Undvik🚩🚩🚩
Undvik🚩🚩🚩
Vi har haft en mycket dålig upplevelse av denna tjänst. På grund av brister i deras integration mellan Shopify och Fortnox har vi tvingats lägga över 30 timmar på bokföring och felsökning, varav 8 timmar med extern redovisningskonsult, kostnader de helt vägrar ta ansvar för, trots att felen resulterat i att bokföring motsvarande flera hundra tusen kronor inte blivit korrekt hanterad.
Integrationen är långt ifrån pålitlig eller komplett, trots att det är exakt vad man förväntar sig av en sådan tjänst. Återkommande fel har påverkat vår bokföring under lång tid och skapat omfattande merarbete.
Utöver detta har bolaget bytt namn och flyttat verksamheten från Dubai till Cypern utan att informera oss som kunder, vilket kraftigt minskar förtroendet. När problem uppstår hänvisar de till sina villkor som går emot svensk lag och tar inget ansvar för fel i sin egen tjänst, trots att dessa orsakat direkta kostnader för oss.
Vår upplevelse är brist på transparens, ansvarstagande och en produkt som inte håller vad den lovar. Att bolaget är registrerat utanför Sverige gör det dessutom svårare att driva ärenden vidare.
Rekommenderar starkt att välja en annan leverantör.