Veilige en professionele begeleiding met écht resultaat!
Mijn ervaring met Novovitaal is fantastisch. Ik was in het begin een beetje terughoudend over medisch begeleid afvallen, maar het team heeft me meteen gerustgesteld. Het proces begon met een duidelijke online intake en al binnen twee dagen werd ik gebeld door een BIG-geregistreerde arts. Er werd heel goed en serieus naar mijn persoonlijke gezondheidssituatie gekeken.
Wat ik vooral waardeer, is dat het veilig en verantwoord voelt. Je krijgt niet zomaar iets voorgeschreven; er zit echt een gedegen medische controle achter. De levering was vervolgens heel snel en discreet via de apotheek. Ook tijdens het traject staat het team voor je klaar. Als ik vragen heb, kan ik altijd makkelijk contact opnemen met de artsen en krijg ik deskundig advies.
Ik ben inmiddels flink wat gewicht kwijt en voel me een stuk beter — op een veilige, verantwoorde manier en zonder het gevoel dat ik er alleen voor sta. Voor iedereen die worstelt met overgewicht en op zoek is naar een professionele aanpak, kan ik Novovitaal absoluut aanraden!