NR KosmetikReviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fantastisk forretning, stort udvalg, god betjening af venlig hjælpsom personale. Handler jeg på nettet er det overskueligt at finde varerne, de sender som regel hver dag, jeg havde mine v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den absolut bedst kundeservice jeg nogensinde har fået. Jeg havde bestilt et startsæt, desværre var lampen defekt ved modtagelse. Jeg kontaktede NR-kosmetik telefonisk og fik en snak med Magdalena,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos NR Kosmetik et par pr nu, og jeg igen i år handlet til Black Friday. Jeg er SÅ imponeret over dem. Afsendelse skete indenfor 6 min., hvilket betød at pakken ankom indenfor 24 timer. Al... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NR Kosmetik leverer altid den bedste service og hurtigste levering, jeg bliver lige overrasket hver gang, over hvor hurtigt ens ordre bliver sendt afsted. Deres website er yderst overskuelig, og de st... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoonheidswinkel
  2. Cosmeticawinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er en onlineshop, der har specialiseret sig i kvalitets negle- og vippeprodukter. Hos NR Kosmetik er vi stolte af at kunne tilbyde produkter af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der passer til alle budgetter og behov, og vores venlige og kyndige personale står altid klar til at besvare alle spørgsmål, du kunne have Vi mener, at alle fortjener at se godt ud og føle sig godt tilpas, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå netop dette. Så uanset om du er på udkig efter en ny neglelak eller professionelle vippeprodukter, så kan vi hjælpe. Vi har valgt nogle af branchens bedste brands indenfor produkter til Brow Lamination, Lash Lift, Eyelash Extension og neglebehandlinger så som Gelpolish og Gele-opbygning, så vi altid kan tilbyde det bedste udvalg til både private og professionelle. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og vi tilbyder kun produkter, som vi selv ville bruge. Det er vigtigt for os, at yde god service og vejledning, så vores kunder altid føler sig sikre og trygge, når de bruger vores produkter Uanset om du er nybegynder eller professionel, har vi altid noget til dig Vi har altid et bredt udvalg af Gelpolishfarver fra vores tre faste neglemærker Semilac, NeoNail og Inveray, så du kan finde den perfekte farve til dine negle. Vi tror på, at alle er smukke, og vi arbejder hårdt på at finde produkter, der får netop dig til at se og føle dig på toppen. Vores luksusdesigns og brugervenlige produkter vil helt sikkert behage dig, og vi tilbyder en shoppingoplevelse, der er uovertruffen. Kig forbi vores onlinebutik i dag for at se, hvad vi har at tilbyde! Du vil ikke blive skuffet. Tak fordi du valgte NR Kosmetik!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altid god service

Altid god service , både på mail el personlig betjening i butikken 👊🏻🥊kan varmt anbefales

29 november 2022

Kære Helle :)

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse.

Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice pr. e-mail og i butikken. Din anmeldelse betyder meget for os og vi sætter stor pris på din støtte.

De kærligste hilsner

1. Klasses

Altid 1. Klasses betjening og hjælp, hurtig afsendelse af varer. Mit favorit sted at handle kvalitets negle produkter.

16 december 2022

Hej Sandie

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner :) Det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig levering og nemt at…

Fantastisk hurtig levering og nemt at handle der. Hjemmesiden er rimelig uoverskuelig ift. at man som bekendt skal ind og købe en gave uden at vide det store om negle. Man skal i hvert fald holde tungen lige i munden for ikke at komme til at købe noget forkert, men udover det meget nemt :-)

5 december 2022

Kære Kathrine

Tusind tak for din fine anmeldelse. Ja, der er mange varer og det kan være lidt af en jungle :) men hvis du mangler hjælp en anden gang, må du endelig kontakte kundeservice på 28518050, så skal de hurtigt hjælpe dig ;)

Hav en skøn dag

De bedste jule-hilsner

Hurtig service.

Hurtig service.. en enkelt udsolgt vare og gennem SMS fandt vi frem til en ny farve plus et par gaver som undskyldning. Super kundeservice.. og farverne er bare lækre at arbejde med..

1 december 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Tusind tak for dine venlige ord, Susanne. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og kundeservice. Vi sætter pris på, at du handler hos os og ser frem til at hjælpe dig i fremtiden.

Du ønskes en skøn dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds og verdens bedste kundeservice

Jeg har handlet her siden 2019 og jeg er mere end tilfreds. Udvalget bliver konstant større, de fleste ting er altid på lager og leveringen er lynhurtig. Det samme er deres kundeservice! Jeg lagde en ordre og kom i tanke om at jeg havde glemt noget, så jeg skrev til dem og de svarede hurtigt tilbage og hjalp mig igennem processen at tilføje de ting jeg manglede til min igangværende ordre. Siden jeg fandt NR Kosmetik har jeg udelukkende købt mine negle produkter her. Jeg følger troligt deres Facebook og Instagram side for at få de bedste tilbud og de nyeste kollektioner. Jeg er virkelig glad for at jeg fandt deres side og kan slet ikke forestille mig at købe mine ting andre steder. Tak for en fantastisk hjemmeside og kundeservice ❤️

25 november 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Hold nu op ❤️ Tusind tak for dine venlige ord, Mie! Vi er glade for at have dig som kunde, og vi sætter pris på din loyalitet.

Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores udvalg og leveringstider, så det er dejligt at høre, at vi opfylder dine behov. Vi håber, at du fortsat vil følge os på de sociale medier, da vi arbejder på spændende ny tiltag ;)

Du ønskes en ligeså dejlig dag, som du lige har givet os ❤️

Lynhurtig ekspedition

Alt spillede og det gik lynhurtigt :) Her kan man sagtens handle!

31 oktober 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Tusind tak for din anmeldelse, Maddie, og fordi du valgte NR Kosmetik! Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med vores produkter og vores leveringstid. Vi håber, at du vil fortsætte med at handle hos os. Endnu en gang tak!

Altid en dejlig oplevelse

Altid en dejlig oplevelse, søde, smilende, hjælpsom

24 oktober 2022

Tusind tak for din anmeldelse 🤩🤩 Sikke en dejlig ting at læse - det varmer <3

Du ønskes en fantastisk dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig hurtig levering og super…

Rigtig hurtig levering og super service! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

27 oktober 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Tusind tak for din anmeldelse, Line! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores levering og service. Vi glæder os til, at betjene dig næste gang.

Du ønskes en skøn dag

God hjemmeside

God hjemmeside, nemt at overskue

27 oktober 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Mange tak for dine venlige ord om vores hjemmeside, Sofie! Vi er glade for, at du fandt den nem at overskue. Vores mål er at sørge for, at vores kunder hurtigt og nemt kan finde det, de har brug for.

Hvis vi på nogen måde, kan gøre din oplevelse endnu bedre, så må du endelig kontakte os. Vi sætter pris på din feedback og ønsker dig en fantastisk dag.

Tak fordi du valgte NR Kosmetik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NR kosmetik har en super service, jeg bestilte 4 neglelak og den ene var desværre en forkert grave da jeg modtag pakken, sendte dem en mail og vupti de sendte fluks den rigtige så jeg havde den næste dag og fik oveni købet en lille gave med i form af noget lækkert fod vask/skrub og fod maske. 👏🏻
Jeg er MEGET tilfreds og altid hurtig levering.

28 oktober 2022

Kære Regina

Tusind tak for dine venlige ord, Regina! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice. Vi bestræber os på at få ordrer ud af døren så hurtigt som muligt, og vi er glade for, at vi kunne sende det korrekte produkt natten over.

Tak fordi du valgte NR Kosmetik. Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Perfekt oplevelse

3 oktober 2022

Hej Camilla

Tusind tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse ;) Dejligt at du havde en god oplevelse.

Altid en fantastisk oplevelse

Altid en fantastisk servis

29 september 2022

Kære Dominika

Tusind tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse ;) Vi håber, at kunne give dig samme gode service fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering.

problemer ved betaling om aftenen, men fik en fin sms næste morgen, om det var bevidst at jeg have lagt 2 ens ordrer og fik hurtigt løst, at jeg kun skulle have 1 ordre.
Dagen efter var den klar til afhentning i pakkeshop.
Super service og hurtig levering.
Kun stor ros herfra

28 september 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine venlige ord. Jeg er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at din ordre kom hurtigt frem. Vi sætter pris på, at du handler hos os og håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Jeg vil personligt give din skønne besked videre til pigerne i kundeservice ;)

God dag

Casper Larsen
Adm. direktør - NR Kosmetik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt super, både produkter og service 👍🏼
Hurtig levering og respons.

7 september 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Tak for dine søde ord, Nina! Vi er så glade for at høre, at du er glad for vores produkter og service. Tak fordi du valgte NR Kosmetik, og vi håber, at vi kan fortsætte med at glæde dig med vores produkter i mange år fremover.

Team NR

Hej Melissa

Tusind tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse. Dejligt, at du er glad for vores service og leveringstiderne ;)

Casper

God service og kvalitet

Hurtig levering, god kvalitet hurtig reaktion hos kundeservice. Nemme produkter at håndtere og vigtigst af alt indeholder deres inveray produkter ikke HEMA og andre allergifremkaldende produkter. Endelig et produkt jeg kan bruge 🤩

5 september 2022

Antwoord van NR Kosmetik

Tak for din anmeldelse, Gitte! Vi er så glade for at høre, at du er glad for vores produkter, og at vi var i stand til at levere dem hurtigt.

Vores team arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres oplevelse, lige fra bestilling til brugen af vores produkter.

Det er dejligt, at du sætter pris på, at vores inveray-produkter ikke indeholder HEMA og Di-HEMA, og vi håber, at du vil fortsætte med bruge dem i mange år fremover. Tak for din støtte!

super hurtig levering

3 augustus 2022

Hej Majbritt

Tusind tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse.

Du ønskes en dejlig aften

Casper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt at bestille og hurtig…

Super nemt at bestille og hurtig levering

2 augustus 2022

Hej Marlene

Tusind tak fordi du tog dig tid til, at skrive en anmeldelse og mange tak for de søde ord.

Du ønskes en skøn aften

Magdalena
NR Kosmetik

Lees meer over geverifieerde reviews.