Geholpen door een leuke jongen!
Geholpen door een leuke jongen met de naam wauter. Hij keek wel erg strak uit z’n ogen maar ben blij met de service!
Bij Duurzaam Isoleren werken we iedere dag aan één duidelijke missie: woningen in Nederland comfortabeler, energiezuiniger en toekomstbestendiger maken. Wij combineren vakmanschap met een gestructureerde projectaanpak, waardoor huiseigenaren verzekerd zijn van betrouwbare kwaliteit. Met onze uitvoering zijn wij actief door heel Nederland, van advies tot en met de volledige uitvoering van uw isolatieproject.
Heerbaan 14, 4817 NL, Breda, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Werelds goeie service! Finn kwam langs de deur, een knappe charmante jongen die ons goed heeft geholpen. Dankjewel finn ;)
Omdat het bedrijf aan de deur kwam om hun diensten aan te bieden, waren we een beetje wantrouwig. Maar toch in zee gegaan, vanwege de correcte en super enthousiaste vertegenwoordiger. Vragen die ik had voor de installatie zijn tussendoor netjes en snel beantwoord. De installateurs waren net zo enthousiast en vriendelijk als de vertegenwoordiger en hebben mooi en goed werk afgeleverd. Ook na het werk bieden ze service.... 100% tevreden.
Zeer professionele en zorgvuldige service. Zeker weten aan te raden.
Goed geholpen vriendelijk team voor mijn nieuwe woning
Erg blij met de uitvoering van de isolatie. De spouw is vakkundig en met veel aandacht gevuld :) Heel tevreden over Duurzaam Isoleren. Professioneel bedrijf!
Super vriendelijke mensen en afspraak binnen en week na gekomen. Contact altijd super onderhouden en verder weinig te klagen
Ik heb uitstekende begeleiding en veel hulp gekregen van Teun bij het aanvragen van de subsidie. Het team was zeer punctueel, werkte snel en leverde fantastisch werk. De gebruikte materialen maken echt een verschil. Hartelijk dank!
Professionele service.
Eerst was ik sceptisch, maar men weet echt wat ze doen. Keurig te woord gestaan door een adviseur. Hij nam al mijn vragen serieus en kwam met goede en betrouwbare oplossingen.
De uitvoering was ook als verwacht.
Komen afspraken ne. Kortom een professionele partij.
Zeer tevreden over Duurzaam Isoleren. Heldere communicatie, goed advies en een professionele, gestructureerde aanpak. Het werk is netjes en vakkundig uitgevoerd, en alles verliep volgens planning. Mijn woning is nu merkbaar comfortabeler en energiezuiniger. Zeker een aanrader!
Aymen is bij mij in Ijmuiden langsgeweest, duidelijk verhaal over de €2110 subsidie. Gratis inspectie gehad, vanwege de korte lijntjes met dbl snel kunnen schakelen. Hulp bij subsidie was ook handig! Fijn bedrijf, goudeerlijke werknemers!
Erg goed bedrijf super geholpen en snelle uitvoer !
Goed advies gekregen, klus was snel uitgevoerd. Netjes opgeruimd achteraf en subsidie goed geregeld. Fijn bedrijf!
Rowin was bij mij langs, en hij was zo vriendelijk. Echt een goeie kerel! Snel de spouwmuur geisoleerd.
Rowin kwam bij mij langs voor advies over onder kruipruimte. Uiteindelijk besloten om onze bodem te laten isoleren en dit is allemaal prima bevallen. Medewerkers waren netjes en ruimde alles weer op, goed ervaring
Vriendelijke en duidelijke uitleg gehad van Rowin. Niet opdringerig en reageerde snel op vragen via WhatsApp. Ook de uitleg voor de subsidie was duidelijk, op de dag van het isoleren netjes op tijd en vriendelijk personeel en alles netjes opgeruimd.