1. Schilder

Wij zorgen voor al uw schilderwerk, binnenwerk, buitenwerk, zomer en winterschilder. Als je een binnenschilder of buitenschilder nodig heeft ben je bij N&W Groep aan het juiste adres.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Prima werk geleverd

N&W Groep heeft bij ons een grote klus gedaan waarbij al het binnenhoutwerk inclusief alle deuren geschilderd zijn. Er zaten flink wat lastige hoekjes bij, maar ook die zijn netjes opgeleverd. Goede communicatie, netjes gewerkt en prijs is ook prima in orde!

21 februari 2022

Super strak afgewerkt plafond

Snelle reactie, snelle offerte en snel afspraak gemaakt. Er werd zelfs rekening gehouden met levering van de keuken, zodat alle plafonds op tijd klaar zouden zijn.

7 januari 2022

stukadoor gevraagd en gevonden.

Vraag of er nog even voor kerst gestuct kon worden van bijna het hele huis. Werden er nog tussen geplaatst en een team van ervaren mannen gingen aan de slag met geweldig mooi super strak resultaat. Echt een aanrader waar we voor de badkamer en de zolder over een tijdje wederom graag gebruik van maken.

29 december 2021

Mooi werk afgeleverd.

Mooi werk afgeleverd.

Nette aardige jongens, verstaan hun vak, en komen hun afspraken na.

Blij met het resultaat.

21 mei 2021
Logo Nwgroep

Antwoord van Nwgroep

Dankjewel Manou!

Een spoedklus....zoek niet verder

Een spoedklus. ....niet iedereen wil moeite doen om je dan te helpen, maar dit bedrijf wel. Niet alleen een eerlijke offerte, maar ook een correcte afhandeling binnen de afgesproken tijd. Helemaal top en dik tevreden. Een volgende klus gaat zeker naar dit bedrijf. 👍

15 april 2021
Logo Nwgroep

Antwoord van Nwgroep

Peter en Magda,

Blij dat wij konden helpen! Graag gedaan en bedankt voor de opdracht en veel succes met de verhuizing

N&W groep is zeker een aanrader

N&W groep is zeker een aanrader! Ze hebben ons hele huis geschilderd. De muren en kozijnen zijn super strak. Wij houden niet van standaard en hebben daarom ook gekozen voor uitdagende kleuren. Deze zitten heel strak op de muren. Verder is de samenwerking ons goed bevallen, altijd op tijd en ook als de verf op sommige plekken niet helemaal heeft gepakt komen ze terug om alles netjes af te werken.

3 februari 2021

Ik had roetschade op plafond en muren

Ik had roetschade op muren, houten plafond, gestuct plafond moesten opnieuw geverfd en getext worden. N&W hebben topwerk geleverd. Het ziet er prachtig uit en keurig netjes gewerkt. Ben super tevreden en dit bedrijf is zeker een aanrader

30 januari 2021