Ich habe eine Matratze, Matratzenauflage und Kissen bestellt: Das Material und die Verarbeitung sind jeweils sehr gut. Am Anfand der typische natürliche leicht erdige Kapokduft, dieser wird weniger mi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Opplevde veldig god service, dialog og personlig oppfølging ved forsendelse til Norge. Voksendyner i kapok/tencel er myke, lette og holder godt på varmen. Vektdynene legger seg som en kokong rundt kro... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Habe zwei Matratzen und zwei Topper bestellt und es wurde gleich über Paypal abgebucht obwohl noch nichts geliefert wurde. Die Topper wurden nach einer Weile zum Paketshop geschickt leider die Matratz... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For et par uger siden købte vi en autostol indsats til vores ældste søn’s autostol. Vi synes autostolen skulle have lidt ekstra polstring og vi ville gerne have en indsats som kunne regulere varmen op... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Øresundsvej 10c , 9990, Skagen, Denemarken
- +45 53 78 23 24
- cs@nsleep.dk
- nsleep.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lækker dyne fra Nsleep indtil den skal vaskes
Vi har købt en babydyne fra Nsleep. Vores søn har så et uheld i den og den skal vaskes. Vi ser på deres hjemmeside hvordan dynen skal vaskes og tørretumbles, vi følger anvisningerne. Nu står vi med en dyne der næste er ubrugelig da fyldet ligge i klumper inden i dynen. Vi har købt dynen igennem filur.dk de har i sammen arbejde med Nsleep vurderet at dynen ikke er banket tilstrækkeligt. Vi har haft dynen ude hver 20 min for at banke den. Banket så hårdt vi nu kunne. Det er simpelthen dårlig kundeservice og produkter jeg vil aldrig anbefale dette produkt til nogen.
Vh Jimmi

Antwoord van Nsleep
Baby sveder mere med denne dyne
Vi modtag dyne og linned som forventet og indenfor tidsrammen. Dynen har dog meget overraskende vist sig ikke at have den temperaturregulerende effekt som lovet…. Min baby sveder faktisk mere i Nsleep dyne og linned end Alm sommerdyne med bomuldsbetræk så jeg er meget skuffet… også da de to ting har kostet mere end 1000 kr….
Super fint produkt hovedpude og dyne
Super fint produkt hovedpude og dyne
madras kunne godt være bedre fyldt op med kapok
Tilfreds kunde
Jeg lider af narkolepsi, så jeg er altid træt, og min søvn er ufattelig vigtig for, at jeg kan få en hverdag til at hænge sammen. Jeg købte sengetøj i bambus, og selvom det var en forbedring, så gjorde det slet ikke nok. Jeg købte derfor pude og dyne fra Nsleep, og jeg har ærlig talt ikke sovet så godt før. Jeg har det hverken for varmt eller koldt, og jeg sover mere roligt, og jeg sover igennem hele natten. 🙌🏼
Jeg har i babyshower gave (tilbage i…
Jeg har i babyshower gave (tilbage i december) fået en kapok dyne og pude som jeg i januar inden fødsel vasker og tørretumbler - MEN dynen og puden bliver så klumpet at jeg ikke kan bruge den til et lille barn. Jeg kontakter Nsleep af flere omgange og spørger om hjælp eller ny dyne hvor de ikke rigtigt gider hjælpe. Der er gået flere måneder og jeg har ikke fået hjælp endnu eller en ny dyne - jeg har ikke engang brugt dynen eller puden! De havde en pris på over 700kr dengang!
Jeg anbefaler ikke deres kapok dyne. Ubrugelig efter vask og tumbler.
+ dårlig kundeservice

Enormt dårlig kundeservice!
Enormt dårlig kundeservice!
Jeg havde købt 2x lagen og en dyne, hvoraf dynen var på tilbud, jeg brugte en rabatkode som virkede på det hele, der har heller ikke stået andet.
Dagen efter modtager jeg en mail om at jeg skal betale mere da det er en fejl rabatkoden virkede på dynen ellers annullerede de ordren.
Jeg har handlet i god tro og de har lavet en fejl, så super dårlig kundeservice og bestemt ikke anbefalelsesværdig!
Skøn hovedpude, super kundeservice
Dejlig hovedpude som kan justeres i højden. Vi bestilte ekstra kapok, da vi begge foretrækker tykkere puder.
Super god kundeservice og hurtig levering. Bedste anbefalinger af Nsleep herfra 👍🏻

Antwoord van Nsleep
Hurtig levering. Og skønt at dynen ikke bliver fugtig nå man sveder om natten som jeg gør. Så glad for at min datter anbefalede denne dyne

Antwoord van Nsleep
Super service og et virkeligt godt…
Super service og et virkeligt godt produkt, der lever op til alle vores forventninger.

Antwoord van Nsleep
Fuld tilfredshed med Kapok dyner.
Har byttet mine dun dyner ud med Kapok dyner, har fået en rigtig god oplevelse ud af det, synes mit velvære, har fået et løft.

Super dårlig kundeservice!
Super dårlig kundeservice!
Jeg købte flere produkter over flere omgang og var desværre meget utilfreds med deres stræklagener. De er alt for lille og bliver ikke på vores madrasser.
Jeg skrev til kundeservice og fik lov til at sende dem tilbage. Herefter skrev en anden medarbejder at jeg ikke må sende dem tilbage alligevel, da det er for langt tid siden. De skulle jo vaskes og bruges inden jeg overhoved kan vide hvor dårligt de sidder.
Jeg og min omgangskreds var ellers god kunder, men efter det her behandling køber vi bestemt ikke flere varer hos dem.
Dårlig stil at nægte at tage imod en reklamation som ellers var godkendt af en anden medarbejder.

Antwoord van Nsleep
God respons når man ringede og var i…
God respons når man ringede og var i tvivl om noget, rigtig god oplevelse.
God og hurtig service, godt produkt
God og hurtig service, produktet svarede til beskrivelsen på deres hjemmeside.
Havde selv fået bestil en forkert størrelse, og opdagede det først da den var ankommet, men det gik nemt med at få sendt retur og få byttet, uden komplikationer.
Vi fik en virkelig god madras til en…
Vi fik en virkelig god madras til en Juno seng på tilbud. Hurtig levering, godt emballeret og passer perfekt til sengen. Er en meget tilfreds kunde.
Nemt og hurtig betjening
Lees meer over geverifieerde reviews.