Uw partner NRG Totaal is uw betrouwbare partner in de installatietechniek. Wij hebben jarenlange ervaring in de aanleg, renovatie en het onderhoud van CV installaties, Ventilatie en Zonnepanelen in bestaande en nieuwbouw gebouwen. Ons klantenbestand is erg divers, en bestaat onder andere uit Verzorgingsinstellingen, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en particulieren. Onze servicedienst is volledig ingesteld op uw wensen en is voor het verhelpen van storingen 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Alles onder één dak Bij NRG Totaal komen veel specialisten bij elkaar. Dat zorgt ervoor dat u voor verschillende diensten bij ons terecht kunt. Wij kunnen u helpen met het verduurzamen van uw woning of bedrijf door middel van verschillende toepassingen. Denk hierbij aan: • CV installaties • Ventilatie • Zonnepanelen En nog veel meer. Deze veelzijdigheid maakt ons erg flexibel, waardoor we altijd in staat zijn om op uw vraag in te spelen. Voor u is het grote voordeel dat u voor al uw verduurzamingsplannen bij ons terecht kunt. Verduurzaming en kwaliteit verzekerd Wij hebben verduurzaming, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Al onze monteurs beschikken over de juiste diploma's en certificaten voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Uw installatie is bij ons in de juiste handen.
Steenhouwerstraat, 112, 3194 AG, Hoogvliet Rotterdam, Nederland
- 0107370049
- info@nrgtotaal.nl
- nrgtotaal.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechter af na bezoek
Na urenlang van kastje naar de muur gestuurd te zijn geweest na een onduidelijk bezoek, hebben we 15 minuten voor sluitingstijd gebeld en daarbij is nooit opgenomen. Via de mail wordt er bot en onbehulpzaam gereageerd. Bezoekafspraken worden op de dag zelf geannuleerd, monteur kwam 3 uur na afgesproken tijdstip. Hij is vertrokken met een actieve waterlekkage.
NRG een en al gedoe
Hier ook een MVGM huurder in Amsterdam. Veel gedoe met de vloerverwarming die het vaker niet doet dan wel. Komt er weer iemand van NRG langs die het werk van de collega ervoor bekritiseerd. Moet er weer iets besteld worden dat natuurlijk weken duurt. Of komen we er achter dat de ketel maandenlang op de verkeerde stand heeft gestaan waardoor ik teveel heb betaald. Uiteraard niet te verhalen. Er zijn ook geen metingen te controleren, of normale rapportjes te krijgen. Hoe moeilijk is het om een maandelijks rapportje met verbruik en kosten te sturen?
zeer tevreden
Twee uiterst vriendelijke monteurs kwamen bij ons de convector voor een radiator vervangen, ik kan niet anders zeggen als zeer kundige mensen die erg netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Ik kan me dus totaal niet vinden in de negatieve revieuws. Binnenkort komen ze nog een keer om een grotere radiator te plaatsen, de koffie staat klaar dus laat maar komen.
Mijn CV ketel was kapot en ik zocht…
Mijn CV ketel was kapot en ik zocht online een bedrijf. Ik kwam uit bij NRG, vriendelijke jongeman aan de lijn, snelle service en ze denken gelijk goed mee.
Rotterdams directheid en duidelijkheid daar hou ik van. Ze hebben mijn CV ketel vervangen en ik ben super tevreden. Bedankt NRG Totaal!
NRG Totaal is een onprofessioneel…
NRG Totaal is een onprofessioneel bedrijf met monteurs die geen diploma's bezitten voor het werk wat ze doen. NRG huurt ze in terwijl.ze dit weten.Waarom omdat ze.goedkoper zijn. De monteur in kwestie zei dat hij geen opleiding of diploma's had.
Het gevolg is dat er geen goed werk en halve werk wordt geleverd .
De monteurs brengen zelfs.schade toe aan je woning hierdoor.
Ik zou iedereen met klem adviseren NOOIT in te huren, deze mallefiede die eigenlijk GEEN bedrijf is , maar zich voordoen alsof.
Ik heb schade aan mijn woning en zo vaak gebeld en alle bewijzen met foto's op gestuurt, ze weigeren contact te maken of de moeite nemen met je te praten hoe het op te lossen.
Neem NOOIT deze malafide bedrijf.U zult spijt krijgen.
Vriendelijke groet...
Een gedupeerde.
