Ik heb een mooi sweater besteld via de webshop Het is prachtig maar ik moest wel 6 of 7 dagen er op wachten want niemand wist waar het pakje was Eindelijk kwam 2 e-mails binnen een zei wij weten... Toon meer

Geweldige kleding van super kwaliteit. Mooie ontwerpen en net even anders dan de standaard die te koop is, NuDenmark behoudt haar eigen stijl. Ook heel fijn dat veel kledingstukken te combineren zijn,... Toon meer

Prachtige jurk gekocht, Yola Dress, soepelvallende stof, prachtige kleuren, oogt classy. Zo happy mee dat ik meteen ook een andere gekocht heb Xoey Tuniek jurk, blauw. Maten kloppen en prijs k... Toon meer

Geweldige service Het postadres was op vakantie dus het pakje kon niet bezorgd worden Na contact opgenomen te hebben werd geregeld dat het als nog thuis werd bezorgd Blij met de iT-shirts zoals... Toon meer

1. Kledingwinkel

Kom indenfor i NÜ's univers af feminint, råt og sofistikeret mode. Fri fragt i DK. Shop hele kollektionen i den officielle NÜ Denmark online shop.

4,5

Uitstekend

1K reviews

Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik sweater heb een mooi sweater besteld via de…

Ik heb een mooi sweater besteld via de webshop
Eindelijk kwam 2 e-mails binnen een zei wij weten het niet en de andere je kon het halen bij …..
Paar dagen in dubio zitten was niet fijn maar het product
Is fantastisch!

1 maart 2026

Snel

Snel
Geleverd, valt op maat en conform verwachting

15 januari 2026

Normaal prima maar laatste bestelling…

Normaal prima maar laatste bestelling nooit gehad
Gemaild waar het bleef maar geen reactie gehad

2 december 2025

Antwoord van NÜ Denmark A/S

Hello we are sorry about this. We try to answer all mails. Your parcel was delivered to the parcel shop Buuf & Co on November 26th. I will send you a mail with the information.

Broek Beate

Pasvorm normaal werd gezegd. Dat was niet zo. De broek valt klein uit.

16 november 2025

Hoi 🖤
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat de Beate-broek kleiner uitviel dan je had verwacht.

We hebben de retourredenen voor dit model nagekeken en zien geen opvallend groot aantal klanten dat aangeeft dat de broek te klein valt. Toch waarderen we je feedback enorm, omdat het ons helpt onze pasvorminformatie steeds te verbeteren.

Mocht je hulp nodig hebben bij het retourneren of omruilen van de broek, dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar om je verder te helpen 🖤

Lieve groet,
Louise – NÜ Denmark

Moeizame retournering

Ik probeer al een paar dagen de jurk te retourneren, maar dat lijkt lastig; ik heb nog steeds geen retouretiket.

1 november 2025

Hoi 🖤
Wat jammer om te horen dat het retourneren niet lukt. We kunnen in ons systeem zien dat er al een retourlabel is aangemaakt, en onze klantenservice heeft het inmiddels nogmaals naar je gestuurd.

Als je het label nog steeds niet hebt ontvangen, kan het zijn dat het e-mailadres niet helemaal klopt. Neem in dat geval gerust contact op met onze klantenservice – zij helpen je graag verder en zorgen dat alles snel wordt opgelost.
Mail: Office@nu-denmark.com

Lieve groet,
Louise, NÜ

Nog niets ontvangen

22 september 2025

Hallo Carin,

Bedankt voor je review.

Ik kan zien dat je pakket op 15 september om 10:05 uur bij het afhaalpunt is geleverd. Het kan zijn dat je nog geen afhaalbericht hebt ontvangen, maar het pakket ligt al voor je klaar. Onze klantenservice is elke dag van 8 tot 16 uur bereikbaar en helpt je graag verder.

Louise, NÜ

Nooit weer!

Nooit weer!
Reageert niet op vragen via de mail en doet vreeeeselijk lang over het verwerken van een retour waardoor je niet zeker weet of het wel geregeld gaat worden.

16 september 2025

Hallo Jacqueline,

We vinden het jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met het retourneren van je bestelling.

Zoals vermeld in onze retourvoorwaarden hier: https://nu-denmark.nl/pages/levering-en-retouren-ny-pakkehop

worden retourpakketten eerst naar een overslagcentrum gestuurd voordat ze naar ons in Denemarken worden doorgestuurd. Hierdoor kan het 7–10 werkdagen duren voordat we het pakket ontvangen. Zodra we de artikelen hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt het bedrag binnen 14 dagen terugbetaald.

We begrijpen dat het proces lang kan aanvoelen en waarderen je feedback.

Louise / NÜ

Geweldige service

Geweldige service
Het postadres was op vakantie dus het pakje kon niet bezorgd worden
Na contact opgenomen te hebben werd geregeld dat het als nog thuis werd bezorgd
Blij met de iT-shirts zoals altijd fantastische kwaliteit en pasvorm

20 augustus 2025

Wachten waard

Lang moeten wachten maar jurk is prachtig

4 augustus 2025

Hoi Katja
Het spijt ons echt om dat te horen!
Stuur ons een e-mail met je bestelnummer en we zorgen ervoor dat je je geld terugkrijgt. Je kunt ons schrijven op: office@nu-denmark.com

Vriendelijke groeten 🖤
Frederik, NÜ

Verzending gaat goed

1 e keer dat ik een bestelling heb gedaan. Het volgen van de bestelling gaat wat anders. Dat gaf mij een onzeker gevoel. Je ontvangt een verzend code maar die werkte niet. Dus was het afwachten. Maar het pakketje kwam netjes aan. En opgehaald bij een servicepunt.

31 juli 2025