en betaald. Direct een mail terug met bestelnummer e.d. vervolgens bleef het stil. Diverse emails gestuurd, maar geen antwoord op gekregen. Telefoonnummer welke op de website staat gebeld, bleek het nummer niet van Novera Tech te zijn. De vrouw die opnam bleek niets net Novera Techbte maken te hebben en was reeds eerder door andere mensen gebeld. Geen mails van het bedrijf gekregen. Website beloofd binnen 24 uur te antwoorden. Is slechts een smoes. Wel geld innen en niet leveren. Oplichters. Niet bestellen daar, trap er niet in.
Novera-tech.eu koffiemachine Zijn OPLICHTERS
Koffiemachine besteld via Novera-tech.eu, deze betaald en bevestiging van levering de zelfde dag ontvangen via de mail.
Na een paar dagen klantenservice gemaild wanneer er geleverd wordt, dit 2 x gedaan, maar geen reactie. Dit terwijl ze aangeven binnen 24 uur te reageren. Ook 2x de klantenservice gebeld maar er wordt niet opgenomen.
Bedrijfsadres bekeken en dit is een woonhuis, geen winkel of bedrijfspand.
Dit zijn oplichters, koop, koop, koop hier niets want je bent je geld kwijt.
De website ziet er professioneel uit met goede voorwaarden maar trap er niet in, koop bij een ander die net iets duurder is maar wel levert.
Nogmaals oplichters, leveren niets.