Ik ben super tevreden!
NRG heeft ook bij ons het rookgasafvoerkanaal vervangen, evenals de 15 jaar oude CV ketel. Omdat wij vloerverwarming hebben moesten een pomp en een drukverdeler worden vervangen. Het bedrijf heeft dat volledig op zich genomen, waarvoor ik ze erg erkentelijk ben. Bovendien hebben ze naar mijn mening vakkundige mensen in dienst van wie ik vooral even Jeffrey wil noemen. Aardig, deskundig en een harde werker. Hij gunt zichzelf nauwelijks pauze en communiceert regelmatig met je en op een vriendelijke manier. Kortom: meer dan dik tevreden!!
De 1 ster nog niet waard
Door een fout van de monteur stond het huis en 2 verdiepingen onder mij blank. Natuurlijk zijn ze van de aardbodem verdwenen en nemen geen enkele verantwoordelijkheid.
Ondanks de aangetekende brief, mail en bellen.
Huis onbewoonbaar, 2.5 jarige bang en last van het vocht. Schoften.
Wij hadden een onderhoudscontract met…
Wij hadden een onderhoudscontract met nrg maar ze weigerden onze ketel te repareren want eerst moest onze rookgasafvoer helemaal vervangen worden. De rookgasafvoer was pas 5 jaar oud; zat geen lekkage in of niks.
Vriendelijke mensen,daar ligt het niet…
Vriendelijke mensen,daar ligt het niet aan.
9 weken op een sensor gewacht die besteld moest worden,daar dat dus na 1 dag geregeld had kunnen worden ben ik achter gekomen(dus 9 weken geen warm water),nieuwe sensor en de volgende ochtend er achter komen dat de ketel de hele nacht heeft gelekt( vloer,matras enz .drijft van het water)nu moest er een nieuwe printer in,dat hebben ze geregeld en dan s'avonds erachter komen dat nu de verwarming het niet meer doet,dat moeten ze dus vandaag komen repareren.
Heb totaal geen vertrouwen meer in hun kundigheid !
Ik had geen warm water in huis
Ik had geen warm water in huis. Cv ketel monitor deed het niet meer. Voordat de monteur met gereedschap kwam waren er inmiddels 10 dagen voorbij. Klacht gestuurd naar woning corporatie over dit bedrijf.
Service coördinator is constant mijn aanspreekpunt geweest. Mnr. toont geen begrip, hangt op in je oor terwijl je nog in gesprek bent, liegt en kan als enige antwoord geven: ik kan niets voor je betekenen. Bij het bellen werd er 5 keer bewust opgenomen en bewust niets gezegd. Bij het aangeven dat ik ontevreden ben en een klacht zal indienen krijg je als antwoord: als je daar blij van wordt, moet je dat doen. Dit is tevens ook het bedrijf die jou huis veilig moet stellen bij een gaslek of waterlek. Zeer slecht.
Voor wat betreft zonnepanelen
Voor wat betreft "reinigen" zonnepanelen ... waardeloos. Is ingehuurd om voor MVGM, een vastgoedbeheerder, zonnepanelen schoon te maken voor zo'n 100 huurwoningen. Geven zelf aan dat ze dit wel hebben gedaan terwijl ze aantoonbaar niet eens in de buurt zijn geweest. Op mails reageren ze niet eens, speelt al vanaf januari 2023.
Hele goede ervaring met dit bedrijf…
Hele goede ervaring met dit bedrijf hartstikke netjes geholpen door de monteur ben super tevreden
CV ketel laten vervangen door NRG…
Onze CV ketel laten vervangen door NRG Totaal.
Het leidingwerk zit schitterend strak en ziet alles er netjes uit.
Goed werk geleverd en keurig opgeruimd.
Nu hebben we een Remeha Tzerra ACE 39C CW5
Blij met dit bedrijf!
No nonsense bedrijf met de juiste…
No nonsense bedrijf met de juiste instelling, lossen uitdagingen op en denken niet in problemen maar in oplossingen.
Afgelopen vrijdag na werktijd kom je…
Afgelopen vrijdag na werktijd kom je erachter dat er in de keuken een behoorlijke lekkage is.....
Via via via nam NRG totaal contact met me op ja zelfs s avonds om 22.00 uur!
goede afspraak gemaakt wat nu te doen en de volgende dag s morgens repareren. Echt goed werk geleverd, snel, schoon en heel vakkundig !
absoluut een aanbeveler!
