Fantastisk service, super professionelt arbejde og helt igennem dejlig person. Fik emaljeret gammel støbejernshåndvask af Blake. Resultatet var mere end hvad vi havde håbet på. Nu kan den gamle vask k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har lige fået ny-emaljeret mit gamle siddebadekar, det er ganske fantastisk. Det foregik yderst professionelt med højde for udluftning, afdækning og en god pris. En mindre fejl, som nemt opstår... Toon meer
Et indmuret badekar fra 1955 har fået nyt liv. Den bedste løsning med det flotteste resultat. Tanker om renovering har været mange, alt fra helt nyt badeværelse, til udskiftning af kun badekarret... Toon meer
Vi kan varmt anbefale Ny Emalje, da vi først oplevede rigtig god og proffesionel service med hurtige svar ved bestilling af arbejdet og da arbejdet fuldt ud levede op til vore forventninger. Desuden v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Ny Emalje har vi mange års erfaring med emaljering/re-emaljering af badekar, vaske og fliser. Med en ny emalje får du en ny hvid og glansfuld overflade og du kan undgå en dyr udskiftning til nyt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. https://www.ny-emalje.dk/
Contactgegevens
Frederikssundsvej 74 D, 2 th, 2400, København NV, Denemarken
- +4560526688
- info@ny-emalje.dk
- ny-emalje.dk
Vraagt klanten om een review
De var meget venlige og overholdte alle…
De var meget venlige og overholdte alle aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale ny-emalje.
Rigtig god og flot lavet
Fantastisk service
Fantastisk service, prof tilgang og super flot arbejde...mange tak!
Hurtig service og fint resultat.
Kæmpe forskel på badekar før og efter. Det løfter hele badeværelset.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, fra start til slut. Badekar står nu som nyt
Intet mindre end fantastisk.
Intet mindre end fantastisk.
Ny Emalje, er 100% dem man skal bruge, hvis man som jeg, ønsker sit tusse gamle badekar tryllet om til et helt nyt. Uden at overdrive, er det sådan det ser ud-helt nyt og det var seriøst så grimt, at det virkede nærmest sundhedsskadeligt at bruge.
ud over at være meget professionelle, var de to fyre der var ude på jobbet, helt ekstremt venlige.
Jeg vil derfor klart anbefale at bruge Ny Emalje og ville have givet dem 10 stjerner hvis muligt.
Et seriøst og effektivt team - super fin resultat
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med en super professional team, der på en dag forvandlede mit badeværelse til et nyt.
Resultat er virkelig imponerende.
Opgave- emaljering af fliser og badekar.
Medarbejder team var hurtig og effektiv. Virkelig god oplevelse med denne virksomhed hele vej igennem fra kontakt, tilbud, aftalen og udførelsen af opgaven.
Jeg har allerede anbefalet Ny-emalje til mit netværk.
F.nr.10917
Zorica B.
Frederiksberg
Super flot arbejde
Super flot arbejde, sød medarbejder, og der blev ryddet fint op efter endt job.
Super service trods det var umuligt at…
Super service trods det var umuligt at reparere vores badekar.
Meget ærlig snak og ingen regning - mange kunne lære noget om god service her.
Super tilfreds!
Fik slebet og emaljeret mit badekar den 08.09.2023.
Totalt flot arbejde og kun meget lidt rengøring efter dem. Som at få et nyt badekar.
Og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Super flot arbejde udført til den…
Super flot arbejde udført til den aftalte pris og til det aftalte tidspunkt

Virkelig godt arbejde
Virkelig godt arbejde. Fin orden og oprydning. Meget behagelig og venlig medarbejder.