Cv ketel en radiatoren vervangen
Afgelopen vrijdag zij Robin, dylan, rick bij ons langskomen om de ketel en 2 radiatoren te vervangen, de jongens waren snel en secuur, ze hebben alles netjes en schoon achtergelaten, ook hebben ze de oude radiatoren en ketel weer netjes meegenomen, alles werk weer fantastisch.
Ik ben super tevreden over NRG Totaal
Koolmonixide lek
Via WarmteThuis is NRG Totaal langsgekomen om een nieuwe CV-ketel te installeren. De monteur is hier de hele ochtend geweest en het was gezien de aanleg van de huidige instructie een klus om dit goed op elkaar aan te laten sluiten. Na 4,5 uur was hij klaar en is weggegaan, mij vertellende dat allemaal goed zat.
Na twee uur zag ik dat er een plas water onder de CV-ketel lag en na het weghalen van de vulslang, voelde ik me niet goed worden. Ik ben naar buiten gegaan en heb meteen gebeld met zowel NRG Totaal als met Warmte Thuis. Dezelfde monteur is die avond teruggekomen en constateerde dat er koolmonoxide lekte uit de CV-ketel. Hij heeft het opgelost, echter was ik het vertrouwen daarna kwijt en heb de stekker er alsnog uitgetrokken.
Van beide partijen heb ik geen excuus gehad of heb ik het gevoel gekregen dat zij de ernst van de situatie en de bijkomende gevolgen daarvan – er lekte koolmonoxide, als ik naar bed was gegaan of niet alert was geweest toen ik me niet goed voelde, had dit heel anders kunnen aflopen.
Op donderdag zijn er twee andere monteurs langsgekomen die, wederom geen excuses aanboden, alleen maar op luide toon vertelden wat er allemaal niet klopte en weinig vertrouwen gaven. Zij hebben het uiteindelijk gecontroleerd en de afvoerpijn vervangen.
Uiteindelijk heb ik, omdat ik zelf erachteraan ben gegaan een kleine compensatie gekregen. Echter, had het mij meer geholpen als ik het gevoel had gekregen dat ze door hadden wat de impact hiervan is.
Moederhaard vervangen door cv installatie
Afgelopen week heeft NRG Totaal de moederhaard in mijn woning vervangen door een moderne cv installatie met radiatoren en thermostaat.
De installatie is uitgevoerd door Justin, Robin en Dylan.
Justin heeft met het opnemen van de aanvraag alle mogelijkheden onderzocht en dit ook met zijn team uitgevoerd.
Zowel het afvoeren van de oude moederhaard als het aanleggen van de nieuwe leidingen ging vlot maar grondig. Bij werkzaamheden (o.a. in keuken en badkamer) de wijzigingen altijd minimaal geprobeerd te houden.
Dylan heeft veel van de voorbereidende werkzaamheden heeft gedaan (o.a. boren , slijpen ect.) En deze netjes afgerond. Er was wat lichte schade doordat de muren al wat ouder zijn . Deze hebben de mannen desondanks weer hersteld.
Verder hadden Justin en Robin veel aandacht voor een nette afwerking van de hele installatie zodat het niet alleen functioneel is maar ook cosmetisch acceptabel is.
Al met al zeer tevreden over het resultaat.
"Top werk!"
Joeri Blom van NRG was precies op tijd om onze oude cv ketel te komen vervangen door een Remeha Tzerra Ace 39c. Even later kwam zijn collega Justin om mee te helpen. De klus was in een paar uurtjes geklaard inclusief de ontluchting van de radiatoren en uitleg over de ketel. Kortom top werk door zeer vriendelijke vakmensen. We zijn dik tevreden en zitten er weer voor lange tijd warmpjes bij!
Super service!
Een nieuwe CV-ketel laten plaatsen door NRG Totaal hier in Gouda.
Deze jongens (Justin & Joerie) zijn super beleefd, en ze gaan netjes te werk. Ze hebben alles keurig en netjes geïnstalleerd, van leidingwerk tot aan de afvoerpijp, ze gingen pas weg tot alles perfect functioneert. Ketel ziet er prima en strak uit, echte vakwerk, hat off!
Dus, voor mensen die een CV issue hebben: you better call NRG Totaal.
Keep it up guys.
Alami.